Egész életem csak egy férfival leszek? (beszélgetés)
Hidd el, van olyan, hogy a gyerek miatt.
Rám például az általad felsorolt félelmek egyike sem jellemző... (de nem rólam szól a fórum, csak példaképpen írom, hogy van olyan...)
Na ez hiányzik nekem.Az a vágy,hogy vele akarjak lenni.A szex az jó vele,mert eléggé nyitottak vagyunk egymással szemben,csak amit már írtam,hogy a szexet kívánom és nem őt.Jó lenne érezni azt amit te érzel a pároddal.
Hát én el sem tudnám képzelni az életemet szex nélkül.:)Szerintem ezért is hajt annyira a kíváncsiság.Hiányzik a szenvedély.
Hát persze!
Ritka is manapság ,aki nem válik egyszer ,vagy többször.
Mindenki tegye azt,és úgy ahogy gondolja:)
Nekem mindegy,csak elmondtam az én verziómat.
Pfff! :DDD
Ezek szerint nem vagy nagy befogadó. :o)
Ha nem érdekel, miért reagálsz rá??? :)
én meg sem szólalok, csak 13,5 évesek voltunk tegnap. :)
de űgy gondolom, hogy mindenki csinálja úgy ahogy neki jó. nem kötelező megöregedni az elsővel, s nem kötelező pár/sok/rengeteg férfival lenni mielőtt férjhez mész.
Igen,próbálom ezt így felfogni.:)
A késztetés gondolatban már nagyon megvan,de persze nem biztos ,hogy ha odakerülnék meg is tenném.
Az biztos,hogy foglalkoztat a dolog.
Ennél nagyobb gondod,soha ne legyen az életben....közelítsd meg így.
Persze érthető,hogy ami nem volt az hiányzik,és mozgat a kíváncsiság,de nézzed azt az oldalát,hogy mellette meg mennyi mindent kaptál és ott van az életedben.Próbáld meg magadban lerendezni,elfogadni,hogy igen motoszkál benned a kíváncsiság, de ez természetes hiszen neked csak ő volt.
Ha viszont erőteljes késztetést érzel cselekedni,akkor én azt hiszem előbb utóbb megteszed...
És akkor addig tedd tartalékraaki az első volt, azt,akiről úgy gondolod,hogy az igazi? Várjon, amígy "kiéled magad"?
Hát, tőlem csak had csodálkozzon aki akar.
Biztos van aki megbánja, van aki nem.
Velem is lefeküdt volna jópár fiú,nem azért nem történt meg mással,megrt ronda vagyok, vagy valami...
Így is fel lehet fogni és ez valóban jó.
Tök sokszor volt,hogy kiderült barátok,kollégáim közt,hogy még nem voltam mással.Mindegyik,csak nézett meg persze mondták ,hogy ők nem tudtak volna az elsőhöz hozzámenni.Mert élni kell előbb.Most már belátom,hogy igazuk van.
Sajnálom,hogy elhagyott.
Látod a kapcsolatunk elején engem is megcsalt.Aztán mégis vele maradtam.Mondjuk tett is érte,hogy ne hagyjam el.
Honnan tudod,hogy mit mondtam el neki és mit nem???
Gondolom te biztosan remek kapcsolatban élsz és odaadó társ vagy...
Miattam írogathatsz!
A véleményed meg abszolút nem érdekel.
Elfogadom a rossz kritikát is,de olyantól aki erre érdemleges.
Micsoda ötlet volt Hozzá menni! :D
Amúgy ezt mond el neki is, hogy csak azért mentél Hozzá, mert már régóta együtt voltatok.
Fantasztikus! :)
Jó, írom másképp: előbb kellett volna ezen gondolkoznod.
Amúgy meg ennél nagyobb gondod/problémád az életben ne legyen!
Ja igen! Ez egy nyílt fórum, ha Rám nem vagy kíváncsi, nyiss egy zárt klubbot, oda nem írok.
Ide meg akkor, amikor akarok! :o)
Te aztán biztosan tudod,hogy kit mi foglalkoztat!
Sokan éheznek,sokan milliomosok,de ez most,hogy jön ide????
Talán nem tudsz olvasni és más témában szerettél volna okos lenni...
Gondoltam akadnak még olyanok akik hasonló helyzetben vannak,mint én vagy,csak a tapasztalataikat megosztják velem.Rájuk vagyok kíváncsi,nem rád.
További ajánlott fórumok:
- Anya és felnőtt lánya kapcsolat? Valóban megmérgezi az egész életemet?
- Fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel. Jövőre 35 leszek,...
- Egész életemben csak vegetáltam
- Megbántam az egész életemet.
- Életemben először leszek egész karácsonykor egyedül.
- Remélem következő életemben kicsit egészségesebb leszek és...