Éjszakai bagolyklub:o) (beszélgetés)
Meg nem tudjuk meddig maradunk! Most mar akar meddig is maradhatunk akar, de meg nem dontottuk el!
GYerek meg nincs! Most szeretnek, mar probalkoztunk (egy honap) de nem jott ossze! De persze egy honap meg semmi, tudom en! Szoval szep lassan!
Mindent el akartunk intezni mielott jon a baba, hogy a papirok miatt mar ne kelljen idegeskedni!
Szoval most mar nyugalom van, igy csak bekoszont majd a mi kis babank is!:-))
Basszus!Az nagyon drága:(((((
Sajnálom,hogy ilyen ritkán juttok haza:((((
Akkor ennek fényében gondolom nem ott akartok megöregedni...
Persze, kotottunk ra biztositast, meg tettunk bele kis kardigant, vicces eloket, meg sok kis aprosagot!
Sajnos evente nem tudunk hazamneni! Tavaly karacsonykor voltunk otthon eloszr! Nagyon sok volt a repjegy, csak a 2 jegy volt 800 ezer ft.
A ferjem is magyar.
hat ez egy hosszu tortenet! De roviden, a Ferjemet idehivtak dolgozni en meg kovettem !Ennek mar 3 eve! Hat itt vagyunk! Sikerult elintezni minden papirt, ami nagyon nehez vol de vegre megcsinaltuk! (itt csak vizummal lehet az ember) es jovore leszunk allampolgarok! Hat ennyi!
De a 3 evbol 2 nagyon kemeny volt! Persze nem sikrok mert mi valasztottuk, de az bitzos ha elore tudjuk, hogy ennyi minden var rank es ilyen nehez lesz akkor nem vagunk bele! De most mar jo, hogy kitartottunk!
Igen, sajnos igy van. Az én anyósom is külföldön van, igaz ő csak Olaszországban, de igy se látja gyakran az unokáját.
Biztosan örülnek a fülbevalónak :)
Évente 1x jártok haza?
Párod oda valósi?Mit dolgoztok ott?
Én nem merném feladni a fülbevalót csomagban....bár gondolom biztosítva adod fel.
Biztos örülni fognak neki:)
Az, elég nehéz, megerőltető.
Őszintén? Én utálom a paprikát :D Nagyon ritkán eszek, akkor is inkább az erős zöld fajtát.
Koszonjuk! Sajnos kicsit szomoruak vagyunk, mert mi nem latjuk meg egy darabig! EZert nehez ez a kulfoldon eles! Mi latjuk mar biztosan lesz minimum 1 eves!
Kuldtunk neki egy kis csomagot, egy szep kis arany fulbevalot! Nem tudom mi a szokas, remelem hamar beleteszik majd a fulebe!
Nem hiszem, nincs kulcsa, elfelejtette vinni.
Mostmár tudom mit felejtettem el, akartam irni, hogy 1000. lettél :D
Éppen nézem az adatlapod,hát tényleg a világ másik felén laksz:)
Hogy kerültél oda?
Azert az kemeny munka!
Bar en naGYON SZERETEM a paprikat! Itt sajnos csak a californiai van, tudjatok az vastag husi! Az is jo, de mikor nagyon ritkan lehet kapni azt a szep zold vekonyat akkor akar mennyibe is kerul, mert az itt nagyon draga szokott lenni mindig veszek!
Addig nem alszol???
Most nézem,én voltam az 1000-ik:)
Szia!
Gratulálok nekik :)
Délelőtt?Te jó ég!Hol élsz te?A világ másik felén?:)
Szép neve van a kicsinek!
Igen, zöldséget termelünk, most paprikánk van :)
délben indult Szegedre, 4kor hivott, akkor még nem volt bent a piacon, 6 kor már volt helye, és 10-kor sikerült eladni a paprikát. Viszont a kamion csak most ért be, bepakolnak, kifizetik és akkor elindul haza, az is még 2 órás út lesz, mert fáradt. Szerintem legkésőbb 6-ra haza ér.
Nem vagyok almos, mert itt mar de. fel 12 .:-))
Kislany lett, Eniko!
Gratulálok!Mi lett?Fiú vagy lány?
Mindent tudni akarok:))))))
Helló neked is!
Dolgozol?Vagy csak nem vagy álmos?
Igen láttam,hogy "kicsit" fiatalabb vagy nálam:)))
Párod mikor ér haza?
Zöldség eladással foglalkoztok?
Igen.
Balázs Erikát ismered?Már Szegeden él,de ott lakott.Velem egy idős(33).
További ajánlott fórumok:
- Te miért nem alszol? Éjszakai baglyoknak.
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- Normális a várandósság 18. hetétől jelentkező éjszakai kézzsibbadás?
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- Gyakori éjszakai felébredés 15 hónaposnál. Milyen bevált praktikák léteznek?
- A 3 hónapos gyermekem éjszaka is 3 óránként felkel szopcsizni. Mivel lehet rászokatni az éjszakai alvásra?