Éjszakai bagolyklub:o) (beszélgetés)
Hú,hátha!!!
én nem szoktam itt fórumozni sosem,megköszönném,ha majd megírnád!Vagy a naplódban....
Annyira nehéz pozitivan gondolkodni, bizakodni meg ugye még rosszabb.
Én is most vágtam bele a fogyókúrába, még most is nagy a lelkesedés, de nem merem folytatni.
Remélem mi hamarabb sikerül teherbe esned, csodás érzés!
Koszonjuk! Van egy noverem es egy kisteseom, mar nekik van 1-1 lanyuk! Szoval mar csak en jovok!;-)) Meg most majd a kisfiu!
Nagyon nagyook lettek 2 eve alatt amiota nem lattuk oket!
De hat otthonrol kijutni ide, az nem konny, igy nem tudom mikor tudnak majd meglatogatni!
Mi az oka? Találtak már valamit?
Nekem már 12 napja késik, viszont a teszt negativ, hétfőn tesztelek újra. Akkor hivom a dokit is.
Miért mondod ezt,van valami orvosi probléma valamelyikőtökkel?
lombik programon nem gondolkoztatok?
Akkor lesz meglepi:)
Biztos nektek is össze jön a baba!
Akkor jo, hogy mentek orvoshoz! CSak az a baj, hogy azok is mind mast mondanak!
De az biztos, hogy a pozitiv gondolkodas az sokat segit!
Most elhataroztam, hogy egy kicsit lefogyok es nem is gondolok majd a babara! (en is kivancsi leszek magamra) na de a lenyeg, hogy most ezt talaltam ki!
Nme vagyok olyan dagi, de sajnos a hazalatogatas megtette a hatasat es azota nem megy le!
Hat, igen! Mert ugye mi 30 30 kg adhattunk fel! De ezt 2 evig gyujtogettem! Nem tudtam volna en sem megvenni egyszerre! Persze nagy tanulsag!
Az biztos, ha legkozelebb megyunk haza (mar remeljuk 3-an) akkor nem is szolok majd elore, hogy megyunk!
Es nagyon leredukalodott a baratok szama is! Hat ez van!
Akkor ismét bővül a család?
Ismét gratulálok:)
:(
Sajnos idehaza, már annyi réteg bőrt lehúztak rólunk és még mennyit akarnak :(
Szomorú az egész, vérlázitó :(
A kistesomeknak mar van egy 4 eves lanyuk, es nagyon szerettek volna testvert Annanak. Sajnos nem jott ossze, 8 honapig probalkoztak, mar mindenhol jartak meg szegeny sogorom is elment vizsgalatokra! Aztan kepzeljetek decemberre jon a kis bambino! (ja, mert az O ferje meg olasz) Szoval kisfiu lesz, nagy az orom!
Ugyhogy kirtaronak es szorgalmasnak kell lenni!;-))
Ez nagyon ismerős :(
A párom családja 320 kilóméterre lakik, elég ritkán járunk arra, de ilyenkor nyáron, mindig tele pakoljuk a kocsit, pedig nem kis pénzt osztogatunk szét. Nem sajnálom, de olyan rossz érzés, mikor többet várnak. Nagyon nagy csalódás tud lenni. Ilyenkor mindig egy lépés távolság, de már jó pár méterre állok tőlük :(
Szerintem írj!
nem kell sajnáltatni magad,nem is gondolná senki szerintem!
Nem duplázódik szerintem:)
Azok az emberek nem voltak a barátaitok!Ne foglalkozz velük,valószínű nem kár értük.
Legalább már tudjátok,ki az igaz barát!
Majd 60 kg ajándék.....nem semmi!
Elhiszem! Otthon en kozalkalmazott voltam 12 evig volt egy munkahelyem, nagyon szerettem, de a penz!
Anyukam dadus neni, es hat amennyit o keres az vicc! Sajnos!
Te mit dolgozol??
Az jó,hogy sikeres a munkájában,és főleg elismerik!
itthon ez nem nagyon divat sajnos:(Mármint hogy dicsérgessék.
mindenhol kell dolgozni,de nem mindegy,hogy mennyiért.Szerintem ha tudnád az órabéremet,nem hinnéd el:((((Valószínű,hogy amire esetleg most gondolsz,annak is talán csak a fele:((((
Szégyen:(
Nagyon aranyos vagy! Tudod eddig annyi rossz dolog tortent velunk (es nem akarom en sajnaltatni magam), hogy ugy ereztem ha leirom akkor duplan megtortennek!
De most mar lehet, hogy irok majd!
Nagyon nagyon nehez itt baratokat szereni!
Aztan mikor otthon voltunk, az otthonikarol is kiderult (persze az igaziakrol nem), hogy csak en gondoltam annak! Szoavl egy kicsit csalodas is volt az otthon let!
Pedig kepzeljetek el, hogy 58 kg tomeny ajandekot vittunk haza, es volt olyan aki huzta a szajat! Na, akkor egy kicsit elgondolkodtam, hogy mi van????
Azota sok minden atertekelodott bennem, bennunk!
Anyukam mondta, es nagyon igaza van! Hogy nem az szamit, hogy mennyibe kerul valami, hanem hogy abbol akar magunknak is vehettunk volna barmit de mi meg is inkabb kedvesledni szerttunk volna, es volt akinek meg ez sem teszett! Hat errol ennyit!
Na, bocsi, jo hosszu lett!bocsi!
Ó,ti is????
Hát mi nem!
De azért hajrá!
Hat, nem tudom! A Ferjem, nagyon szeret itt! Nem idegesekedik a munkaja miatt, minden nap megdicserik, megbecsulik! Nyugodt!
O szeretne maradni! Hat meg jo par evig maradunk! mert otthon sajnos eselyunk sem volt ra, hogy akar egy kis lakast tudjunk venni, itt meg akar mar most vehetnenek( persze kolcsonnel) egy hazat is! Szoval azert itt konnyebb!
Persze itt is sokat kell dolgozni, de azert kapsz is valamit!
Drukkolok :)
Mi is próbálkozunk, eddig még sikertelenül :S :(
További ajánlott fórumok:
- Te miért nem alszol? Éjszakai baglyoknak.
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- Normális a várandósság 18. hetétől jelentkező éjszakai kézzsibbadás?
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- Gyakori éjszakai felébredés 15 hónaposnál. Milyen bevált praktikák léteznek?
- A 3 hónapos gyermekem éjszaka is 3 óránként felkel szopcsizni. Mivel lehet rászokatni az éjszakai alvásra?