Dr. Szeberényi Zsolt nőgyógyászt ismeri valaki Békéscsabán? (tudásbázis)
Szia!
Nekem is volt cisztám, nem tudtam róla, egyszer csak jelentkeztek az erős alhasi fájdalmak. Sajnos kifakadt, 2 nap múlva már a műtőben voltam.
Az a kérdésem, hogy Szeberényi dr. úrhoz lehet menni akkor is, ha csak kontroll vizsgálatot szeretnék? Külföldre költözök egy időre május végén és előtte szeretném, ha valaki alaposan megvizsgálna - ultrahang, kenet stb... Engem Gyulán műtöttek, de oda nem szeretnék menni.
Sziasztok!
Csak ezért regeltem, hogy ezt leírhassam, hogy aki esetleg nőgyógyászt keres Csabán, és nem tudja kihez menjen, könyebben döntsön!
Alhasi fájdalommal szenvedtem nagyon sokat, voltam háziorvosnál, belgyógyásznál, majd végül nőgyógyásznál. Baukóhoz mentem el először, aki megvizsgált majd közölte, hogy nem nőgyógyászati problémában szenvedek. Megnyugodtam, gondoltam biztos a stressz, majd elmúlik! Aztán jött a menstruáécióm....életemben nem éreztem olyan fájdalmat mint akkor...ügyeleten kötöttem ki. Kaptam görcsoldókat, mondtk pihenjek. Az utána következő peteérésemet is görcsökkel vészeltem át, amit eddig sosem éreztem. Felkerestem egy másik nődokit, mert tudtam h van baj van... Szeberényi doktor úrt választottam egy barátnőm tanácsára, és milyen jól döntöttem!!! Kiderült h petefészek cisztám van, nem közölte mekkora, én meg annyira lehültem, hogy el is felejtettem megkérdezni. Remélem nem nagy. Kaptam 2 gyógyszert, kövi menstrucióm után kell mennem kontrollra, remélem elmúlik. Félek picit!
Szóval Szeberényi nagyon jó doki, kedves, és nyugodt!
Szia!
Jelentkezz be hozzá magánra. A kórházban felhivni ugy, hogy ne is ismer semmi értelme, azt fogja mondani, hogy jelentkezz be a magánrendelésre.
Én javaslom, hogy kérj időpontot a magánrendelésére, kedd és csüt. van, ott tök nyugiban mindent meg tudsz vele beszélni, 6000 Ft. de a kórházban mindig el van havazva, ott nem tud annyira türelmes lenni veled...
448-475
Én ajánlom neked, hogy menj el hozzá és mondd el a történetedet, és ő meg fogja mondani, tud-e segíteni... ennyit megér:) nagyon benne van a meddőségi dolgokban. Én 3. lombik után tettem ezt, és kiderült, hogy rossz úton jártunk:(
Pontosan nem tudom, ez a beavatkozás mit takar, de ő rendes, türelmes és meg fogja mondani a véleményét.
szia
Nekem is Szeberényi főorvos úr a dokim. A kisfiamat Neki köszönhetjük. Ha valakinek van valami kérdése akkor írjon privit. Engem is műtött, inszem meg minden volt.
További ajánlott fórumok:
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Dr Szeberényi Zsolt Békéscsaba, ki jár jozzá még közülünk?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Dr. Szeberényi Zsolt nőgyógyász - Békéscsaba
- Jó, megbízható nőgyógyászt keresek Békéscsabán vagy Gyulán! Tud valaki ajánlani?
- Ismeri valaki dr. Tóth Attila nőgyógyászt Békéscsabán?