Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai fórum

Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai

2008. dec. 29. 10:05
Hát, ami témák voltak...XDDD
2008. dec. 28. 22:28
Leégett a vonal:D
2008. dec. 28. 22:15

Nem ájultam el! Megszakadt!

Nem tudom, mi a fenéért, de megszakadt...:(((

2008. dec. 28. 22:11

Nekem nem kéne szilikon...

Jó nekem ami van:D

2008. dec. 28. 19:36
Hát, arra már nem emlékszem hogy szőke volt-e, de egész fain szilikondudái voltak.:D
2008. dec. 28. 19:29

Hát Mit mondjak erre?

Fullos,tuti szőke,agya egy szál se...

2008. dec. 28. 18:21

Ha ilyen képességeid vannak, akkor tekints már a jövőbe egy pár lottószámért lééégysziii! :)

Ma megnéztem a YouTube-on egy pár Miami Ink filmecskét. Bakker, milyen hülye emberek vannak!!! Bemegy a fullos csaj, és az oldalára egy robotot tetováltat???

No comment...

2008. dec. 28. 12:06

Láttam a neved,és sejtettem mit írtál..

Látnoki képességek naaaaaa:D

2008. dec. 28. 11:56
Akkor hogy válaszoltál?:)))
2008. dec. 27. 19:33
Ezt el sem olvastam!!!!!!!!!
2008. dec. 27. 18:56
Hát annyira akkor se, mint ti!:)
2008. dec. 27. 18:36

Nagyon jó képek!

Többet nem fogadom el azt a mondatot,hogy te nem tudsz!!!!:)

2008. dec. 27. 16:10
Hát írj már valamit!!!:)
2008. dec. 27. 09:11
Már kukkolom is:)
2008. dec. 26. 18:48

Feltettem az adatlapomba egy pár képet, ha valaki meg szeretné tekinteni.:)

Puszi mindenkinek!

2008. dec. 26. 18:35
Képeket teszek fel!
71. 285ef8daf9 (válaszként erre: 70. - Kesanya)
2008. dec. 26. 13:26

Sajnos sok piercinges a fogót rácsattintja a fogott területre:(

Ettől nagyobb az esélye a dagadásnak lila foltoknak..

Pedíg elég lenne ha csak lazán fognák..

Valószínű ezért a színpompa..

Remélhetőleg pár nap múlva elmúlik..

Neked is Boldog Ünnepeket..:)

2008. dec. 26. 11:14

Sziasztok csajok!

Utólag is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :)) Bár még javában tart a heje-huja! :D

Na, kérdezni szeretnék:

Hétfőn megleptem magam (meg az Embert) egy köldökpiercinggel. ELső ilyen jellegű tapasztalat...

Első nap kicsit kellemetlen volt, ülni nem nagyon tudtam, még ha nem is nagy a pocakom, azért összegyűrődött volna...

Azt mondta a srác, aki csinálta, hogy 3%os hidrogénperoxiddal fültisztítózzam körbe a vasat naponta kétszer, ez is rendben van, szépen ki tudom tolni mindkét irányból.

Hanem mostanra, így pár nap után, belilult/kékült a felső lyuk környéke, ez vajon normális?

Lehet, hogy a csipesztől, amivel a bőrkémet összeszorította? Szerintetek?

Szerencsére nem fáj, nem váladékozik, csak most olyan érdekes színe van... :O

Megköszönöm, ha válaszoltok!

Szép napot!

kesanya

2008. dec. 25. 20:58
Ááá a pali nem normális:(
2008. dec. 24. 10:05

Annamária a barbár alkotó amazon!:)))

De ha te barbár vagy, akkor miért ment tetováltatni???

Miért tartott sokáig a tetoválás? Csak nem rosszul lett közben? Valaki nagyon rosszul bírja. A nyáron vagy 8-szor locsoltam fel egy srácot, akit tetováltam. Legutóbb meg egy csajt kellett felmosnom a padlóról, akinek lapockáját varrtam. Utána meg folyton elhúzta a vállát munka közben, hát a plafonon voltam.:PPP

2008. dec. 22. 19:55
bocs nem 25 hanem 35..
66. 285ef8daf9 (válaszként erre: 65. - Mothertiger)
2008. dec. 22. 19:54

Én már lassan felnött embernek sem:S

A tegnapi munkám egy lelkibeteg pasi aki szerint az én munkám barbár,és ő feljelent..

Reggel 10-re jött és este fél kilencig itt szenvedtem vele..

Pedig nem a munka volt nagy..A kritikusa az öccse aki jó pár évvel fiatalabb nála egy darab tetoválása nincs,de a testvére tetkóit mind lefikázza..

Még a 25évesek sem tudják mit akarnak..

Ráadásul szerintem olyan hülyeséget tetováltatott magára amit elrontani sem lehet..

Szóval fel leszek jelentve barbárságért:)

Na mióta bezárták az OPNI-t azóta ilyenek rohangálnak az utcán...

2008. dec. 22. 14:15

Csak az "illetékesek" (a fiatalok) is olvassák el... Engem még a piercing nem is annyira zavar a fiataloknak, de a tetoválás annál inkább. Én sem vállalok el mindenkit. A legfiatalabb nálam 15 éves lányka volt, akit elkísért az anyukája, ezért csináltam meg neki a tetoválást, meg tudtam, hogy az apja tetkóőrült.:D

Szép nagy mintát kapott: egy nagy rózsát a lapockájára.:)

2008. dec. 21. 13:08
Köszönöm,remélem én is hogy lesz értelme..
63. winny
2008. dec. 20. 19:50

Nagyon jó,hogy leírtad a cikket.

Talán lesz aki tanul belőle.

2008. dec. 19. 23:08

Sok embernek csomós lesz..

Betokosodik..

Nem baj,A lényeg hogy begyógyult..

Nekem a köldököm 2 évig trugyizott miután kivettem az ékszert..

Aztán most mikor műtöttek nem tudtam ott mosakodni össze is forrt..

Szóval a szappan tusfürdő stb lerakódtak benne és az jött néha,vagyis én tisztítottam..Mint egy pattanást ha megnyomtam kitisztult. De egy ékszer már nem ment volna bele..

Ha minden ok a szemöldököddel lehet ugyan oda szúrni,csak akkor praktikusabb ékszer kell bele ami nem akadós..

2008. dec. 19. 22:55

Nem lett! Teljesen begyógyult, csak a be- és kimeneti nyílások hege maradt a bőrömön. Egyből mindenki vágja, hogy volt valamikor szemöldökpiercingem...:D

Ja, hapsimnak maradt olyan csomó benne, mert egy idő után ő is kivette a saját ékszerét, bár neki nem volt soha semmi problémája vele. Csak mielőtt megszületett a babánk, azt mondta, hogy a piercing nem való egy apukának...XDDD

De ha van neki csomó benne, az baj? Ő már nem akarja megint a piercinget oda.:(

2008. dec. 19. 22:38
Azt nézd meg lett-e csomó ott a szemöldöködben...
2008. dec. 19. 20:18

Hmm... A másik oldalra nem szeretném, mert ott van a "kívánság-anyajegyem". Ez szerintem azért nőtt oda, mert nagyon akartam...:) Mindig szexinek tartottam, ha valakinek a szeménél van anyajegye, Sherilyn Fenn-t egyszerűen a sárga földig irigyeltem a szeme melletti anyajegy miatt.

Erre nekem is nőt egy!:)

Tehát semmiképpen nem szeretnék oda piercinget. Ezenkívül a régi helyén maradt egy heg, amit talán ellensúlyozni, takarni lehetne egy új piercinggel...

Egyébként valóban beleakadt minden: a párnagomb (szép kis történet volt...), a hajam, a ruhám (ez még szebb történet volt...). Egy idő múlva folyton jött belőle valami, mígnem kivettem.:(((

Nagyon sajnáltam. Olyan szép emlékem fűződött hozzá.:((((

58. 285ef8daf9 (válaszként erre: 56. - Mothertiger)
2008. dec. 19. 17:40

A bőröd nem szerette volna tovább...esetleg lehet,hogy megrántottad (éjjel párna stb) és nem tudott már úgy gyógyulni ahogy kell..

Kevesen tudják,hogy bárhol is van az ékszer az szép lassan az évekkel jön kifelé..

Van akinek gyorsabban van akinek lassabban,de egy idő után (15-20év vagy még elöbb)kipottyan a helyéről...

A szervezet folyamatosan dolgozik az idegen anyag ellen..

Szúrasd a másik oldalra...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook