Életmódváltással a cél heti fél-1 kg mínusz. Tarts velem! (beszélgetés)
Jól hangzik ez a masszírozós karika :D lehet utána járok, szeretek "karikázni" :DDDD
Valóban ne erőltesd a futást, ha még sok rajtad a felesleg. Szétmennek az izületeid.
Sziasztok! Újabb nap. Este megint futottam, 25 perc, 2,5 km. Nem túl sok, de jól elfáradtam. Az én súlyomhoz képest még jó, hogy ennyit is bírnak a lábaim. Nem baj, majd minden nap egy-két perccel megemelem az adagot. Ismeritek a Magichopot? Azzal szoktam tekerni esténként. Tegnap 10 perc. Sokkal jobb, mint a hulahopp sima változata. Ebben kicsi fém golyók vannak, amik még jobban masszírozzák a hasat. Főleg izomlázas hasra jó volt. Nem baj, most nagyon elszánt vagyok. Ma este átjön egy barátnőm, akkor együtt edzünk. Az egy kicsit majd keményebb lesz. Ma reggel nem tudtam magam rávenni, hogy felkeljek futni, úgyhogy este majd bepótolom. Szép napot mindenkinek.
Azért van élet 40 felett is :DDDD
Én pl. teljesen másképpen étkezem mint te.
Kinek mi jön be :D én hat után eszek - falok :DDD nekem ez jött be :DDD
Lányok ugye nem baj,ha én is ideírom saját tapaszatalatom.Korban idősebb vagyok,de szintén sokat foglalkoztat-ott a súlyom.Sosem tartottam semilyen diétát nem tudom miért,nem tetszettek.Amit tudok,hogy minél idősebbek lesztek,annál nehezebben fog menni,ha van erőtök most tegyetek meg mindent és ha már meg van az eredmény amit kitűztetek,akkor mindent tegyetek meg a megtartásáért.40 éves koromtól kezdődtek az 5 kilós fel-le ingadozások,télre plusz 5,nyárra -5.De az a-5 már egyre nehezebben megy.És itt jön a baj,mert ott tartok,hogy egy egész évembe kerül attól az 5kg-tól megszabadulni.Ami tökéletesen működik és ezzel tartom a súlyom már fél éve,az az,hogy mindig eszek amikor megkívánom,eleinte ez két órénként volt!ettől nagyon megijedtem,de pár hét után eltűnt az éhségérzet.A lényeg ,hogy keveset egyél és este 6 után már csak egy almát,teát.Segít a kistányérból való étkezés :).És amit nem jó hallani az az,hogy bizony a mozgás csodákat tesz,mindegy ki mit csinál,főleg olyat amihez kedvetek van,amit nagyon szívesen fogtok végezni a lényeg,hogy mozogj,lendülettel.Még a kutyasétáltatás is idetartozik,vagy a gyerekekkel való túrázás.Sok sikert kívánok mindenkinek.....
Minden elismerésem!
A csöndet azt lehet is élvezni :DDDD
Hát kevésnek éppen nem kevés :D elég elevenek.A legfiatalabb..nem azt mondom hogy a legkisebb mert már magasabb nálam...a legfiatatabb hugim júniusba volt 14 a lányom februárba tölti a 14-et szal 9 hónap van köztük ami azt jelenti hogy szinte egész életembe pesztráltam babáztam pelenkáztam neveltem.El tud fáradni belé az ember.Most a legkisebb gyerkőcöm, lányom, szeptemberbe töltötte a 4-et és örülök hogy végre nem kell pelenkáznom.Mindegyik oviba suliba van és ...élevezem a csöndet! Értitek?Élvezem!Hogy senki nem szól hozzám 5 napig délután fél kettőig akkor a nagylányom hazaugrik enni fél háromkor visszamegy a suliba napközibe és négyre jön haza a többiek 5-re kb.És addig áldott csönd van.
Szép nagy család! Hozzájuk is gratulálok :D Akkor neked valóban kevés a négy gyerek :D nem ehhez vagy szokva :D
Na, megfőztem ezt a csodaquinoát, szerintem nagoyn király. Akit érdekel, a naplómba tettem fel róla képet, alternatív köretnek szerintem nagyon jó! Meglepődtem, könnyű kaja nagyon. Hű, de szeretek új dolgokat kipróbálni, pedig ettől féltem :D :D
szia, nem kell ahhoz kapszula, én a -21. kilómnál vagyok semmi extrát nem vetettem be, még a klasszikus langyos víz citromtól gondolatától is viszolygok, sőt amiért szidnak itt egy páran: borzasztóan lusta vagyok. (na ezen kellene változtatni, de ez még sehogy se akar szívből jönni).
hát most a mikumtól függően,mármint hogy közeledem vagy távolódom most éppen 78 de 77 a legalja minden hónapba lemegyek ennyire és aztán fel aztán le de ezt gondolom ismeritek.már 67-nél boldog lennék de rettentően!!!
majdnem csak szorozd meg kettővel
Én is bármikor letagadok 10-15 évet...legfeljebb nem hiszi el senki :DDDDD
Szia! Gratulálok a négy gyerekhez. Nekem kettő van, szoktam velük zumbázni (fiúk, 6 és 10 évesek) és együtt tök jókat nevetünk magunkon. De közben csináljuk! Még korban is közel állok hozzád, én most töltöttem a 36-ot. Hány kilo vagy most és mennyi szeretnél lenni?
Én nem eszek hüvelyest :D
Viszont tojásból egyszerre öt a minimum :DDDD
Tegnap volt a Dr. Tóthban, hogy rizs helyett a hántolt árpát kell készíteni. Sokkal nagyobb a fehérjetartalma és lassan szívódik fel a ch. Elkészíteni ugyanúgy kell, mint a rizst. Szerintem finom. Még a finnyás gyerekem is megeszi.
Hát nekem az összes nagybátyám nagynéném is anuymat is bevéve simán letagadhat 10-15 évet :D és ez érvényes az összes tesómra szinte .Az is van egy pár :D tippelj mennyi tesóm van :D
De majd meglátom probálok ügyeskedni majd :) meg még tudod mi a gondom? Gyerekkori tapasztalat miatt nagyon bennem van hogy ugyanazt egyem amit a gyerekeim vagyis ne kivételezzek magammal.Így elég nehézkes tud az ilyen plussz főzős dolog lenni főleg mikor meg kell fontolni hogy mit vehet az ember mit nem :D de ettől még persze nem adom fel.
tojás???? ott ahol négy három tojásimádó van a családba??? hihihihi ááááááá azt nagyon nagyon ritkán eszek sajna de akkor megprobálom hogy megfőzök 5-öt magamnak és feldugom a hűtőbe legfölülre ha nem látják akkor tán kitart 2-3 napig :D de addigra tuti felfedezik :D szal... :D
De megtudhatod :d most töltöm hónap végén kilenc nap múlva a 35-öt :D
azt nagyon megjegyeztem hogy tilos koplaltatni a szervezetet és arra is ügyelni kell hogy semmiből ne éheztesse ki az ember a testét.Vagyis érdemes enni még a veszélyes kajákból is picikét csakhogy a szervezet nehogy úgy értelmezze hogy abból majd raktároznia kell amikor az egyed már nem bír magával.Igyekszem tésztát keveset enni inkább főzelékeket csinálok.Tegnap pl lencse főzit csináltam ami levesnek indult mert tettem bele zöldséget meg egy kis kolbászt...de mire lehűlt besűrűsödött.A lencse is jó fehérje tápanyag ugye?NA ma is azt eszek.
Tojás?
Szóval soha nem tudom meg mennyi vagy :DDD Mázlista vagy génekkel :D
a baj hogy sok fehérje...az sok húst feltételez.Kinek van rá pénze 4 gyerek mellet?
Köszi szépe a gratut :D és nem is látszik hogy ennyi gyerekem lehetséges :D szerencsés géneket örököltem :D réadásnak most találtam olyan fodrászt aki nagyon divatos frizukat vág nekem :)...úgyhogy senki rá nem jönne hogy 4 gyerekem van.26-28-nál nem néz senki többnek és 28-nak is csak az aki tudja hogy négy gyerekem van :D
Mindegy mióta van rajtad nem ezen múlik.
Elismerésem a gyerkőcökhöz. :D tényleg :D
Megkérdezhetem hány éves vagy?
Egyébként a fogyás az mindig a kaján múlik jobban. De persze kell a mozgás is. Sok fehérje, zsírral. Nem vagy éhes, gyorsabban fogysz. És nem tűnik el az izom.
Igen négyen vannak és a párom meg a gyerekek is szeretnének egy kicsi tesót hajlok én is rá csak félek hogy aztán amit akkor felszedek az életbe le nem tudom dolgozni.Most ez a 10 kiló is eléggé bánt.De már a kajákra oda tudtam figyelni és megáltam a hízással annak nagyon örültem és most ha tornázok,remélem lemegy ez az egy-két éves plussz fölösöm.Azt a nagyon nehéz lefogyni állítólag ami már régóta rajta van az emberen.Remélem ez az időtartam még nem számít réginek :D
Négyen vannak??? Gratulálok hozzájuk!
Dehogy vagy nevetséges. Inkább elismerésre méltó, mert tenni akarsz valamit, és azt meg is teszed. Követendő példa!
4,6,9,és 13.5 évesek és a lányomeleinte legalábbis biztos megállna és szószerint tátott szájjal nézné mit csinálok esetleg később ha már jól megy meggondolom a dolgot :d de most ég nevetségesnek érezném magam.Most minden felületen ahol látom magam ellenőrzöm hogy mozgok...hát van még mit javulni
További ajánlott fórumok: