Egész életem csak egy férfival leszek? (beszélgetés)
de miért most okoz ez gondot neki?
ennyi év után, már inkább elfelejtik az emberek, ha az elején megbocsátottak.
Lehet jót tenne.Azt se éltem még át milyen érzés felnőtt fejjel szingliként.Lemaradtam az ilyen dolgokról.
Csak persze bennem vannak az anyagi dolgok is.Hogyan tartom el egyedül a gyermekem...stb.
Vagyis: ha jól értettem, azért maradsz együtt a pároddal, mert nincs valaki a láthatáron.
Hát, nem irigylem a párodat se...
Nem beszélgettél mostanában senkivel az elmúlt eseményekről:
Nem volt senki, aki azt suttogta a füledbe, hogy kár volt annak idején mellette maradni?
Mert vannak ám "jó" barátok, vagy barátnők, akik suttyomban megpróbálják a megértő ember álcája mögé rejteni az irigységüket, mert Nektek sikerült együtt és most is szépen éltek.
Ha visszagondolsz és találsz ilyet a környezetedben, akkor lehet ez csupán ennek az embernek köszönhetően jutott eszedbe, ennyi év után.
Vigyázz! Sok az olyan ember, aki irigyli a másik boldogságát és mindegy milyen áron,de szétmarja a kapcsolatokat, ha neki nem jött össze, másnak se, alapon :(
Bocsi Omegát nézek, ki kell lépnem!!!
Jó éjt.
Ha valóban többször átéltem volna a szerelmet,a szexet mással biztosan én is így gondolnám.
Most úgy érzem a saját zsákutcámban vagyok.Nem tudok kijönni belőle.
Sokszor arra gondoltam milyen jó lenne,ha ő megint megcsalna és lenne okom elhagyni.Mert most már biztosan elhagynám.De magamtól egyszerűen nem tudok lépni.
Igen.
Csak az a baj, hogy pl. én is voltam olyan szituációban, amikor olyan döntéseket hoztam, ami ellentmondott az egész addigi értékrendemnek, a józan észnek, meg úgy egyébként mindennek, amit addig normálisnak gondoltam. Sokáig tarott amíg megértettem hogy mi mozgatta valójában a döntéseimet.
Ez teljesen normális.
Minden nő szereti ha idegen is meglátja benne a NŐ-t, nagy N-nel és nagy Ő-vel :)
tetszik az mindenkinek, valahogy ilyenkor még otthon is nőiesebbé válunk :D
kellenek a visszajelzések mindig :)
És az a jó, ha ilyenkor hazamenve, ránézünk a párunkra és nagyon örülünk, hogy ilyen jó dolgunk van, szerető párral az oldalunkon, gyerekkel, aki egészséges és tulajdonképpen minden kerek és egész.
További ajánlott fórumok:
- Anya és felnőtt lánya kapcsolat? Valóban megmérgezi az egész életemet?
- Fogalmam sincs mit kezdjek az életemmel. Jövőre 35 leszek,...
- Egész életemben csak vegetáltam
- Megbántam az egész életemet.
- Életemben először leszek egész karácsonykor egyedül.
- Remélem következő életemben kicsit egészségesebb leszek és...