Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Karikagyűrűt újra cserélni? fórum

Karikagyűrűt újra cserélni? (beszélgetés)

14. Karmol (válaszként erre: 4. - Globus)
ma 02:35

Egy rose hozzavarrva egy feheraragyhoz hulyen nez ki. Es azt irta, azt nem is szereti.

De en vagyok az utolso, aki itelkezhet egy alvalt-gyuruvel.

Mondjuk a volt ferjem annyira ismeri az izlese, hogy Abba jobb belebe nem dondolni. Es szin-tevwszto a purosra es a zoldrale. A sraraggd zold.

13. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 02:26

A mi ket gyurunk osszepassolt. A valas utan osszetetettem a kettot, aminek olyan sztrorija volt az aranymuvesnel, hogy utoljara meg a papirt sem kertek el xd

Ha a ferjed nem veszi zokon, miert ne?

12. Violka
tegnap 17:25
Cseréld olyanra amit viselni tudsz és nem kell dobozban tartani.
11. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:03

Ha a férjedet nem zavarja, miért ne?

Az én gyűrűm elveszett. Nagyon bántott a dolog, és megbeszéltük, hogy veszünk újat. A Párom tudta, hogy nekem fontos - én hordtam az enyémet, ő az övét nem -, ezért minden ellenvetés nélkül jött velem gyűrűt nézni, próbálni. :)

A lényeg, hogy Te jól érezd Magad, és mindkettőtöknek jó legyen.

tegnap 16:28
Beszéld meg a pároddal és ha egy hullámhosszon vagytok akkor cseréld.
9. globus (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:31
Ha anyagi akadály van, kicsit jegelném. De megtartanám az eredetit is, amíg nem lesz pénz még egyre.
tegnap 13:43
Én nagyon régen elveszítettem az enyémet. Kaptam egy másikat és ugyanúgy a szívemhez nőtt, mint az eredeti. Csak most juttattad eszembe, hogy eredetileg nem azt húzta a házasságkötéskor az ujjamra a férjem. Évek óta nem is gondoltam erre.
tegnap 13:39
Én azt gondolom, hogy cseréld.
6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:35
Semmit. Tedd amit szeretnél.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Globus)
tegnap 12:47
Ez jó kérdés/gondolat, a válasz pedig:főként anyagi okokból. A mostaniból lennének kivéve a kövek, meg hát ugye, ha nem viselem,miért tartsam dobozban.
4. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:37
Miért ne lehetne 2 gyűrűd?
3. hpetra22 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:32
Szerintem az a lényeg, hogy neked mit jelent a gyűrű. Ha egy másikat csináltatsz, húzza fel a férjed az ujjadra és kezeld úgy, mintha eredetileg ez lett volna.
tegnap 12:30
Szabad akaratod van, azt csinálsz, amit csak akarsz, meg amire lehetőséged van. Hajrá! Nem hiszem, hogy rajtatok kívül egyébként bárki észrevenné a változást.
tegnap 12:26
Férjemmel két éve vagyunk házasok, de már hosszabb ideje azt érzem, hogy mégsem jól döntöttem a gyűrűm kiválasztásakor. Egyedi, rozéarany gyűrűt készíttettem, a férjemé fehérarany lett. Őszintén, gondolkodom rajta, hogy lecseréljem én is fehéraranyra, a mostani mására, de valahol furának, szokatlan dolognak gondolom. Ugyanakkor szeretném minden nap szívesen, örömmel viselni a gyűrűmet. Valaki már volt ilyen helyzetben? Mit gondoltok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook