Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elhagyott férjek klubja fórum

Elhagyott férjek klubja (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
337. évi75 (válaszként erre: 336. - Ee8583e1f3)
2008. nov. 20. 22:42

nem kotyogsz bele!!! azért vagyunk itt hogy segítsünk, véleményt cseréljünk. nagyon tetszik a bemutatkozó szövegedben az idézet!

egyet értek vele, és ajánlhatjuk survivornek is!

"Ne sírj hogy vége lett, örülj hogy megtörtént"

valami ilyesmi ugye?

336. ee8583e1f3 (válaszként erre: 335. - Évi75)
2008. nov. 20. 22:38
Bocsi, hogy belekotyogok, de nagyon igazad van!
335. évi75 (válaszként erre: 334. - Survivor3)
2008. nov. 20. 22:14

ez már tényleg alakul, kicsit már a hozzáállásodon is észrevehető! ez jó!

nem lehet vele megeygezni, hogy fix legyen a láthatás? mindenhéten szombat, vagy hétfő és vasárnap délután, vagy valami? és akkor nem tudna ennyire szivatni.

persze akkor is tud, de ha lenne egy hatósági végzés erről, akkor jobb lenne.

mutatsd meg neki, hogy Te nélküle is megvagy, és hogy JÓL vagy nélküle!

Mosolyogj, az bosszantó, ha a saját fegyverét fordítják ellene.

Várok ám fejleményeket, hogy hogy vagy!!!

tessék mindennap mesélni, hogy hogy telnek a napjaid, és mik történtek veled, és hogy kire mosolyogtál aznap!

van valami jó kis mondás, hogy "görbe a mosoly, de mindent egyenesbe hoz", vagy mosolyogj, mert nem tudod ki szeret bele a mosolyodba...

a mosoly gyógyít!próbáld ki!

ne mérgelődj!

"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségei miatt magunkon bosszut állni!" ez tök így van!

2008. nov. 20. 20:37

Szia évi75!

vhááááááááááááááááá!

Nemrég lett rámrakva a telefon. Anyuka nem tudta eldönteni, hogy melyik nap vigyem el a kicsit.

Szivat. Gonosz velem. Tiszta anyja.

Dehogy lehet tudni.

Már nem akarok kárt okozni magamnak - egy kicsit onnan.

Meg aztán jó a kedvem is egyre gyakrabban.

Vak voltam Évi.

Gonosz egy ribanc ez a nő.

333. évi75 (válaszként erre: 332. - Survivor3)
2008. nov. 20. 20:32

hátha el nem is felejted,de legalább nem rémálomként fog benned élni, csak egy megtörtént rossz emlék lesz.

a gyerkőc összeköt benneteket örökre.ezzel nem tudsz mit csinálni.

lehet tudni, hogy miből fog kiderülni, hogy túl vagy e a mélyponton?

332. survivor3 (válaszként erre: 331. - Évi75)
2008. nov. 20. 09:00

Szia évi75!

Köszönöm, hogy írtál.

Azt hiszem túl vagyok a mélyponton.

Nemsokára tudni fogom, hogy túl vagyok a mélyponton.

Későbbiekben pedig el is fogom felejteni ezt a rémálmot.

331. évi75 (válaszként erre: 330. - Survivor3)
2008. nov. 19. 21:38

Valahogyan próbálj meg tullépni, mert teljesen felörlöd magad!

nem érdemelt meg ez a nő téged!

próbáld magad lefoglani, járj társaságba!

kezd el felépíteni a saját uj életedet.persze ugy hogy beleférjen a kisfiad is.

330. survivor3 (válaszként erre: 329. - Évi75)
2008. nov. 19. 11:36

Hát lehet, hogy nem voltam mindig ilyen.

Viszont én is ismerek egy rakás olyan férfit, aki fürdet, etet, pelenkázik, babakocsizik, jó apuka titokban meg nőhöz jár.

Én nem feleltem meg minden feltételnek de ilyet soha nem tettem volna a gyerekem anyjával.

Látod mit produkál az élet?

Ő vágott át engem.

329. évi75 (válaszként erre: 320. - Survivor3)
2008. nov. 18. 19:22

Te annyira szívvel lélekkel ott vagy a kicsi mellett!

ez olyan jó!

sok apa inkább megkönnyebbül, mehet bulizni, haverozni, megszüntek a nagy kötöttségek. ezért írtam mait írtam. van egy ismerősöm, akiknél most született baba. a születés elött egy hónappal ugy volt hogy szét mennek, mert a srác nagy bulizós volt.sok vita is volt a srác meg a szülei között. nem tudom mi változott, mióta egy hete megszületett a pici, de nem hiszem hogy olyan törödő és odaadó ,mint te.

nagyon sokan nem ugy gondolkodnak mint te. és minden tiszteletem a szüleidé is, hogy igy neveltek!

szorítok neked én is hogy minden rendbe jöjjön!!

2008. nov. 18. 17:44

tetszik a válaszod..bevallom kivánccsi voltam mit irsz rá....

ha nincs nagyszülő stb aki segít LEHETETLENSÉGGEL HATÁROS EGYEDÜL GYEREKKEL MÉG DOLGOZNI IS DE MEG LEHET CSINÁLNI HA NAGYON MUSZÁJ,ILYEN ESETBEN MEG AZ MERT UGYE ENNI is kell neki a szeretet mellett....

bocsánat a nagybetüért de közben a vacsit is lesem:)

érdekes volt nekem mikor az exem felesége akikkel amúgy jóban vagyok,úgy kérdezte hogy viszik az oviba,meg tudom oldani hogy értemenjek?mert előtte nem úgy volt megbeszélve...ha valakinek gyereke van akkor ha nem tudja megoldani is érte kell menni,vagy nem?:))

327. survivor3 (válaszként erre: 326. - 372f7e7275)
2008. nov. 18. 17:39

Ez nem lehetőség kérdése,

hanem az Ő kis élete.

326. 372f7e7275 (válaszként erre: 325. - Survivor3)
2008. nov. 18. 17:36
így értelek és jó ha van lehetőséged változtatni ha kell és muszáj....
325. survivor3 (válaszként erre: 323. - 372f7e7275)
2008. nov. 18. 17:36

Szia!

Ha úgy lesz - ne legyen - akkor a munkám is megváltoztatom.

Neki meg óriási segítsége van.

Egyenlőre.

Decemberben jön az utolsó gyes is.

Meglátjuk....

324. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 322. - Survivor3)
2008. nov. 18. 17:27
Tudom,hogy igyekszel,azért is írtam így:-))
323. 372f7e7275 (válaszként erre: 316. - Survivor3)
2008. nov. 18. 17:26
Szia!Nem igazán értem a nem tudnád egyedül nevelni mert dolgozol mondatodat ebben az esetben.félre ne érts nem kekeckedni akarok,de ha a nőt hagyják ott,általában senki nem kérdezi hogy tudja e egyedül nevelni mert munka+gyerek....stb.....
322. survivor3 (válaszként erre: 321. - 3cf80f2b78)
2008. nov. 18. 17:24

Szia!

Azért nem teljesen.

De igyekszem.

321. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 316. - Survivor3)
2008. nov. 18. 17:20

Szia!

Látom minden ok veled!!Örülök,csak így tovább:-)))

320. survivor3 (válaszként erre: 318. - Évi75)
2008. nov. 18. 17:20

Mi furi ebben?

Ezt láttam Apámtól, anyámtól.

Hogy összetartottak jóban - rosszban.

Jó, hogy fáj. Ő az én vérem.

Nem akart megszületni.

Felelőss vagyok érte.

319. survivor3 (válaszként erre: 317. - 861d602257)
2008. nov. 18. 17:17

Neked is fog ragaszkodni valaki a gyermekedhez.

Vannak még - lehet, hogy konzervatív és keresztény - férfiak, akik nem útálnivaló emberek.

Akik megdöglenének a gyerekükért.

318. évi75 (válaszként erre: 316. - Survivor3)
2008. nov. 18. 17:17
Nekem az a furi, hogy egy férfinek is tud ennyire fájni ha elhagyják a gyerekkel együtt. nekem olyan ismerőseim vannak, akik tudomásul vették hogy "ok, nem megy az asszonnyal tovább, szétmegyünk, a gyerekhez meg majd jövök ha tudok." és alig törödnek a gyerekkel. mindenre van idejük csak a gyerekre nem. és ez szörnyű. Te huzdd ki magad!!!Ritka vagy! és becsülni való! Valahogy próbálj meg azon a nőn tullépni, biztos nehéz, de muszály. nem érdemel meg Téged!!!
317. 861d602257 (válaszként erre: 316. - Survivor3)
2008. nov. 18. 17:08

Ez a beszéd...így kell.A gyermekedet IMÁDDDD és ezt Ő értékelni fogja!!!!Hidd el nem neked fog majd szemrehányást tenni..mit nem adnék ha az én "volt" párom így ragaszkodna a gyönyörű kislányunkhoz..

Nagyon édesek vagytok..:D

2008. nov. 18. 17:04

Szia!

Akkor vigyázzatok egymásra!

Nem tudnám őt egyedül nevelni, most is dolgozom.

A nők soha nem fogják ezt érteni és mégis sokat segítenek.

Tényleg nem akarok nagy szavakat használni, de megszenvedtem az életemért és nem hagyom, hogy tönkre tegye egy nő.

A gyerek az enyém lesz abban a pillanatban ha látom, hogy baj van. Nem igazán félek már semmitől sem.

315. évi75
2008. nov. 18. 16:57

Nagyon el van korcsosulva a világ, sokan nagyon szexorientált lettek.én egy kis városban élek, de nyilt titok, hogy mikor ki kivel kit csalt meg...

szörnyű. a mai világban szinte már az a nem normális aki hűséges, vagy normális családot akar. A párommal mi ide a kis táborba tartozunk.

314. évi75
2008. nov. 18. 16:54

sziasztok!

én még nagyon az elején írtam ide de látom azóta van jó sok oldal. mindent nem olvastam el, csak az első két oldalt és most egy pár hozzászólást.

survivor3 nagyon sajnálom ami veled történt. én sajna nem tudok tanácsot adni neked.

talán annyit, hogy próbálj meg uj társaságot keresni, bár elöbb lehet hogy felkell dolgoznod a történteket.

igazából szerintem nem lehet jó tanácsot adni, esetleg lekileg veled vagyunk.

Édesek vagytok a fiacskáddal. nagyon látszik, hogy szereted- megnéztem a képeidet.

Helyes pasi vagy, nem hiszem hogy itt volt a gond. Igaza van az elöttem szólónak, ha menni akart, akkor hagy menjen, mindegy hogy mennyi idős palihoz.

Törödj a fiaddal amennyit csak lehet, tudja hogy szereted és te mindig ott leszel vele.

nem olvastam mnindent el, de nem lehet megoldani hogy te neveld?

Jó ez a fórum, igy megismerhetik a nők is, hogy mit élnek át a férfiak is!

Nálunk is vannak hullámvölgyek itthon, de nem szeretném hogy a párom is azon menjen keresztül amin te, legalábbis érzelmileg.

2008. nov. 18. 16:40

Szia kisilány!

Köszi a biztatást.

Csak gondolom akkor a gyerek veled maradt.

Nos, így azért nem teljesen hasonló a helyzetünk.

Sz@rok én már az ő nagy szerelmére. Ilyen volt, ilyen is marad - csak én voltam vak.

2008. nov. 18. 16:35

Szia Survivor3!

Végig olvastam ezt a fórumot..és megmondom öszintén néhány résznél könnyek szöktek a szemembe..sajnos én ugyanezt élem/éltem át csak fordított helyzetben..Én indítottam a 35 éves férfi és egy 15 éves lány kapcsolata...című forumot!

Ők már nincsenek együtt,viszont a "volt" páromnak azóta már más csaja van..Kérdem én hol van az a nagy szerelem ,ami miatt elhagyott engem és a kislányunkat?!

Ez csak jó ürügy volt,sajnos..le akart lépni és ezért el is ment..hidd el Te is jobban jársz,ha belenyugodsz,tudom nehéz,de hosszú távon megéri..Én is igyekszem magam túltenni,most jól vagyok már egy ideje..:D De sajnos tudom hogy ezek hullámvölgyek..

Sok erőt és kitartást kívánok..én veled vagyok..:D

311. d0a7a517d6 (válaszként erre: 310. - Survivor3)
2008. nov. 18. 15:15
))))))))))))))))))))))))))))))))
2008. nov. 18. 15:12

Én ezt a nőt még közösségi portálról is töröltem az ismerőseim közül.

Erre néhány napja bejelölt ismerősnek.

Ez a nő biztos, hogy nem normális.

Úgy viselkedik, mintha nem csinált volna semmit.

Most a gyereket szoktatja az óvodába.

Jövő héttől már ott is marad a kisfiam.

Jöhet neki a Kánaán.(bár a takonnyal nem látja soha senki sem)

309. survivor3 (válaszként erre: 307. - Ee8583e1f3)
2008. nov. 4. 09:45

És fapofával viselkedik, mintha semmi sem történt volna, simán a pofámba hazudik.

Természetesnek veszi, hogy szívességet kér tőlem már a bírósági tárgyalás másnapján.

És éli világát, előadja függetlenségét, mikozben a gyerekem életét örökre megpecsételi.

Hogy a rohadt életbe ne fájna.

2008. nov. 4. 09:39

Ne a saját keserű sorsotokkal próbáljatok foglalkozni akkor sem ha nagyon nagyon nehéz!!!Ne a másik félre,a belépő harmadikra haragudjatok,hanem próbáljatok meg élni.....nem könnyű,akkor sem ha valaki közbelép akkor sem ha eldobtak....

De így ,ilyen formában soha nem fogtok túllépni rajta...nem okoskodás,átéltem.....

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook