Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
zizzzzzzzzzzzzzzi...Kati kivégezte a pasit:::................................ELMENT!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem hiszik el,,de megsármosodnak...ekkorra válnak igazi FÉRFIVÁ!!!tapasztalt jó szeretővé,aki nem kizárólag magával..hanem inkább a partnerével van elfoglalva!!:DDDDDD
hihi:))))))))))))
hát 36..neked ez csak 70 fölött ..kellhet!!!!hallod ilyen meg se forduljon a fejecskédben...Kati tévesen informált..az a kis kék pirulácska nem a te korosztályodnak való:))))))))))))))))))))))),
komolyan..70 fölött már szerintem az is orgazmust okoz ha megfogja a kezedet:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hhhhhhihhhhhhhhhhi..jajj anyámmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:DDD
nos erre 36 azt mondom neked.. a jó bornak érni kell.:DDD
a harmincasok kis tacskók még..negyvennél kezdődik az élet...úgyhogy míg eléred a negyvenet..addig addig csak tapasztalgatsz...de 3 év múlva..ISTEN leszel!!!:)))))))))))))))))))))
egyébként nagyon jó úton haladsz az isteni lét felé!!!:DDDDDDDDDDDDDDD és egy angyal segíthet neked a FELEMELKEDÉSBEN!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))na???
nade kéremalásssan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drágám..ilyet kérdezni egy hölgytől!!
Te meg a negyvenhez oly messze vagy ,mint Makó Jeruzsálemhez:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
az élet tudja mit akar???
igen...nem véletlen ,hogy találkoznak emberek:DDD
Pfffff ..... ezzel jól megadtad a kegyelemdöfést ..... :o)))))))
pedig szerintem sem kell félni egy férfinak a 40-től 50-től ..... de nem a pirulák miatt .... :o)))))
na erre még visszaszólok
ha megosztottad velem azt az intim titkot..meg még párezer emberkével :D
sajnálom! őszintén! azt is, akinek nem jön össze, bár akarja, azt is, akinek nem marad meg, bár akarja, azt is akinek megmarad, bár nem akarja--azaz mindenkit, akinek akaratával nem egyezően történik a dolog
de nézz fel az Égre, Magadba, bocsásd meg a sorsnak, Istennek, magadnak, hogy ez történt.. m,ert kell a megbocsátás -- ne haragudj többé senkire, s ne is szomorkodj - ez történt
NEM VAGY ÖREG
azt akartam hallani, hogy az ember 9o évesen sem öreg - erre mit lombozol itt le a magad éretlen 46 évével?? azt akarom hallani, hogy 4o után, ötven felé is minden és minden oké, s ha nem ezt mondod, basszus, a minapi önmagadra cáfolsz rá, mert az elmúlt napokban te maga voltál itt a derű
szóval ehhez tartsd magad, Katesz!
elmentem lefexeni
jó éjt!
kicsikati, én nem használtam azt a szót, hogy "öreg"
nem szántam semmi bántást, sértést irányodba megereszteni
fogadd csak műszaki terminusként: 5o év felé..
emlékszel, hogy 18 évesen hogyan gondoltuk: egy 25 éves fölött messze eljárt az idő, egy 37 éves már minden bizonnyal fél lábban a sírban van... most én 37 vagyok :)
csak kérdeztem, naaaaa.... én, a 37, a 46tól (közlei ismerősöm 46 évesen szülte a harmadik gyerekét pár éve!!!)
szóval: milyen?
az élet tudja mit akar
és a kudarcok azért vannak, hogy megtanuljuk becsülni a sikereinket, és elkerülni a további kudarcok jelentős részét
na de mondd: milyen majdnem ötvennek lenni?
mert a majdnem negyvenen töprengek
megpróbálom feltalálni magam minden helyzetben, amit a zélet sodor elibém:)
álatlában sikerül (ami azt jelenti, nehogy azt hidd, mintha nem volnának kudarcocskáim, de generell i am happy und erfolgreich in das leben)
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?