Egyedül élők beszélgessünk! :-) (beszélgetés)
Az sokat számít, hogy érezzük magunkat.
5,5 éve élek egyedül. Ez idő alatt voltak párkapcsolataim, de együtt élős csak kétszer, az is néhány hónapig.
4 év magány. :D
előtte kapcsolatban is az voltam, mert elkezdett vidéken dolgozni, aztán eltávolodtunk egymástól, aztán jöttek a megcsalások, békülések, majd lelépett az új csajjal. :)
család-hát ez bonyolult. csak a tesómmal jó a viszonyom, anyám pasijával, apám már nem él.
barátok-nem virtuális, azok csak férfiak, de abszolút szeretek társaságba menni(bár jobb egyedül) :)
Én is egy éve. Bár már előtte, a párkapcsolatomban is egyedül éreztem magam :D
Nálam is változó, hogy élem meg. Most épp kevés barátom van, ez is befolyásolja az egyedül érzésemet.
Mikor, mitől szoktad jobban érezni magad?
nálam ez bonyolult. :)
hivatalosan, január óta, de rengeteget voltam azelőtt egymagam. 16 éves korom óta vándormadár vagyok. (10 éve) :)
Szia! Hát így élünk mi. :)
Ha társaságra vágyom elhúzok itthonról pár napra, jól érzem magam, de ma miután ledobtam a cipőmet, azt mondtam, mindenhol jó, de legjobb itthon. :)
Amikor szüleimtől külön költöztem, nagyon élveztem az egyedüllétet. Végre azt tehettem, amit akartam és akkor, amikor kedvem volt.
Egy ideig jól elvoltam. Most már kezd terhes lenni az egyedüllét :) Bevallom, vágyom társaságra és társra.
Szóval, ti éltek egyedül, hogy így élvezitek? :D
Jézusom!:)
Amikor a nők kombinálnak...abból jó nem sül ki, hehe.
Nos, hogy én is kombináljak.:)
Luca pazarol.
Pandora tudja miben van a vitamin.
Titti tudja, de nem jár a szája.
tampon? nem, az nem lehet.
bugyi? az nektek nincs.
komolyan nem tudom, de megfejtjük ne aggódj! :P
hogyan dugul el, alig van egy kis hajad! :))))
A-a. Annyit segítek, azt mi pasik nem dobjuk oda, simán csak röpül.:)
Amúgy nekem rövid hajam van, de néha eldugul tőle.
hehheeheeeeeeeee ez jó :)))
de mégse lett bunda :DD
Ez rövid, annál édesebb találkozás volt!
Majdnem lett egy bundánk!:) Szia Tibi!