A mi ket gyurunk osszepassolt. A valas utan osszetetettem a kettot, aminek olyan sztrorija volt az aranymuvesnel, hogy utoljara meg a papirt sem kertek el xd
Az én gyűrűm elveszett. Nagyon bántott a dolog, és megbeszéltük, hogy veszünk újat. A Párom tudta, hogy nekem fontos - én hordtam az enyémet, ő az övét nem -, ezért minden ellenvetés nélkül jött velem gyűrűt nézni, próbálni. :)
A lényeg, hogy Te jól érezd Magad, és mindkettőtöknek jó legyen.
Én nagyon régen elveszítettem az enyémet. Kaptam egy másikat és ugyanúgy a szívemhez nőtt, mint az eredeti. Csak most juttattad eszembe, hogy eredetileg nem azt húzta a házasságkötéskor az ujjamra a férjem. Évek óta nem is gondoltam erre.
Ez jó kérdés/gondolat, a válasz pedig:főként anyagi okokból. A mostaniból lennének kivéve a kövek, meg hát ugye, ha nem viselem,miért tartsam dobozban.
Szerintem az a lényeg, hogy neked mit jelent a gyűrű. Ha egy másikat csináltatsz, húzza fel a férjed az ujjadra és kezeld úgy, mintha eredetileg ez lett volna.
Szabad akaratod van, azt csinálsz, amit csak akarsz, meg amire lehetőséged van. Hajrá! Nem hiszem, hogy rajtatok kívül egyébként bárki észrevenné a változást.
Férjemmel két éve vagyunk házasok, de már hosszabb ideje azt érzem, hogy mégsem jól döntöttem a gyűrűm kiválasztásakor. Egyedi, rozéarany gyűrűt készíttettem, a férjemé fehérarany lett. Őszintén, gondolkodom rajta, hogy lecseréljem én is fehéraranyra, a mostani mására, de valahol furának, szokatlan dolognak gondolom. Ugyanakkor szeretném minden nap szívesen, örömmel viselni a gyűrűmet. Valaki már volt ilyen helyzetben? Mit gondoltok?