Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Egy festékhiányos lány félelmei fórum

Egy festékhiányos lány félelmei (beszélgetés)

1 2
2. 8d00a82c06 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 16. 15:28

Ne! Sose szégyelld magad!!!!

Mondja ezt neked egy pikkelysömörös!

Elmondhatod neki, de ha valaha valaki ez miatt lelép az nem az igazi!

Egy a fontos! Szép vagy!

2021. ápr. 16. 15:21

Fiatal festékhiányos nő vagyok. Nem sokan veszik észre a bőrbetegségemet, mert nagyon fakó a bőröm. Nem gyógyítható sajnos.

Egyetlen helyen látszik nagyon-nagyon feltűnően a fehér foltom, és az "szerencsémre" pont a nemi szervem környékén van. Tini koromban volt egy kapcsolatom, ahol a fiú tudott a betegségemről, amikor összejöttünk, mivel egy osztályba jártunk és azért ott kiderült, meg strandoltunk is az osztállyal. Persze őt is meglepte a tenyérnyi fehér foltom, de sosem zavarta különösebben, sőt, néha még poénkodott is vele.

Most megismertem egy fiút, akivel alakul valami köztünk, de nagyon félek, hogyha oda kerül a sor, mit szólna. Tudja, hogy festékhiányos vagyok, de semmi többet.

Mit tegyek? Mondjam el előre, hogy hol van egy nagyobb foltom? Tudja, hogy van egy ilyen problémám, de nem látott rajtam sehol foltot, mert csak nyáron észrevehtőek, kivéve ezt az egyet, idáig meg még nem jutottunk el. Nem akarom, hogy azt higyje, hogy ez valami fertőző vagy komolyabb dolog, egyszerűen nincs festék a bőrömben ott.

Kérlek segítsetek, nem tudom, mi lenne jó megoldás és nagyon szégyellem a testemet. :( Beszéljek erről, vagy ne? Ha igen hogyan?

(21-22 évesek vagyunk)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook