Egy másik településen voltam, mikor hirtelen készpénzre volt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Channa*)
jún. 12. 10:24
Az új gépek modernebbek, pl. lehet rajta befizetni, érintős.Sőt úgy emlékszem, ez nem egy résen adta ki a pénzt, hanem letette.Globusnak: Ha a kártyát elveszi az nem normális.Az meg , hogy a pénzt visszavette az én hibám, de nem értettem hozzá, béna voltam.
12. globus (válaszként erre: 11. - Channa*)
jún. 12. 08:09
Kártyát behúzhatja, ezt tudtam, de nekem a pénz új. Mindig azt mondták, erre figyeljünk oda, mert az utánunk következő simán elrakhatja.
11. Channa*
jún. 11. 23:56
A régi automaták is visszaveszik a pénzt, ha x időn belül nem veszi el a tranzaktáló, sőt! A kártyát is behúzza egy idő után.
Nem értem a régi és új gépet!
Minden ATM egyformán működik!
Talán kicsit más a kijelző, de más különbség nincs.
Kártya be, pin kód, pénzfelvétel választása és OK.
10. Icuska538 (válaszként erre: 3. - Bree25)
jún. 11. 23:27
Dehogy kamu ha nem veszed a pénzt el. Vissza zárnak a legújabb automaták. És pénz visszamegy. Újbóli tranzakció kell.
9. Violet18
jún. 11. 22:44
Kit érdekel hányan várnak mögöttem 🤦♀️ attól még az automata ugyanúgy működik mint bármelyik másik 🤔
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Gyöngy:))
jún. 11. 22:29
Igen, mondták, akik mögöttem várakoztak.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Dc5c29b29c)
jún. 11. 22:27
Igazad van. Lassú és ideges voltam, mert én egy régi automatát használtam addig csak, ez meg ahhoz képest szupermodern. Nem merném újra használni, max egyenleglekérdezésre , ha nincs velem senki.
6. gyöngy:) (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 22:25
Alapesetben az automata érzékeli a visszahúzást és jóváíródik az összeg, de le kell ellenőrizni és intézkedni, ha nem így történik.
5. dc5c29b29c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 11. 22:11
Jól mondtad...valóban idétlenkedtél, mert ilyen esetben visszaveszi az automata a pénzt...szebben mondva lassú voltál...
jún. 11. 21:59
Igen, visszavette. Én nem is tudtam, hogy ilyen létezik.Hagytam a a fenébe...Valahogy vissza lehetett volna szerezni.De az is lehet, h visszautalták, nem ellenőriztem le utána, netbankom meg nincs, hogy követni tudjam azonnal. Ha nagyobb összegról lett volna szó, nem hagytam volna annyiban.
3. Bree25
jún. 11. 21:43
Kamu.
2. globus
jún. 11. 21:29
Kiadta a pénzt és visszahúzta? Ilyent nem hallottam...
jún. 11. 21:29
További ajánlott fórumok:
- Abc sorrendben-Magyarországi települések
- Ami egy településen megtalálható
- Kisebb telepűlések nevei /felsorolás/ Pl: Kaba
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Ti mit tennétek, ha hirtelen egyik napról a másikra utcára kerülnétek?
- Puli kutyánál mi okozhat hirtelen vakságot? Egyik napról a másikra kifehéredett a szeme közepe.