Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Én igen,váltottam is V-go ra .))Sok vele a nyűg,:hamar lemerül sokat kell után tölteni és megbízhatatlan is!
Keresd zsozsabit:)
Végülis van még ezen kÍvül is e cigi fórum. ;)
Ez a jó a gúgliban. Virágnyelv mi?! :-p (névvel nem viccelünk!) xD
Fórumszabályzat:
Tilos:
"reklámot közzétenni, üzletszerű kereskedelmi tevékenységet folytatni."
De a szabályok azért vannak, hogy megszegjék:)
+1 Bár lehet, h ezt is törölni fogják...
Az összes általam kipróbált liquid közül, Lacáé volt a legjobb.
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon és az érdekelne,hogy honnan tudnék "igazi dohány ízű folyadékot beszerezni?
Láttam itt egy pár hozzászólást amelyben szerepelt "lacci" Hol tudnám őt elérni?
Előre is köszi!
Működik, mert én is így tisztítottam. Háromszor legalább vizet kell cserélni, és csak takaréklángon, mert a túl nagy hőtől összezsugorodhat a vatelin. Használat előtt pedig porszárazra (pl. egy napig a napon szárítani).
De ennél jobb megoldás, ha átállsz az integráltról valami tank megoldásra.
Ez működhet xxl patronnal is, bár lehet, hogy kicsit körülményes...
szia!
Nekem maximum az első pár slukknál lehetett érezni az előző folyadék ízét, utána már az új folyadék íze dominált.nem volt ízkavarodás.szerintem nyugodtan próbáld ki!
Sziasztok!
Már megint egy kérdés a tapasztaltabbakhoz: eddig töltetlen ipatronokat vettem, most töltöttben gondolkodom, de mi a helyzet az utántöltéssel? Azt már olvastam, hogy ugyanúgy és talán ugyanannyiszor is utántölthető, az aggályom az ízre vonatkozik: ha más lötyivel töltöm, azt mennyire befolyásolja az eredeti töltés aromája - azaz ebből megmarad valamennyi? Szerintem igen, de nincs tapasztalatom. Mi a véleményetek?
Kösz az infokat mindenkinek.Az E cigit egyébként már megrendeltem. Azt amit ismerősöm is használ hónapok óta , Janty stick v3 /rendeltem mellé még 1 kazánt és utántöltő folyadékot. /
Kezdésnek megteszi , most már csak azt a 2 napot kell kivárjam míg a futár kihozza és elkezdhetem .
Izgatottan várom :)
Segítenétek nekem?
Nagyon sok ez a hsz, ami itt felhalmozódott, nem tudom mindet elolvasni.
Szeretnék e-cigit, de nem tudok választani, nincs kiindulási alapom, és nem szeretnék befaragni.
Szeretném, ha cigi formájú lenne, jó kapacitással, utántölthető, és viszonylag kedvező árú. Nem kell, hogy olcsó legyen, de valami elfogadható minőség/ár arány legyen és ne bóvli.
Kösz.
Sziasztok!
Kedves albertzs28,privát üzenetet küldtem,ha lennél szíves segíteni nekem,Super 808 beszerzési forrással kapcsoladban. De még nem kaptam választ.
Nagyon megköszönöm a segítséget,ugyanis az írásaid igen meggyőzőek.
Ha a szett árát nem vesszük most figyelembe,akkor nagyon függ a liquid fogyasztástól,függ a dohányzási szokásoktól de legfőképpen az alapanyag(patron,liquid)árától!Én napi 1.5 doboz cigit szívtam kb.1000ft volt.
Most max.3000-4000ft között költök havonta,ami igen komoly költségkimélés,nem beszélve az egészségről:))
Ha nem szállsz el mint én,akkor szerintem a kütyün kívül 10ezerből megáll a lötty.De el fogsz szállni:)
Tuti ízek,alig várod hogy végigkóstold mindet...
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?