Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Életem-életünk fórum

Életem-életünk (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Életem-életünk

1 2 3
11. v.kler
2010. jún. 18. 11:26
Nem lehetett könnyek nélkül elolvasni ezt a történetet! Minden elismerésem a Neked, a Párodnak, és családodnak! Sok sok kitartást, erőt kívánok az elkövetkezőkben!
2010. jún. 18. 11:25

Köszönöm szépen mindanyiatoknak a kedves szavait!

Nagyon jól rsik!

Bocsássatok meg, hogy nem írok minden kedves hozzászóláshoz külön!

Kívánok nagyon szép napot minanyiatoknak!

Üdv:Rózsa

9. rozsa13 (válaszként erre: 2. - Bettike2007)
2010. jún. 18. 11:21
Köszönöm a kedves szavaid!Igen ő egészséges , és egy szem lány onokám is van.
2010. jún. 18. 11:18
Kitartást kívánok Nektek, és küldök egy csokor energiát a folytatáshoz. Minden elismerésem.
2010. jún. 18. 11:16
Nem tudtam sírás nélkül végig olvasnia!Kívánok sok erőt és sok együtt eltöltött napokat neked és családodnak!Minden elismerésem a tiétek!!
6. Re87
2010. jún. 18. 10:51
Nehéz könnyek nélkül végigolvasni....
2010. jún. 18. 10:43
Kedves Rózsa! Adjon a jó isten erőt egészséget , hogy tovább tudjátok ápolni gyermekeiteket. A gyerekeknek pedig valami nagy csodát, hogy állapotuk javuljon.Erre kérem a jó istent.Imádkozom értetek. Sok szeretettel üdvözöllek ismeretlenül is Anikó
2010. jún. 18. 10:25

kedves rozsa13, nem nagyon vannak szavaim, de azt mindenképpen szeretném neked elmondani, hogy tiszteletet érdemelsz és sok-sok erőt kívánok nektek az állapothoz, amiben vagytok.

mást nem tudok, csak szívem mélyéről szeretet küldeni.

küzdelmes életetekben próbáljad megkeresni azokat a pontokat, amelyek, ha esetleg csak pillanatokra is, de enyhülést hozhatnak a lelketeknek. gyermekeidnek és ti magatoknak is.

szeretettel ölellek.

2010. jún. 18. 10:23
Egyszerűen nem találok szavakat. Nincs nagyobb fájdalom egy anya számára, mint amin Te átmész. Nem is tudom, mit kívánhatnék. Erőn felüli, amit Te véghez viszel! Kívánok hozzá minél több kitartást, erőt, és azt, hogy ha létezik csoda -márpedig létezik- akkor az hozzátok kopogtasson be!
2010. jún. 18. 10:20

Látom az első vagyok.Istenem hát ehhez nem is lehet mit hozzáfűzni.Nagyon nehéz lehetett ez nektek,2egészséges gyermekből lett 2beteg,kitartásod csodálom.A lányod ő egészséges??

Hát kitartást és sok-sok erőt kívánok ezután is nektek!!

2010. jún. 18. 10:08
Életemről-életünkről szól. Hogyan törhet össze pillanatok alatt a család élete. Egészséges gyermekekből sérült gyermekek. Miként küzdünk nap mint nap az életben maradásért. Mennyi terhet bír elviselni az ember. Senki nem tudhatja, mit tartogat számára az élet.

Ugrás a teljes írásra: Életem-életünk
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook