Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Milyen liquid-et szív? Gyártó is érdekel.
Lehetséges, nekem mikor kizárólag erős, PG-alapú lötyiket szívtam két napig, elég rendesen bedurrant a torkom. 2-3 napig VG-liquideket használtam, elmúlt. Azóta is szívok ütősebb cuccokat, de nem fordult elő újra.
Sziasztok.
Itt a fórumon ajánlottak nekem egy helyet, ahol be tudok szerezni liquid-et. Nem írhatom le, de ez az a hely, ahol az ízeket "ízbajnok", és "füstbajnok" keveréssel is meg lehet rendelni, attól függően, hogy milyen hatást kívánunk. Eről szerintem ráismer, aki már rendelt ott.
Szimpatikus nekem a sok íz, de lenne egy kérdésem.
Honnan tudjátok, hogy valóban biztonságos alapanyagokból keverik ki az ízeket? Volt már valaki, aki elvitte bevizsgálni a liquidet? Akár ezt, akár másikat?
Üdv!
Én már 2 hónapja szívom a Super 808-asokat, és két napja a barátnőmnek is rendeltem egy szettet! Ma van 2 napja, hogy szívja a cigit, és a mai napon nagyon elkezdett fájni a torka! Lehetséges, hogy az e-cigitől van, vagy nem sok köze lehet hozzá?
Ez csak természetes! Nagyon szívesen,használd "egészséggel"!
"Jó termék,jó áron!"
No, most, hogy 4 órája nyüstölöm szinte folyamatosan, kezd fura mellékíze lenni a beszívott levegőnek, ha nagyobbat slukkolok. Égett, műanyagos íz. Ez mitől lehet? Fogyóban a liquid?
Akku természetesen még a gyári töltöttségű (1300mAh).
"Hogy oldjátok meg, hogy ne lógjon egész nap a szátokban?"
Úgy, hogy a nyakamban lóg, nem a számban :).
Viccet félretéve nyugi, sokan mások, köztük én is, sokat és sűrűn szívjuk. Ez nem cigi, ez már egy más szenvedély. Én pl. este nyolctól 10-11-ig szinte megállás nélkül szívom - persze gyenge vagy nullás lötyit. Napközben is igen sokszor slukkolok párat, de teljesen más rendszerességgel, mint az analógot. Nincs evvel semmi baj. Az ízek kiválóak, nem büdös, nem fájdul meg a fejed, nem lesz kellemetlen szájízed.
Én nagyjából 1 óránként gyújtottam rá az analógra.
Igyekszem ezt tartani az ecigivel is. Ha meg nagyon rám jön a cigizhetnék, 2-3 slukkot szívok belőle.
Igaz még 3-4 óránként az analógra is rápöffentek.
Szia!
Kösz az infót, megpróbálom majd ezek közül valamelyiket.
Deni
Sziasztok,
Hétfőn megvettem a Vgo 808-ast. Hát mit mondjak, nagy fejlődés a Next-hez képest. Egész furcsa volt úgy szívni, hogy nem horpad be a homlokom.
Bár az első készlet egyik aksija nem volt jó, de másnap már meg is kaptam a cserét.
Ezúton köszönet a Hoxás zsoszabinak a segítségért. Csak javasolni tudom mindenkinek, hogy ha kérdése, problémája van forduljon hozzá bizalommal.
A füst mennyiséggel továbbra is elégedetlen vagyok. Mondjuk ennek szerintem 2 oka van:
1. PG bázisú lötyit használok, aminek amúgy is kisebb füsthatása. Szerintem megnézem a VG bázisút, hát ha az produkálja a megfelelő füst mennyiséget.
2. Az aksijában volt némi kezdeti költés. Nyilván ez nem túl nagy, de teljesen le akarom meríteni az első töltés előtt. Viszont így nyilván kisebb a hatásfoka.
Hát két napja szipákolom, de ez még nem jött össze, szóval az 1300-as aksi igen jól bírja :)
Olyan liquidet kell venni,amelyiknek eleve erősebb ízhatást
feltételezel.Pl.szivar,pipa,francia dohány...ezeknek kaparós erős ízük van,de sokan pont ezért nem szeretik.Nálam ezek fogynak a legkevésbé,mert ezek bizony erős és kaparos ízüek...
1698. zsoszabi 2011-05-23 17:44
"... mi a külömbség a V-go és az E-go között. A V-go ahogy az előbb is írtam 808-s menetű
...
"
Hmm... bocs, zsoszabi, de nekem nem pont ugyanez a tapasztalatom. Itt van a kezemben a saját VGO-m. VGO, mert rá van gyárilag nyomatva, hogy VGO. 510-es menetű. 510-es, mert 510-es patronok mennek rá, ugyanaz a menet, mint a Mini (vagy Joye)510-esemnek, ami rámegy oda, az rámegy erre is. Természetesen egyéb 510-es kazánokat, patronokat is használok. ÉS van 510-808-as átalakítóm, amivel meg 808-as patronokat is kipróbáltam az 510-es VGO-mon... :)
Amúgy lehet igazad van, és már kicsit letisztult a piac, nem tudom, de még pár hete is lehetett kapni ugyanilyen exclusive kinézetű (strasszkő gombos) 510-es VGO-t. Amúgy szerintem a "VGO" is "EGO", csak épp VGO fantázianevet adtak neki, és egy gyártási periódusban gyárthattak 510-est is belőle.
De kár ezen rágcsálódni még, a lényeg, hogy EGO/VGO igényes és jó minőség, ajánlott cucc, a menet meg vagy 808 vagy 510, válaszd az egyiket, és ahhoz vegyél patront-kazánt.
:)
Szia!
Nekem VGO808 van, és ott semmit sem változik sem a füst, sem a torokhatás egészen addig, amíg vagy az akku merül le, vagy a patronból fogy ki a liquid. Pedig egész nap szipákolok, sajna előtte nem kocadohányos voltam.
Sőt, a VGO előtt super808-as volt, annál sem volt problémám. Illetve volt, hamarabb merült le az akku. De ott sem volt más gond.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Super 808-hoz való integrált patron kompatibilis a kr808-cal? Mert nekem így ránézésre tök egyformának tűnik a kettőhöz való patron. Bocsi ha túl láma vagyok, de nem akarok pénzt kidobni az ablakon. Köszi előre is.
Sziasztok!
Zsoszabi korrekt segítségével hozájutottam egy VGO XXL és egy KR808D1 szetthez. Tapasztalataim az elmúlt néhány óráról: A VGO nagyon jó, bár a torokhatás lehetne erősebb. A KR808D1 automata akksis, ez nekem nem jön be, de artaléknak jó lesz.
A kérdésem: lehet külön Qhit-et venni, vagy az csak bizonyos előre kevert lötyikben van? Vagy hogyan lehetne a torokhatást kicsit növelni?
A másik, hogy azt tapasztaltam - főleg a kisebb, gyengébb készüléknél - hogy az első pár slukk nagyon jó, viszont kb. a 3-4.-től erősen lecsökken a füst és a TH. Ha ilyenkor hagyon jópár percig pihenni, akkor megint jó 1-2 slukkig, dehát ez azért így elég macerás :( Ez normális dolog és meg kell vele barátkoznom? Mindkét készülékkel jelentkezik a dolog, a VGO-val kevésbé.
Köszönöm a segítséget.
Üdv.:
Deni
Szerintem is nagyon jó - szeretni fogod! Az enyém 750-es akksival rendelkezik (papíron) de valahogy kétlem, ugyanis 3-4 napot simán kibír, pedig szipákolom rendesen, egész nap:)
A töltés nagyon egyszerű: vedd le a patron kupakját - én egy ceruza hegyét dugom a középen levő lyukba, így pik-pak lejön - és már mehet is a lötyi ?)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?