Egyedül maradtam várandósan (beszélgetés)
Köszönöm 🙂!
A vállalkozás közös, max a saját részét tudja eladni, az enyém az enyém marad. Ha lesz olyan kegyetlen, hogy ki akar esetleg minket rakni a házból (amúgy nem egy rossz ember, csak mint férfi, férj és leendő apa szerepelt le), mindennek megvan a jogi útja. Én készen fogok állni ha a gyerekem érdekeit kell néznem. És ha minden kötél szakad, édesanyámék tárt karokkal várnak majd a kislányommal és az anyósom is, szóval lesz hova menni, lesz segítség. De nem hiszem, hogy ilyenre sor kerül 🙂.
Igen, valóban jobb lenne egy olyan leendő apával, társsal várni a babát, aki boldog, hogy születni fog egy kislánya és együtt átélni, ahogy növekszik, stb. De hát sajnos egyedül csinálom ezt végig, de legalább nyugalomban, vita, veszekedés, szekálódás nélkül.
Ö is tulajdonos mint, te.
Minden további nélkül eladhatja a tulajdonrészét, és akkor nem fog veled dolgozni.
2-3-4 év alatt bármi megtörténhet.
Elég egy jogszabályváltozás, egy pandémia miatti hosszabb leállás, és volt üzlet, nincs üzlet.
Sajnos manapság csak a bizonytalanság biztos.
Dehogy nem. Sőt olyat is aki a golyóit nyalogatja.Lehet hogy már meg is kapta.
"Nem lesz ott a gyerekének ezer első pillanatánál"
Majd csak túléli valahogy. Nem ő lesz az első, nem is az utolsó.Az üzlet örökös prosperitásában meg ne bízz vakon. Láttam én már nagytudású feleséget amint átb@szták mint szah@rt a palánkon. Az új friss punciért sok mindenre képesek a hímek.
Nem általánosítottam. Más kommentjéből másoltam ki és fordítottam meg a kérdést. Nyugodtan olvasd vissza.
Az pedig, hogy hány gyereket szeretne vagy sem, egyáltalán nem tartozik ránk. Nem erről szólt a fórum.
Azt hiszem, nekem is jogom van véleménynyilvánításhoz, ahogy te is megtetted. Viszont én semmilyen bántót nem írtam senkiről.
De itt be is fejeztem.
Ne általánosíts. Az a buták módszere. Szó nincs erről, itt egy nő van és egy férfi ( és a mi a legfontosabb: egy gyerek)
És a 195. hozzászólás mindent elárul arról, hogy mennyire gyerekpárti a kérdező.
"Szerintem ezt a hozzászólást fordítsd meg és próbáld meg a másik oldalról is értelmezni."
itt az összes nő, a hozzászólók 96%-a a nőt védi, látatlanban. te is. hagyjuk már ezt a hülye játékot, jó?
a jutalomszexxel csak a hülye férfiakat lehet etetni.
Szerintem ezt a hozzászólást fordítsd meg és próbáld meg a másik oldalról is értelmezni.
A férfinak is minden jár? Adni viszont nem kell? Segiteni a rosszul lévő feleségét? Vagy szerinted azzal segíti, ha mással fekszik le?
"meg jutalom falat a férfinak, te, meg a tested, maga a főnyeremény."
Miből gondolod, hogy a férfi nem pont ugyanígy állt hozzá és gondolta, hogy ő a főnyeremény és csak ő létezik?
Annyira vehemensen véded a férfit, hogy fel sem merül benned, hogy esetleg tényleg ő lehetne hibás? Nem tudsz mindkét oldalról objektívebben szemlélni legalább egy kicsit?
Nem kell felvenned mindenki stílusát.
"Vagy a férfiakat gyűlölöd ennyire?"
itt mind. :D láttál már női kritikát? mind egymást falja. vicc.
aztán a való világ meg a koppanás.
De hát még ő meg sem született!
Honnan tudod előre, milyen érzéseid lesznek később?
Vagy a férfiakat gyűlölöd ennyire?
dehogy parasztok csillagom.
csak a 30+ éveddel pontosan egy fafejű női réteget képviselsz, aki úgy gondolja, h neki minden jár, adni viszont csak módjával szabad, a szex.... meg jutalom falat a férfinak, te, meg a tested, maga a főnyeremény.
hát nem. lesz még később arcraesés.
Köszi mindenkinek, aki kedvesen válaszolt. A paraszt stílusosak, na őket hagyjuk. A magam részéről lezártam itt a fórumot.
Szép estét a normálisabbaknak!
Ezt már dühömben irtam így és le is írtam h ezért fogalmazok így. Értelmező olvasás.
Igen amúgy, megkapta máshol amit tőlem nem, kérdés megérte - e?! Nem lesz ott a gyerekének ezer első pillanatánál sajnos és nem hiszem, hogy fog még egy ilyen balek nőt találni, aki épp a fenekét ki nem nyalta.
Kivanok neked hasonló harmonikus kapcsolatot, ha nő vagy pedig ilyen szuper terhességet és korrekt férjet...
félrelépett... :D
mit tettél az ügy érdekében? vagy úgy gondolod a keresztbenézés elég?
szerintem, tök korrekt. otthon nem volt szex, megoldotta máshol, mire fel a panasz? nem terhelt téged.
"Kívánok hasonló helyzetet nektek"
köszönöm, két "okádás" között mindenkinek egy jókívánság. azért levehető a jellemed...
További ajánlott fórumok:
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Segítséget szeretnék kérni, egyedül maradtam három gyermekkel
- Éljek úgy, ahogy nem szeretnék és üljek itthon, mert háziállatom van és egyedül maradtam velük?
- Egyedül maradtam a kislányommal
- Meghalt a kutyám, egyedül maradtam az ürességgel
- Egyedül maradtam a munkahelyen, két munkakör egy fizetésért