Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók (beszélgetés)
Uhh, tenyleg emlekszem, mar irtad egyszer.
En is csak szobabicajozom, egyenlore szoktatom magam a mozgashoz!
De ahogy latom most ez is eleg, mert nem birtam ki es raalltam a merlegre tegnap este teli hassal vacsi utan, ugy hogy elotte meg ittam is es...
5 nap alatt -1.3 kg! :)
Kicsit en is sokallom, de 2 merleg is ezt mutatja!
Ja es meg bunoztem is, nem tudtam megallni es feherjenapon tortat mag epres csokit ettem!
De matol megint jokislany vagyok! :)
Akkor gyogyulj meg hamar!
Megfaztal vagy valami virus?
Ha mar a buliknal tartunk megy hetvegen valaki valamerre?
A tanc sok kaloriat eleget! :)
Fúú vagy itt, vagy a 4-5 kilós fórumban, sajnos nem emlékszem!:(
Amúgy köszi, h bevesztek!:DD
Kis csúsztatással ok, beveszünk a csapatba :DDD
Te nem emlékszel ki emlegette a steviát? Vagy nem itt volt róla szó?
Szeptermber 18-án?
Igazán tarthattunk volna egy szülinapi bulit itt :D
Ha vicces, ha nem igy van!!!
Mutassak szemelyit? :)
Koszi a lugositokevereket, megnezem!
Jó, ez már vicces. Nekem is akkor volt a szülinapom! Csak kicsit korábban születtem.
Lúgosításhoz GreenKing-et vettem. Ez egy gyógyfűkeverék, amit vízben elkeverve kell meginni.
En is a szulinapomat tuztem ki celul! (vagyis kezdesnek).
Most volt 18-an, ugyhogy a torta meg lecsuszott, vasarnapi ebed meg megvolt, es 20.-atol rajt!
En is szeretnek lugositani is, gondoltam veszek valamilyen teat hozza!
Valaki tud valami jot?
Mondom én, tisztára ugyanazokat írod :D
Nekem is szülinapom volt fordulópontnak kijelölve, csak a kisfiam belázasodott és egy hetet halasztottuk a nagy családi eszem-iszomot. Nem tervezem, hogy reggeltől-estig tortázom, de szeletelt zöldségekkel se akarom nézni, míg a többiek kóstolgatnak ezt-azt.
Mivel lúgosítással szeretném bevezetni a fogyókúrát, így az első pár hét zöldségevésről fog szólni, aztán apránként bővül a menü egészséges kajákkal, épeszű mennyiségben (én egészségesből is tudok túl sokat enni:D)
:DDDDDDDDDDDDDDD
Nekem is ez a nagy tervem :DDD
Leírom megint, aki már tudja, ugorja át!:)
Na, először szinte 20 kilót lement, de ebből a második 10 léböjtökkel 2 hónap alatt, mert az első tíz 4 hónapig tartott edzéssel, normális evéssel és ezen akartam gyorsítani. Szüneteltettem az edzéseket a böjt miatt. Azóta vissza se tudtam szokni rá, mert csak (lusta vagyok belekezdeni). A böjtök után olyan éhes voltam, hogy ettem mindent, ami nem mozog (főleg, ha édes). Kb. ennyi.
A tervem, hogy a hétvégi családi összeröffenés után jó útra térek (újra edzés, normális kaják, infraszauna). Kb. ennyi.
Probaltam mar ezt is!
Ideig-oraig bejonnek a dolgok, aztan jonnek a "falasi rohamok".
Az a baj, hogy kiskorom ota nagyon hozzavagyok szoktatva az edesseghez!
Ha jo jegyet kaptam=csoki, ha szep rendet raktam a szobamban=cukraszda, vagy ha csak boltba mentek a szuleim akkor is hoztak valamit!
Szoval szerintem ez mar fuggoseg! :(
A parom is szokta mondogatni, hogy csokifuggo vagyok!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- 2012. szeptember 1- 2013. február fogyjunk együtt akármennyit!
- Valaki tudja mennyiért lehet mindennel együtt megcsinálni és aztán havonta mennyibe kerül egy webáruház üzemeltetése?
- 90 napos indul szeptember elsejétől! Együtt megcsináljuk!
- Győri fogyózók ide, együtt könnyebb lesz!
- Nyíregyházi fogyózók, együtt könnyebb!