Egyedül lakok és félek éjszaka! (beszélgetés)
Kutya van.:)
Ami van itt műanyag szék,szerintem nem sokra mennék vele.:D:S
Nem tudom de én ugy gondolom h olyan helyre nem mennék be ahol a kutya ugat.
Decemberig tart a szerődése kint Németországban,szal nem alkalmi utazásról van szó sajnos.
Én amúgy is nagyon félős vagyok,voltam...szinte el se hiszem h egyedül képes vagyok elaludni.
Ráadásul szorongásos betegségem volt évekkel ezelőtt...igaz már 100%osan tunet mentes vagyok,de azért az agy nem felejt.
Anyósom szerencsére éjszaka dolgozik itt egy zöldségesben,szal őt hívhatom szerencsére.
en is egyedul lakom;
szeket az ajtohoz tamasztani; + egy kutyus :)
esetleg egy jo bejarati ajto :D
Mennyi idő múlva jön meg a párod? Csak kis időre ment, vagy huzamosabb ideig dolgozik kint?
Mert ha csak alkalmilag utazott kis időre, akkor valahogy kibírod. Ha ez lesz az állandó helyzet, kell valami megnyugtató megoldást találnotok. És hiába ő nem fél, itt az a lényeg, hogy te félsz, még akkor is, ha elvileg nem kellene. Saját tapasztalatból beszélek, hogy hiába látja be az ember, hogy nem kell félnie, ha olyan a beállítottsága, akkor ez sem segít.
Azt még megtehetnéd, hogy valakivel megbeszéled, hogy ha baj van, éjjel-nappal hívhatod. Az talán megnyugtat egy kicsit.
Amíg nincs riasztó addig is érdemes lenne az ajtóhoz és az ablakokhoz felszerelni ilyent: [link]
Nem kerül sokba, és van hangja. Egyik barátnőmnél raktunk fel ilyeneket. Öntapadós, mi az OBI-ban vettük. A hangereje: 100 dB. A miénknek sem sokkal több és rengeteg pénzbe került. Mondjuk van olyan előnye, hogy értesít minket, ha betörnének.
Most költöztünk el anyóséktól.Ők is ebben a faluban laknak.Külön akartunk jönni....
Ott nyitott ajtóval aludtam.
Hiába csak párom nagymamaja volt ott aki 84 éves,nem féltem.
Itt más,ez új,másik oldala a falunak.
A kutyák miatt jöttem kertesbe, mert van kettő..a másik még anyóséknál van.
Barátnők a régi lakhelyemen....50km-er,
mindenkinek megvan a saját élete...
Tapasztalatom szerint ezen nem lehet segíteni. Vagy fél az ember egyedül, vagy nem. Nem lehet erőltetni, hogy ne féljen.
És az az igazság, hogy a helyedben én is félnék. Mindenképp kellene valami megoldást találnod, egy nő ne lakjon így egyedül a mai világban.
Miért nem mehetsz máshová? Vagy csak strapás lenne?
Nem tud veled lenni éjszakánként egy családtag vagy barátnő, amíg a férjed nincs otthon? Akár váltogathatnák is egymást.
Azt mondja jó környék,elméletileg kertváros azaz üdülő rész.
Én nem régen lakok itt a faluban,ő már régóta itt lakik.
Igen a riasztó,anyum megigerte magatol h megcsinaltatja nekem.De az 60 ezer ft.
Miskolc mellett lakok amúgy.
Hgy ne akarjanak bejonni??? Ez kornyek fuggo. Nalunk a kocsiban is bent lehet hagyni a kulcsot, egyszereuen senki nem nyul a masehoz.
Vizes vodor es ezek sztem nem tartjak tavol azokat, akik be akarnak torni...
Nekem pl.megerne egy riaszto,mintsem minden ejjel parazzak...
:(( ez rosszul hangzik.
Parod nem izgul miattad?? Merre lax!?
:) Lefoglalom persze,most sme vagyok rákattanva a témára,csak mondom hátha tud valaki valami okasat.
Lavor viz az ajtóhoz?
Redőnyt ne engedjem le teljsen...:D
Ilyenek.
Most jottunk ide,azaz jottunk de en maradtam .
Nem mehetek mashova...alapjaraton jo itt,csak az ejszaka....
Falu amúgy,nem senki falva,laknak nem messze tőlem,de nem közvetlenül mellettem.
Párom külföldön , én magyarországon.
Bő 1 hete költöztünk külön albérletbe,ami egy kertes ház.
Igaz nem nagy,de mégis be vagyok tojva amikor eljön az este.
Nincs normális kerítésem,ezért a tacskó méretű kutyusom itt alszik bent.
2 szélső szomszéd nincs,hátsó van,velem szembe (nem messze) egy raktár vagymi...amibe elméletileg éjjeli őr van.
Lesz riasztóm,de még nem most.
Nem tudom milyen praktikák vannak,h ne akarjanak bejönni.:))
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Egyedül esténként a társ állandó éjszakázása miatt! Ki hogy bírja?
- Egyedül éjszaka
- Milyen reális veszélyei vannak, ha valaki éjszakára egyedül hagyja a gyerekeit?