Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is) (beszélgetés)
Én kamilla teát iszom nagyon sokat, másnapra ált. sokkal jobb a helyzet.
Én is felfáztam:S 2 hónap alatt kettő felfázás:S Most már a 4.pohár teámnál tartok.... de igy majd persze pisilnem kell majd menni:D
Minimum 1 liter kamilla teát meginni, egyszerre!A következő pisilésnél már sokkal jobb lesz!!!!
Jaj megveszek 2 percenként rohangálok a wc-re de rohanok...mert érzem megy oda, végem van, hol fáztam igy fel? :-s
Renol, Drags Imun cseppek. ezek gyógynövény koncentrátumok. Nagyon gyorsan segítenek
Urogin+ cickafark tea, és legalább 3 l folyadék.
a folyadék a lényeg, hogy kivigye a bacikat.
én még nyers hagymát ettem nagyon sokat, a baktériumölő hatása miatt...
Kamilla teát főzz egy ki edényben és gugolj rá amennyire melegen birod. A gőze nagyon jót tesz. ezt többször megismételheted. Csak lefekvés előtt!!
cickafarkfű tea, meg alapvetően a sok folyadékbevitel a fontos.
sokan ajánlják a forro fürdőt, nekem nem javitott a helyzeten, de legalább kellemes volt:)
Minimun 3 liter tea! Nekem ezt javasolta a dokim, amikor iszonyatosan felfáztam.
Mezei zsurló tea és ua ülőfürdőben!
Nagyon hatásos!
A melg fürdő és a sok folyadék tökéletes. De ne húzd a dokihoz mentelt sem, mert lehet hólyaghurutod és az nem múlik el magától! Egyre jobban felmaródik és nagyon tud fájni!!! Egyszerű a vizsgálat, csak pisilni kell ott helyben és egy lakmusz papirral megnézik, jó esetben. Két nap és helyre jössz, de mindig vigyáznod kell ezután.
Bioptron kúra, ha kell kölcsönadom.
Sziasztok!
Nekem ma van 2. napja, hogy állandóan pisilni rohangálok... Tegnap este egy picit vérzett is :( Valószínűnek tartom, hogy ez felfázás..., ugyanis nekem még nem volt ennyire komoly felfázásom, hogy fájjon is. Már a meleg fürdőt kipróbáltam, igyekszem sokat inni, hogy ne tudjon a baktérium letelepedni bennem...
Ti mit ajánlanátok nekem?
Medvetealpfű-tea+bioptron lámpa kúra
Ja és az ülőfürdő is csak pár óráig használ,vagy még addig se.
Sziasztok!én az utóbbi 3-4hónapban szinte minden hónapban 1szer fel voltam fázva. Az utóbbi volt a legrosszabb,amikor valami bacit is összeszedtem ráadásul. 10napig szedtem gyógyszert(erre is arra is),állítólag nagy dózisút és nem szabadott volna visszajönnie a felfázásnak.De!!!az utolsó gyógyszer bevétele után 2napra visszajött a felfázás.Ezért úgy döntöttem kipróbálok valamit...sokan a tőzegáfonyakapszulát ajánlották,így azt vettem(60db-os).Harmadik napja szedem és érzem a javulást!Bár lehet,hogy az is igaz hogy ha valamiben hiszünk akkor az már gyógyító hatású.Nade mindenkinek további szép felfázásmentes napokat.
Kamillatea . Ha birod akkor melegen kellene inni.
Naponta több alkalommal.
Nekem 100%-ban bevált
Grapefruitmag-kivonat.
Bar en felfazassal nem szorakoznek, irany a doki.
Uh. Hát én pont tegnap vetettem magam egy kád fürdőbe, feltuningolva cickafarkfű-, kamilla-, citromfű tea főzet keverékével. Bevállt, mindenféle gyógyszer ráhatása nélkül!!! Csak ajánlani tudom.
rendesen felöltözni és nem ülni, állni hidegen
tőzegáfonya kapszula-- kimondottan felfázásra való.
Herbáriákban lehet venni.
Milyen aloe-s spray-re gondolsz? Bár én egyet ismerek, de lehet, hogy ez nem az, amit te használsz!
Hol lehet hozzájutni vörösáfonya kapszulához?
Urogin tinktúra (érdemes végigszedni!)
helyi kezelésre aloe spray (kicsit csíp, de segít)
vörösáfonya kapszula (ez megelőzésként is hatásos)
Az ülőfürdővel vigyázni kell, mert a meleg hatására kitáguló véredények miatt lesz véres a vizelet!
További ajánlott fórumok: