Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Azt hiszem egy jó kishuncutkodás talán még is csak segígtene! Ne hagyd hogy legyürjön a depi, a rosszhangulat! Olyan kis eleven és kedves szoktál lenné én azt szeretem, tudom akkor sem fenékig tejfel az élet, hidd el nálam sem! De jobb a rosszból kirázkódni, mint dagonyázni benne! Úgy nem volt még, hogy ne lett volna:-)
én..már töröltem az iwiwről az összeset..de gondolkodom,hogy az egész iwiwet törlöm,,feltörögetik..ennek mi értelme????:(((((((((gyalázatosságok folynak..nagyon..de nagyon..lejáratások minden felől!!:(((((((((((((((és mindezek miért???mert egyesek unatkoznak..és a mások szégyenbehozásában lelik örömüket!!!!:(((((((((((((((((((magánlevelek ellopása:((((((((((((((((((kiteregetése..felháborító..és minősíthetetlen!!!!
Szia Angel!!!Mindjárt jönnek haza a fiaim és el fognak zavarni a géptől!!!
Angel,márt megint a depi sertepeltél a sarkadban???Tessék megrázni magad,itt a tavasz süt a nap,csivitelnek a madarak!!!!:-DD Jó anyám mondja mindig a legnagyobb szar közepén:"úgy még sosem volt,hogy valahogy ne lett volna!!" :-DDDD
Óvatosak legyetek a feltöltött fotókkal,bárki elmentheti,aztán meg visszaél vele....ha nem tesz a sértett rendőrségi feljelentést még le se tiltják a jogtalan felhasználót....az unokahúgom képeit az iwiw-ről lopták el!!!:-(((
Az internet arctalan, személytelen, lehetsz bárki és elhitethetsz másokkal valótlan dolgokat!!!!Fagyöngynek legalább picit kavart valaki,de képzeljétek a nagyon csinos unokahúgom fotóival regisztrált társkeresőn valaki .....a barátja kétségbe esve hívta,hogy a haverjai meglátták őt és ez mi akar lenni????A szolgáltató meg csak rendőrségi feljelentésre adja ki az ip címet!!!Szegény teljesen ki van bukva!!!Legyetek mindig egy kicsit gyanakvóak!!!!Nézem a discovery-n a Svindlerek c. műsort....hihetetlen mennyire leleményesek és szervezettek a csalók,ha át akarnak verni valakit....mottó a műsorban "ha valami túl szép ahhoz ,hogy igaz legyen,akkor biztos hogy átverés!"
Szia Kati..örülök ,hogy jelentkeztél,,már hiányoltalak!!!:DDD
köszönöm..de rajtam már senki..és semmi nem segíthet:(((((((((((((((((((((((((((
meg se kellett volna születnem:(((((((((((
Egészségileg nem tudok semmi jót mondani,néha úgy megy minden indok nélkül a szívem mint egy verseny autó......és magyar egészségügy csodája 3 hét múlva majd ki is vizsgálnak!!!!Akkor lesz majd ilyen 4 napos szív monitorozás,addig meg csináljak amit tudok!!!!!Sajnos Zoli sincs jól ,életveszélyesen magas a vérnyomása (180-200hgmm)......szintén szarnak rá a hivatalos szervek,így ma délután egy magánrendelésre sikerült bejutni jó pénzért,remélem segítenek valamit mert remeg kezem-lábam az idegtől......tudjátok mit mondott a körzeti doki 180-as vérnyomásra:"vegyen be eggyel több gyógyszert!"Felháborító!!!!!Egy ember életével szórakoznak!!!!!És aki nem képes kifizetni a magánorvost,kapjon gutaütést????
A húsvétot pihenem kifelé !!! Sajnos teljes elnyomásban vagyok számítógép ügyileg!!!Említettem elromlott a lap topom,használhatatlan és a dög kölykök nem engednek a nagy géphez,így hiányolva társaságotokat ritkán tudok este jönni!!!:-((((( brühühühü :-(((
Sziasztok csajok(fiúk?)!!!!Régen jártam erre!!!
szegénykém, ne tedd! Inkább pihenj testileg és lelkileg is! Tudok valamiben segiteni esetleg?
Akkor tényleg el kell mennünk:-))))))))
hi..
ma offon vagyok..meghalnék:(((((((((((((((((
Én is csodás emlékeket örzök a Balatonról.Akár minden évben ott tudnék nyaralni.
És kávézni is imádok.Van is nyilván képem,hogy Tihanyon kávézok:-))))))))))))))
Biza jó lenne:-)
Amit én nagyon szeretek, tavasszal-nyáron egy kávé egy barátnővel egy teraszon jó kis traccspartival egybekötve:-)
A Balaton meg a szivem csücske. Egyik kedvenc helyem Siófokon a Kálmán Imre sétányon a kávézó.
Meg az Aranyparton a büfésoron van egy jó kis büfé, ahol isteni kávét főznek, és ahogy ott kortyolgatja az ember, pár méterre előttünk a tó..Számomra az már maga a boldogság:)
Jaaaaaj de jó is lenne!!!
Nem is tudod mennyire vágyom már ilyesmire!!!!!!
Biztos ,hogy feltöltene,és bírnám egy jóideig megint:-)))))))))))))))))))
:-(((((((((((
Ki kéne kicsit törni belőle:-) Wellness, séta a Balaton parton....Érted menjek????????:-)))))))))))))))))))
Semmi újdonság.....szokásos napi rutin.....unalmas.
Remélem Kati jól van,és nem az egészségügyi probléma tartja Őt távol innen....
Semmi küli. Köszi megvagyok. Tavasz van, éledeznek a hormonjaim;-) Nálad mizujs?
Szia Ági!!!!Jól vagy Drága?Mi ujs?
Szép napot Endzs!
Este magad maradtál Te szegény?
Jó reggelt!!!Látom nem sokat kell visszaolvasnom...
.....nyilván eszperenteszexelnünk kellene megint,mert akkor voltunk sokan.....
Ági!Részben örülök,hogy derült ki valami a dologról,és nem vadidegen tördös fel címeket,részben meg nem,hogy ott Nálad valaki tette,........:-((((
sziasztok..mi ez a pangásssssssssssssss???
Mónika fel a fejjel!!!Kitartás.lesz ez még így se!!!amúgy mi van veled mostanában.ne kegyél már ennyire magad alatt!!!
Mindenkinek szép álmokat!!:)))))))))))
Sziasztok mindenkinek!! Fagyöngy,nagyon edöbbentem,mikor olvastam,mi történt... :O Új tagok vanna...? Mónika,üdv itt,ha nem, akkor elnézést.. :$ Mostanában nem gyakran tudok feljárni :(
Ismét egymagam két gyerekkel. Apuka tegnap utazott vissza. Jó hír, hogy most már keésbbé volt dilló, s bízva a legjobbakban 1-2 hónap múlva vele tartunk. Úgy volt, hogy 2 hétre megy, ám ma délelőtt már csörgött a telóm, s mondta, hogy megint LEGALÁBB 6 HÉT!!!!! Basszus! Bőgtem miután leraktuk. Rohadt hosszú lesz!
További ajánlott fórumok: