Éjszakai bagolyklub:o) (beszélgetés)
Talan europa teszi!
Hat nem tudom! Az en Kistesom ott el (olaszorszagban) mar 7 eve, de neki is csak egy magyar baratnoje van) a tobbiek olaszok!
Itt is az ausztralok kevdesek! De ez csak a felszin! Erted, itt mar a koszonesnel megkerdezik, hogy hogy vagy, de ha elkezdened mondani, hogy hat igazabol nem alaudtam jol es most faj a fejed, akkor neznenek radm hogy ja hat azert az nem erdekel! Feluletesek! Ja es nagyon sokat isznak! 3.-ok a vilaglistan! Sokkal tobbet isznak mint a magyarok!
Tél van???És 28 fok???
Ó ilyen telet akarok itthon is!!!
De akkor decemberben-januárban nem megyek,mert elegem van a kánikulából!!!!
Nyáron hány fok van nálatok?
:DD Igen, a párom műve :D Mindig alkot valamit.
A következő Acer lesz, bánatomra. Nekem az álmom az Asus, az már volt, de sajnos meg kellett válnom tőle :(
Jaj,ha csak rajtam múlna....
De miután már tudjuk a repjegy árát...még spórolni kell:(
De ha Maya nyer a lottón azonnal indulunk!!!!
Ugy idozitsetek, hogy december januarban gyertek, mert akkor van itt a legnagyobb nyar! Most tel van, es kb. 28 fok!
A medenceben mar lehet furodni! Szoval... hajra!
Minden munkának megvan a maga szépsége,biztos a tiednek is.
Ez tényleg vicces:))
Sok hülye szaladgál sajnos,mondjuk ki bátran:(
Mikor mi kint voltunk Olaszországban, azt vettük észre, hogy a kintiek összetartanak.
Nagyon meglepő volt, mert vittük anyósomat egy kis faluba állás interjúra és sétáltunk, beszélgettünk, majd jött egy fiatal pár és köszöntek. Annyira meglepő volt.
Persze gondolom ezt is embere válogatja.
Micsoda üzleti érzék:)
Jaj,majd elfelejtettem,a párod most is a piacról jön:)))))
Az új milyen lesz?
Eloszor mi is dell-t akartunk, csak aztan meglattuk ezt!
Na, jo ! En meg ezelott meglattam egy teljesen tuzpirosat es annak a kulso boritasa igazi krokodill bor! Persze nem okosabb mint ez csak hat piros.... na, de felulemelkedtem a nocisegen es igy lett ez a Ferjem oromere is! (de O nem igazan hasznalja, nem netezik, havonta ir egy levelet, na O aztan teljesen leredukalta az otthoni baratait)
AJAJ!Akkor te vagy az,akit látatlanban szidnak.Ez sem könnyebb mint kint ülni az ügyféllel szemben:(
Sőt!
GYertek batran! Jo lenne!
Itt ninc ssok baratunk! egy magyar hazaspar, meg egy ausztral ott japan a lany, O a bartanom! Nem konnyu ismerkedni!
Es sajnos a magyarokkal nem is jok a tapasztalataink! Irigyek es sunyik! Tudom en is magyar vagyok es buszke is vagyok ra, de ez a tapasztalat! Minket nagyon kihasznaltak itt, a naivitasunkat (vagy inkabb a hulyesegunket) a segitokeszsegunket! Szoval mindent! Most amr igyekeszunk ovatosabbak lenni! Persze en orok optimista mindig bedolok!
Igérem, ha nyerek a lottón elmegyünk hozzá, jó lesz úgy?
Bár kicsi az esélye, max, ha tálok egy nyertes szelvényt az utcán.
Bizony! Itt aztán nem szeretik!!
Mi is boltban vettük a notit, de mivel a neten volt fent aukciós portálon, igy a párom lealkudta. De ha bementünk volna, hogy na akkor add oda x összegért, szerintem a polcon lévő készletet utánunk hajitották volna :D
Majd igyekszem észben tartani az időeltolódást!
Bár mindegy,mert megvár a levél:)
Ez tök jó:)
Csak ha haza jöttök,el ne felejtsd,hogy itthon az ár nem alku tárgya!:)
Hihi:)Kiakadna biztos:)
Jó lenne találkozni.Mi sem járunk arra,de nem a világ vége.kavicskával nehezebb lenne találkozni,pedig oda szívesen elmennék!!
EZt most nem adjuk el, tetszik nekem! Ja, es 3 hete van a piacon!
Ja, itt minden boltban lehet alkudni! Butorboltban, ekszer boltban, auto kereskedesekben! EZ itt termeszetes! Mindig nevetunk a Ferjemmel, hogy otthon hogy neznek rank egy boltban!
További ajánlott fórumok:
- Te miért nem alszol? Éjszakai baglyoknak.
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- Normális a várandósság 18. hetétől jelentkező éjszakai kézzsibbadás?
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- Gyakori éjszakai felébredés 15 hónaposnál. Milyen bevált praktikák léteznek?
- A 3 hónapos gyermekem éjszaka is 3 óránként felkel szopcsizni. Mivel lehet rászokatni az éjszakai alvásra?