Egy barátom rám bízott egy súlyos titkot (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Amit eletemben ram biztakozonyithattak volnq, az elet-fogytiglqn parszor. De ki bizonyit es mit?
Problem solved.
Ha esetleg egy bűncselekményről szerzett tudomást Fórumnyitó és itt kibeszéli, veszélyes lehet ránézve. Ha közülünk valaki feljelenti, a rendőrség se perc alatt megtalálja őt, és akár bűnrészességért - vagy nem tudom hogy nevezik ezt - felelősségre is vonhatják. Ha valaki eltitkol egy bűncselekményt, azzal ő is bűnt követ el ezzel.
Ne erőltessük a titok kikotyogását, nem a mi ügyünk.
Lányok, ez egy közmondás. Pontosan úgy szól, hogy- titok amit egy ember tud, amit 2 homályos, amit 3, világos.
én a 11 hszben leírt hozzászólásommal 80-20 %-ban értek egyet,olyan nagyon azért ne bízzunk másokban, kiszolgáltatottá tesz.
és még : engem sem érdekel az FI barátjának a titka.
Nem!
Engem is nagyon érdekelne.
A titok óriási nagy teher.
Közben olvastam, ha valaki elmondja a titkát, az már nem titok.
Csak az mondhat ilyet, akinek nehezére esik magának is lakatot tenni a lepcsesére.
Van ilyen akinek kiönthettem a lelkem itt is, volt aki a smmisséget is kipofázta, itt már hozzá is szólt, legalább tudja, hogy nem tud titkot tartani. :D
nagyon jó látod szerintem
adok rá egy pirosat.
Én mem vagyok jó ilyenre.
Mert elfelejtem, hogy titok. Ezt el is mondom mindenkinek.
Amennyiben a barátod, akkor nem értelek!
Lehet, hogy csak mi vagyunk ilyenek? Nem gondolom.
Tehát, a barátnőm és én is inkább egymással osztunk meg "titkokat", mint mással.
Megbeszéljük/elmondjuk egymásnak és mondani sem kell, de nem beszélünk senkivel erről a témáról.
De! Mi egyébként sem csináljuk azt, akkor sem, ha nem titok, hogy elválás után, rohanunk valakihez kibeszélni, amiről együtt beszéltünk.
Ilyen alapon, rengeteg titkot őrizgetünk, és nem terhes.
Mondjuk az is igaz, hogy a mi "titkaink" nem arról szólnak, hogy bűncselekményt követtünk el vagy hasonló súlyos tettekről;)