Dobostorta teteje (beszélgetés)
11. salabakter (válaszként erre: 7. - Angel304)
2010. jan. 2. 22:13
Én is,vagy 45 éve:)
10. 71e454bee5 (válaszként erre: 1. - Paizs)
2010. jan. 1. 18:16
látod én is ezt írtam privibe!:)
9. angel304 (válaszként erre: 8. - Salabakter)
2010. jan. 1. 18:14
Láttam igen.Gondoltam én is leírom,ha nem baj.
8. salabakter (válaszként erre: 7. - Angel304)
2009. dec. 27. 11:19
Lásd 4.sz hozzászólásom:)
7. angel304
2009. dec. 27. 09:38
Olajos,vagy picit zsíros késsel jelöld be,tuti hogy el tudod majd vágni.
Cukrász vagyok.
6. salabakter (válaszként erre: 5. - 480a1bea09)
2009. dec. 25. 17:11
Higgyj a 45 év szakmai tapasztalatomnak:)
Amúgy elképzelni sem tudom,hogy lehet egyenként bevonni?Megnézném!!!
5. 480a1bea09 (válaszként erre: 2. - Klárcsi)
2009. dec. 25. 13:12
Én is úgy tudom, hogy előre felkel vágni cikkekre a tetejét és úgy kell egyenként bevonni, és a tetejére tenni! Mivel a karamellt nem lehet felvágni törés nélkül!
4. salabakter
2009. dec. 25. 12:40
Mikor áthúztad a tetőt cukorral,utána zsíros fokú késsel jelöld be,addig,míg meg nem szilárdul.Utána már könnyű elvágni.
3. e28ddc7c9b
2009. dec. 25. 12:20
Láng fölött melegítsd fel a kést (nem kell élesnek lennie, inkább olyan amit nem nagyon használsz), azzal a cukormázat áttudod vágni, és utánna éleskéssel szeletelni a tortát.
2. klárcsi (válaszként erre: 1. - Paizs)
2009. dec. 25. 12:04
úgy tudom előre méretre vágják a tetejét, és úgy teszik a tortára
1. Paizs
2009. dec. 25. 11:58
Kérnék tanácsokat,ki hogy csinálja a cukrot a dobos tetején. Nekem nem sikerül a tetején a máz. Nem tudom szépen elvágni. Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak ezzel a nagy mértékű hajhullással? Szinte teljesen kopasz a fejem teteje
- Miért állt össze a habarás csomókba a meggylevesem tetején?
- Miért van a templomok tetején villámhárító?
- Befőttes üveg tetejét melyik szelektív hulladéktárolóba lehet dobni?
- A dobostorta tetejét, hogy kell úgy elkészíteni, hogy másnapra ne kristályosodjon ki a cukor?
- Csinált már otthon valaki dobostortára karamelt? Ha igen, hogyan?