Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Jó reggelt, sziasztok!
Mónika, sajnálom. Kérdezted, hogy miért?
16 évig volt egy férjem, mellette sok mindent megtanultam. Nos, aki olyan fajta ( olyna tipus, beállítású, stb) az MINDIG félre fog lépni. Ha szerelmesek épp, még akkor is. Sajnos túl késő jöttem rá, hogy az ilyenhez egyszerűen nem szabad hozzá menni.
Utólag tudtam meg, hogy már a házasságkötés előtt is megcsalt, a házasságunk alatt végig, sőt, mig kórházban voltam szüléskor akkor is.Ez nem elkeserítés, hanem puszta tény, Amelyik olyan, az olyan marad mig be nem zárják a koporsóba. Mikor fiatal volta,, dolgoztam egy ideig egy szociális otthonban. Némely agyvérzett, amputált, féligbéna idős ember még a halála előtti hetekben is , ha meglátott minket nőket, rögtön a köpenyünk alá nyúlkált, és mindenféle perverzséget mondogatott, és amint a nővér fürdetni kezdete álló cerkával reagált, és volt amelyik a fürdetés utáni 10. másodpercben elszállt a nővérke kezében. Ezek az emberek azok, akik fiatalon is a legyet is röptiben tipusok voltak, s maradtak a halálos ágyukig ilyenek.Vérmérséklet, hormonok, fene tudja. De ha meg a topic alapproblémáját nézed, akkor van ellenkezője is.
Remélem Nálad nem ez áll fenn, mert ha igen, akkor nem akarlak elkeseríteni,d e addig fogsz szenvedni mig ott nem hagyod.
Sziasztok!
Kicsit higadtabb vagyok..... Igen valójában nem tudhatom milyen körülmények között van.... panzióban lakik, magyarok veszik körül, stresszel rengeteget az biztos.... na, de én mit vétettem ellene? Azt hogy ragaszkodom hozzá? S várom, hogy jelentkezzen? Ha csak egy percre is, de várom. Tudom, hogy nehéz nagyon nehéz neki is, de ne zárjon ki az életéből teljesen. S a váratlan látogatást már terveztem én is. Úgy gondolom, hogy én is felégetnék minden hidat. Hiányzik az őszintesége, s az amilyen volt! Mert nem ilyen volt, s az, hogy kiköltözzünk mi is, lassan úgy néz ki, csak én akarom......
Szóval megértem én, hogy mi van vele, de ez vissza már nem igaz.....
Megy a Nyuszika az erdőben, hátán hatalmas
csomag, benne mindenféle háztartási holmi,
majdnem összerogy alatta. Találkozik a
Medvével, aki kérdi:
- Nyuszika, honnan szerezted ezt a sok holmit?
- Képzeld, Medve koma, megyek az erdőben a
Mókusék fája alatt, amikor megszólít Mókusné
asszony, hogy menjek már fel hozzá egy percre.
Odabent aztán ledobja a ruháját, végigfekszik
az ágyon és így szól:
- Nyuszika, mindenem a tiéd!
- Te, Medve koma, ha ott lettél volna, még a
frizsidert is elhozzuk!
mennem kell..jó éjszakát nektek..4-kor kelek:(((puszika
és Mónika..fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!veled vagyunk!!:DDD
ne szenvedj..lépj!!!
tisztelnie kell téged!!!érzi,hogy oda vagy érte..és azt hiszi mindent megtehet veled!!!
igen ez igaz...de
1.gyerekek...ha szülök viszonya nem jó akkor az a gyerek is szívja....
2.szeretem...ha megaláz,becsp...mit szeretek???
3 nincs hova mennem...hát ja...ez tényleg indok...
A tisztelet nélkül nincs igazi szeretet.
Bátorság nélkül nincs tisztelet.
na és akkor mi a teendő???
tűrni..vagy menni az ismeretlenbe???
Általában 3 dolog van, ami megakadályoz minket a tiszta dönésben
1. gyerekek
2. szeretem
3. nincs hova mennem
tudod Csaba..gyerekek...
így van..ha magunkat nem tiszteljük nem várhatunk másoktól tiszteletet irányunkba...
Miért az a kérdés, hogy elhagy-e?
Neked miért kell olyan ember, aki megaláz?
Ha azt érzi, hogy ezt elfogadod, akkor miért várod, hogy tiszteljen?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?