Egész életem csak egy férfival leszek? (beszélgetés)
Én a helyében maradnék a sóvárgásnál, illetve a gondolatoknál. Amíg nincs konkrét személy, addig felesleges bármit is lépni. Ha jön egy Adonisz, és fellángolnak az érzelmek (vagy hormonok), akkor lehet mélyebben gondolkodni. Persze ezt csak én gondolom így...
Hát ez a swinger nem az én műfajom, el nem tudnám képzelni... és szerintem a kérdező problémáját sem oldaná meg.
én 11 éve az vagyok:DDD de nem gondolom hogy a szerelem örökké tart. átmegy szeretetbe
Ha meg is tudnátok, nem biztos hogy jót tenne a kapcsolatotoknak. Tüske lenne bennetek a másik iránt, lelkiismeretfurdalás magatok iránt. Persze ez nem biztos, de ha az átlagos értékrendű és gondolkodású embert tekintjük referenciának akkor ez a normális.
Milyen lehet másba szerelmesnek lenni?Milyen lehet ennyi idősen összejönni valakivel?Beleszeretni?Vágyni rá?....
ha egy kapcsolatban véletlen lesz egy ilyen ballépés, de az ember tanul belőle, az nem számít.mint mondtam emberek vagyunk, hibázhatunk
A szerelem nem tart örökké. Csak azt gondolja, hogy igen, aki jelenleg éppen szerelmes:)))
Persze , én csak hülyeségből irtam amit irtam
Nehéz úgy ez
Szoktam idézni egy szólást
Boltban sem az első cipőt veszi meg az ember, még ha tetszik is neki
A swingert viszont nem hulyeségböl és emlitették itt a hármast
Ha nem is hármas, de négyes
Ugynakkor ezeket kihagytuk, későn jött az idea.
igazából neked kell helyretenni a mérleg nyelvét, magadban. mi nem segíthetünk, mert a pálya széléről kiabálunk csak. vagy család , gyerek, és marad a sóvárgás, vagy hagyod, és megcsalod, vagy elmész, otthagysz mindent. hát nem tudom. nem egyszerű
Hát, nem volt szép tőle. Ha bevállaltad hogy elnézed neki és nem hagyod el, akkor ez a Te döntésed. Ha úgy érzed hogy nem volt jó döntés, és nem megy már együtt akkor újra kell gondolni.
de az nem jó ötlet hogy a vágyaid miatt megcsalod Te is, és aztán a háborgó lelkiismeretedet azzal nyugtatod hogy most 1-1.
Én hibáztam a kapcsolatomban, vállalom. Titkoltam is egy ideig, mert nem könnyű ezt bevallani. Rettentően megbántam, de fiatal voltam, és bár kiéltem magam előtte pasik terén, nem tudtam parancsolni magamnak...
De már megértem, jó vagyok :D
Szex közben sokat fantáziálunk ilyenekről...Együtt.De beszéltünk róla,hogy lehet nem tudnánk valójában is megcsinálni.
de együtt vagytok jóformán 18.évtől
Így van. A gondolatokat, érzéseket nem kell szégyellni, ezekért az ember nem felelős. Azért felelős, amit kezd a vágyaival és érzéseivel. A kérdés az, hogy folytatni tudjátok-e együtt. Meg hogy mennyit ér jelenleg ez a kapcsolat, mi az amiért kockáztatni lehetne?
tehát ő megcsalt, vele maradtál. akkor a sóvárgás mellett ez is egy tüske
10 év után házasodtunk össze.2 éved a kisfiunk.Hozzámentem hisz már régóta együtt vagyunk,de nem vagyok szerelmes.
sok ember hibázik, van aki a kapcsolatban, van aki másban.emberek vagyunk
Nem. Mert a Kaszást férfinak szokták ábrázolni... :D
Szerintem én vagyok egy hü..e.Az elején annyira szerelmes voltam.Ő megcsalt bezzeg!Én vele maradtam.Minden nap mondja,hogy mennyire szeret stb.Amióta együtt vagyunk azóta együtt is dolgoztunk.Tehát még csak esélyem se lett volna valaki mással összejönni.
Ezt nem hallottam, de nagy koponya volt az Öreg, én nagyon bírtam!
De hiszen ez teljesen normális.
Kérdezz meg másokat, a láng nem ég örökké egy életen át, hanem szépen lecsendesedik és átmegy szeretetbe.
Nah, azt, eldobni, mert milyen lehet mással, vétek.
Ha viszont már egyáltalán nem szereted, csak a gyerek és a megszokás tart össze, akkor lépj ki időben, ha már a gyerek elég nagy lesz, mert így ő sérülne a legjobban.
Hazudni? Bujkálni? nem!
ez csak egy ötlet, nem muszáj, de mindenképp jobb, mint a másik háta mögött
Pusztítana. Hidd el nem ez az ami egy kapcsolat kríziseit megoldja.
Mi is meg szoktuk beszélni ezeket a gondolatokat :) Nekem van egy "szerelem", ami nyilván rajongás, külföldi színész. Ő meg csajokat szokott nézegetni, ruhba, nélküle, mikor hogy :) Ez belefér én úgy gondolom. Írta is valaki, hogy hűséget fogad az ember fia/lánya, nem vakságot. Mi még nem fogadtuk meg a hűséget se, de azért egyértelmű :)
Nem. Én meg vagyok győződve róla, hogy a legtöbb házaspár akkor, abban a pillanatban halál komolyan gondolja az igent.
Aztán telnek az évek, és történnek olyan események, amelyekre nem lehetett számítani.
Már írtam korábban itt a hoxán Popper Péter "ötletét", mely szerint ő minden házasságot 5 évre engedélyezne. Ha nem jön be, mindenki mehet a maga útján, ha pedig továbbra is együtt akarnak maradni, csak jelezni kell a hivatalnak:)) Hülyeség, de annyira mégsem.
Hát, ez bukta lehet. Kellőképpen szabadelvű gondolkodás és némi gyomor is kell hozzá. Én nem viseltem volna el soha semmilyen triót. (Pasi vagyok!!!)
talán beszéljétek meg.ha nem dobtad még fel konkrétan a témát
de legalább próbáltátok:) és rájöttetek mik a határok:)
Az elején felmerült!Mivel a párom 13 évvel idősebb.Ő bőven kiélte magát.Csak nem tudom hogyan hatna a kapcsolatunkra.
További ajánlott fórumok: