Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Dobostorta teteje fórum

Dobostorta teteje (beszélgetős fórum)


11. salabakter (válaszként erre: 7. - Angel304)
2010. jan. 2. 22:13
Én is,vagy 45 éve:)
10. 71e454bee5 (válaszként erre: 1. - Paizs)
2010. jan. 1. 18:16
látod én is ezt írtam privibe!:)
9. angel304 (válaszként erre: 8. - Salabakter)
2010. jan. 1. 18:14
Láttam igen.Gondoltam én is leírom,ha nem baj.
8. salabakter (válaszként erre: 7. - Angel304)
2009. dec. 27. 11:19
Lásd 4.sz hozzászólásom:)
2009. dec. 27. 09:38

Olajos,vagy picit zsíros késsel jelöld be,tuti hogy el tudod majd vágni.

Cukrász vagyok.

6. salabakter (válaszként erre: 5. - 480a1bea09)
2009. dec. 25. 17:11

Higgyj a 45 év szakmai tapasztalatomnak:)


Amúgy elképzelni sem tudom,hogy lehet egyenként bevonni?Megnézném!!!

5. 480a1bea09 (válaszként erre: 2. - Klárcsi)
2009. dec. 25. 13:12
Én is úgy tudom, hogy előre felkel vágni cikkekre a tetejét és úgy kell egyenként bevonni, és a tetejére tenni! Mivel a karamellt nem lehet felvágni törés nélkül!
2009. dec. 25. 12:40
Mikor áthúztad a tetőt cukorral,utána zsíros fokú késsel jelöld be,addig,míg meg nem szilárdul.Utána már könnyű elvágni.
2009. dec. 25. 12:20
Láng fölött melegítsd fel a kést (nem kell élesnek lennie, inkább olyan amit nem nagyon használsz), azzal a cukormázat áttudod vágni, és utánna éleskéssel szeletelni a tortát.
2. klárcsi (válaszként erre: 1. - Paizs)
2009. dec. 25. 12:04
úgy tudom előre méretre vágják a tetejét, és úgy teszik a tortára
2009. dec. 25. 11:58
Kérnék tanácsokat,ki hogy csinálja a cukrot a dobos tetején. Nekem nem sikerül a tetején a máz. Nem tudom szépen elvágni. Előre is köszi.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook