Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek! (beszélgetés)
Lehetőségeket vázoltam fel, olvasd el még egyszer.
De legalább kiderült, hogy jól látjuk, hogy más vagy ma.
jól teszed, ne is, én úgy érzem akik írkálják az okosságot, azok tiszta befordult emberek, nem látnak előre, nincs jövőképük se erejük,h tegyenek valamit. Ha ők lennének a helyedben, sztem inkább elvetetnék a babát, nehogy bármit kéne érte csinálni,vagy küzdeni!
Ezaz, ti nem tudtok küzdeni! és hátráltattok másokat..
Miért kellene örökké ugyanabban a lelki állapotban maradom, amiben akkor voltam amikor az első hozzászólásomat írtam??
Mivel nem ülök a babérjaimon, a mainap kaptam sok jó hírt, és jó a kedvem szerencsére...
Ha mindenki mindig negatívan fogna fel mindent, elég csúnya világot élnénk...
Ha úgy gondolod, hogy nem fogom fel a helyzetem, akkor rosszul látsz valami, de nagyon.
Nem vagyok rossz állapotban, lelkileg is végre jól vagyok, napok óta eléggé lehangolt voltam... nem tudom ezzel mi a problémád, hogy merek jó kedvű lenni?
Ne várd el, hogy más rossz érzését átvegyem.
Nem tesz jót...
sztem tudja ő h komoly a helyzete, de megnyugodott ,hogy az apukája segít neki. Nem tud mit csinálni, nyilván ha ezt hozta a sors, csak pozitívan tud hozzáállni...
de miért lenne sokkos állapotban?? :D annyira a végletet tudod írni! :) nem meghalni készül
Mindenki olyan magas lóra ül fel amilyenre akar...
Attól mert van egy égetően fontos problémám, még nem fogom tragikusan fel a dolgokat, ha nem gond...
:DD és ez mi???
:DD
de a gyerekpszihológia.... az fontos....meg az lelkiállapota...te írtad...és nem segítesz, hiszen te tudod hogy van ez...nyilván ahelyett,hogy mondogatod, hogy milyen családba, hátrányosan fog születni, segíts, mert te értesz hozzá....
:)
További ajánlott fórumok:
- Ti mit szoktatok csinálni ha egyedül érzitek magatokat?
- Kedves anyukák! Mit javasoltok? 18 hónapos kislányom nem akar egyedül elindulni!
- Pesterzsébeti anyukák akik sokat vannak egyedül, dumcsizzunk!
- Nyári szabadságomat vajon mire vegyem ki? Azért, hogy csak itthon legyek, nincs értelme. Egyedül mit lehet csinálni?
- Gyermeküket Egyedül Nevelő Anyukák
- Kisgyermeküket egyedül nevelő anyukák gyertek segítsünk egymásnak!