Egész életem csak egy férfival leszek? (beszélgetés)
Az hogy jön-e a lila köd, nyilván nem elhatározás kérdése. Viszont az, hogy mit kezdesz a lila köddel, már elhatározás -- és persze erkölcsi tartás -- kérdése.
De most hova lépjek?Mondjam,hogy bocs,de már nem akarok veled lenni?Próbáltam.Nem ment.Nem egyszer mondtam,hogy be akarom fejezni.Ő mindig valahogy visszatartott.
Lehet 5 év mulva mikor már nem várom jön valaki.Nem tudom.Sokszor mondom magamnak,hogy ebbe bele kell törődnöm,hogy így alakítottam az életemet.Aztán marad a vágyakozás lehet életem végéig.:(
Igen :) Még nem érzem, hogy apadna :) Igaz, nem is lakunk együtt, havonta 2-3 hetet vagyunk együtt, ált. 1 hetet itthon vagyok. Még nem untunk egymásra :D
de ez csak olyan házasságokban van így ahol csendes vita van, vagy elhidegülés, látszat. de az sem jó. gyerek miatt együtt maradni? akkor a felnőttek sérülnek. meggondolandó
Nálam abszolút a pillanat heve hozta. Semmi érzelem nem volt benne és abban a pillanatban meg is bántam...
Én nem is csak erről beszélek...
Hanem arról amikor már rossz a kapcsolat, és a felek nem válnak, nem szakítanak. Azt mondják, hogy a gyerek miatt.
Pedig nem. Hanem mert
-fél a magánytól
-fél az ezzel járó változástól, érzelmi sokktól
-és egyáltalán: fél a döntéshozataltól
-
Ez csak egy mítosz :)
Ha eddig jól voltatok, akkor nem lesz baj, hidd el :)
én is dominózom, már ha időm engedi. néha melóban elcsípek egyet-kettőt mobilon.én csak ilyenkor vagyok itt. este. sajna napközben dolgozom:(
Mert szerelmes vagy belé gondolom.
Ezzel azért nem értek egyet. A gyerek úgymond "kapcsolt áru" a házasságban, nem lehet csak úgy lecsatolni, mint egy pótkocsit, és nélküle dönteni. Főleg, ha ragaszkodik mindkét szülőhöz.
Más a helyzet, ha mondjuk örök veszekedés, netán verekedés van otthon, akkor nyilván minél hamarabb ki kell menekíteni a gyereket ebből a közegből, de amikor nincs ilyen... szerencsétlen gyerek azt se tudja, hogy most mi történik körülötte.
Én valahol megértem azokat a házaspárokat, akik a gyerek miatt maradnak együtt, valószínűleg azt gondolják, hogy sérülne a lelke, ha külön mennének.
Nálam a szex nagyon érzelem kérdése, talán ezért is vártam vele soáig, meg az igazira. Azóta se, és előtte se senkivel, és ha most megtenném, akkor tudnám, h ennek a kapcsoltanak abszolút vége. És ugyaez visszafelé is, ha a párom tenné meg...
de vajon ez elég? mármint hogy szeret? ha nem hoz lázba
igen és maradjon is így :)
bár lehet a dominósok nagy része alszik, mert már nem lesz ma több, ezért a csendesebbje van csak fent :)))
Én is így gondolom, hisz a csókot érzelmek indítják, nem az unalom.
Én is így gondolom.Vagyis titkon erre vágyom.Hogy jön valaki,aztán a lila köd.:)
Amúgy jó hozzám.Szeret,de azért egy tipikus pasi.
azon mi már túl vagyunk:DDD
akkor lehet , maradsz, de ha valamikor, akár 5 , vagy 10 év múlva találkozol egy felkavaró pasival, akkor viszont lépsz. de ez mindenkinek rossz lesz
Köszönöm szépen! :) Én is remélem, hogy így lesz, bár közeleg a kritikus 7. év, amitől eléggé parázok :S :)
Szerintem egy rossz házasságban nem jó a gyereknek sem.Inkább akkor válás.
Én nem csak a gyerek miatt.Tényleg.Maradnék is,de mennék is ,ha lenne kihez!Valahogy így...
megcsalás? sokszor rosszabb egy csók, mintsem maga a szex ténye.nekem az a véleményem, hogy ha nem fekszel le valakivel, de csókolózol vele, esetleg szerelmes vagy, sokkal rosszabb, mint a sima dugás, és búcsú
Ez a gyakorlatban borzasztó nehéz dolog. Egyébként szerintem is hülyeség a gyerek miatt együtt maradni, pláne, ha a felek marják egymást örökké, de ha ott a gyerek, akit mindketten imádnak... iszonyú nehéz meghozni a döntést.
Akkor szerencsés vagy, főleg Te.
Kívánom hogy sok-sok 6.5 évet éljetek meg együtt még :D
Igen.Meg amit írtam,hogy mindig vártam,hogy valaki jön,mert egyedül meg nem akartam maradni.Na meg tudom,hogy ő szeret engem.Ebben biztos vagyok.
Ha egy házasságot a gyerek-ek tartanak össze, régen rossz.
A házasság két ember magánügye, gyereknek semmi köze hozzá.
Ha jó együtt, akár még gyerek nélkül is lehet fenséges.
Ha nem, akárhány mellett is borzalom lehet.
Ha arra gondolok, h máshogy néz rám, elkap a sírás és a kétségbeesés... Különösebb változást nem láttam, bár az eléggé a kapcsolatunk elején volt (1. év előtt...), most meg azért 6,5 évvel a hátunk mögött máshogy gondolkodunk :)
Én jópár félresiklott kapcsolat után ismertem meg a férjemet. Egyiket se bánom, mindből tanultam, kivel, milyen emberrel nem akarok majd soha együtt élni. Ha a 17 éves korombéli barátommal lennék most, egy idióta lenne a férjem, aki zacskóból issza a tejet, hawaii ingben jár és napszemüvegben, bőgeti a motrot eszetlenül, miközben azt hiszi, ő a falu bikája. (Azért biztos változott azóta, nem tudom, nem áll szóba velem, mióta kihajítottam úgy 1o éve. :))
További ajánlott fórumok: