Diprophos injekcio (beszélgetés)
Voltam azóta fizioterápiás kezeléseken, de sajnos nem lett jobb. Most vettem egy lábmasszírozó gépet, azzal próbálkozom. Kíváncsi vagyok rá, fog-e használni. Nagyon bizakodó vagyok; 2 napja használom, és ma - hosszú idő után először - el tudtam menni sétálni. Fél órát gyalogoltam, és nem fájt a sarkam; madarat lehetett volna velem fogatni. Igaz, hogy most nem dolgozom, és így nem is terhelem a lábam.
Sziasztok! Március óta fáj a jobb sarkam, voltam orvosnál nyáron, aztán röntgent kimutatta, h nem achilles gyulladás. Voltam lökéshullám terápián, nem segített. Végül tegnap megállapította egy újabb orvos, hogy Hanglud sarkam van. 4 megoldást ajánlott: fiziko terápia, műtét, sugár, és az injekció. Az utóbbit választottam. Reggelre picit felment a vérnyomásom és enyhe hányingerem lett, de mostanra lassan egy év után enyhült a fájdalmam.
Hello az elsönek semmi melekhatasa nem volt de a nasadik utan kb 3 het utan hö hulamok laz es fajo görcs a farban en anti herpesz virus elen kaptam most tanacstalan vagyok hogy vagasam e ki a duzanatot a sebesz orvos azt monta borogasam jegel es kenyem kremel gyuladas csokento vel hetfon megyek vissza a bör gyogyaszhoz es meg kerdezem hogy mit ajal jobbulast mindenkinek
Köszönöm szépen, hogy írtál. Szorítok, hogy ha már így megszenvedtet a szuri, legalább működjön is! Nagyon várom, hogy írj, gyógyul-e a sarka, könnyebb lett-e az injekció után! Addig is jobbulást kívánok neked!
Szia! Egy éve derült ki, hogy csontkinövés van mindkét sarkamban. Akkor 3 hétig fizioterápiára jártam, de csak ideig-óráig enyhített a fájdalmakon, meg nem szüntette. Május óta ismét szenvedek, és nekem is szuri lett a vége. Ma kaptam a bal sarkamba, másfél hét múlva kapom a jobba. Most még csak remélni tudom, hogy hatásos lesz, mert a mellékhatásait érzem. Hányinger, szédülés, fejfájás, orrdugulás, a számban, torkomban keserű ízt érzek. A végtagjaimban semmi erő. Maga az injekció nem volt annyira fájdalmas, mint vártam, de eddig ez az egyetlen pozitívum. Bízom benne, hogy ha már így megszenvedtet, legalább hatni is fog. De erről írok majd még, ha gondolod!
Sziasztok! Régóta nem aktív a fórum, de most hátha. Végigolvastam a hozzászólásokat, mégis kérdeznék.
Mindkét sarkamban sarokcsontkinövés van, erre javasolta az orvos, hogy egyet-egyet mindkét sarkamba szúrjunk. Bizonytalan vagyok, nem tudom, merjem-e vállalni. Ez egyszerre 2 dózis.
Volt valaki, aki így járt, és sarokcsontra kapott szurit?
Mik a tapasztalatok? Mire számíthatok?
Úgy értem, némelyik orvostól sajnos lehetne félni.
Én szerencsére nem félek, pedig némelyiktől lehetne.
Az injekció nem gond általában, tudom, hogy szükséges. A csuklóddal nagy mázlid volt! Gondolom, fájdalomcsillapító lett volna, hogy helyretegyék a törést.
Megpróbálhatnád leküzdeni ezt a félelmet, mert nincs értelme.
Remélem, javul a könyököd!
Igen,napi 10-15 percbe végzem is őket.1-2 gyakorlatnál nagyon fáj,de inkább ez,mint a szuri.
😲 hát elég durván hangzik.nem irigyellek.én nagyon félek a dokiktól vagyis maga a beavatkozásoktól.mikor el volt törve a csuklóm,helyre akarták rakni már hozta az injekciót felültem és meg mondtam neki,hogy nekem tuti nem fogja beadni meg semmit,mert megyek is haza.végül kaptam 1 gipszet,azt kész.igaz alá kellett írjak pár papírt,hogy saját felelősségemre nem engdtem meg.de azóta sincs semmi a csuklómmal hálisten.
A You Tube-on vannak teniszkönyökre gyakorlatok, nekem az is segít, mikor nagyon fáj.
Szembe, az alatt azt kell érteni, hogy a szemgolyóba szúrják be. Nem lenne vészes, de utána a fertőtlenítős szemcsepp valami kegyetlen.
Nálam nem volt mellékhatás, sőt mintha használt volna. Tudom, hogy nem mindig jó megoldás, de nem is a patásördög maga.
Magán tippem: vegyél be naponta egy kis mokkáskanálnyi kurkumát, mármint magát a fűszert, ami olcsó és élelmiszerboltokban is kapható. Ételbe is belefőzheted. Vízben nem oldódik, de a bátrabbak citromos limonádéban isszák meg, és nem riadnak vissza a "homok"-fílingtől.
Hát biztos nem kellemes a szembe sem,de olvasom itt a többi írásokat,támadtak kételyeim,már csak a mellékhatásokkal szemben is.hétfőig még alszok rá,hogy mit csináljak.azèrt köszi.
Én a szemembe kapok szteroidos injekciós kezelést. Havi egyet. Eddig egyet kaptam, de nem haltam bele. Hamarosan megyek a másodikra.
Tartsd oda a könyököd nyugodtan.
Köszönöm az infót.azt hiszem akkor nem megyek vissza az ortopédiára.megpróbálkozom a könyökpánttal,hátha kicsit jobb lesz.
Borzalmasan fáj vagy 3 napig folyamatosan. Nekem nem segített.
Műtve voltam, de utána is fájt.
A legjobban a lágylézeres terápia vált be és vigyázok, hogy ne végezzek megerőltető munkát.
Jobbulást!
Sziasztok.teniszkönyököm van.10 napig jártam fizikoterápiára,de semmi javulás.jövőhéten kell menjrk az ortopédiára,ahol azt mondták hogy szteroidos injekciót kell adjanak a könyökömbe,de nagyon fèlek tőle.aki kapott már könyökbe injekciót megírná,hogy mennyire fáj ez?köszönöm.
Nálam is ezt okozta a gerincbe adott szteroid, hogy mi volt az injekció neve már nem tudom. Magán rendelésen voltam, még egyszer elmentem a doktornőhöz, aztán soha többet. Kint a váróban a kisöregek beszélgettek, milyen aranyos ez a doktornő, mindjárt ad injekciót....
A gerincembe kaptam a Diprophos injekciót kb,1 hete. A nyaki és gerincsérvem begyulladt , és a fájdalom kisugárzott a vállaimba, a lábaimba.Öltözködni és fürödni csak segítséggel tudtam.Velem az injekció csodát tett.1 nap alatt elmúltak a fájdalmaim és semmilyen mellékhatást sem tapasztaltam magamon. Remélem később sem fogok.
Én 2 hónapja kaptam az ízületi fájdalmakra.Eddig tartott a hatása.mert kezdődik minden elölről.a mellék hatása sem érte meg.kb.rá 2 hétre megjött, elájultam, elvesztettem az eszméletem.(már négy éve nem menstuálok).a nőgyógyász is az mondta biztos a szteroid okozott mindent.
2 éve ismerem ezt az injekciót megerőltetett vállamra használom,mert már a gyógyszerek nem huzták le a gyulladást.Dr nőm évente kettőt ad be hatása 1 nap mulva érezhető lehuzza a gyulladást használhatóak a karjaim.Talán mellékhatásként annyit érzek hogy az első 2 nap éjszaka kis verejtékezés de gondolom a méreganyagot dolgozza ki a szervezet Hozzászóllásokból látva ugylátszik a női betegeknél sajnos keménnyebbek a mellékhatások,gondolom a hormonok miatt.57 éves férfi.
Sziasztok!
Ha még él a fórum....
Térd fájdalom vádli fájdalom terhelésre ínhüvely gyulladás izom fájdalom....sajnos a múlt héten nem bírtam ráállni a jobb lábamra annyira bemerevedett az izom vagy idegszál dokit kihívtam megvizsgált gyulladást állapított meg. Kaptam 2 féle gyógyszert meg egy injekciót a faromba. Hajnalba kivert a víz utána fáztam leesett a vérnyomásom...ez gondolom a gyógyszer injekció hatása volt. Kérdésem, hogy mozgásszervi gyulladásra szteroid lehetett az injekció? Mondta a nevét de csak fél füllel hallottam....
Sziasztok !
A forgómba kaptam 3 adag Diprophost 2016 augusztusban, mert a sok futástól begyulladt. Már az első után megszűnt a fájdalom és azóta sincs. Mellékhatásként akkor felment a vérnyomásom 140-150 re és borzasztóan megjött az étvágyam. Az utolsó adag beadása után kb. 3 hétre a mellékhatások megszűntek, a forgóm azóta is rendben.
Sziasztok! Kaptam egy diprophos-lidocain injektiót 8 nappal ezelőtt a könyökömbe. Sajnos azóta van egy 10 forintos nagyságú vörös folt a szuri helyén ami iszonyúan fáj, ill. Olyan mintha az ér is be lenne gyulladva. Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Mi segített?
Parlagfű allergiára adattam be.
Kisgyerek korom óta allergiás vagyok, nem nagyon használt semmi se, utóbbi évekbe már nem is igazán próbálkoztam gyógyszerekkel.
Elég erősnek gondolnám azt allergiámat, szabadtéri programokat nem nagyon kellett szervezni ezidáig ebben az időszakban, folyamatos orrfolyás, trüsszögés, szemviszketés.
Lassan egy hete adtam be, első két nap mérsékelt hatás, harmadik naptól tünetmentesség. Látható/érezhető mellékhatásoknak nyoma sincs, én az évi egy adagot innentől fogva bevállalom amíg nincs jobb.
23 éves, férfi.
Kelloidos seb gyógyítására használt valakinek az injekció. Nincs időm most végigolvasni arégi bejegyzéseket, de hátha van valakinek új tapasztalata ezzel kapcsolatosan? régi és új keloidos sebek is érdekelnek, mert van sajnos dögivel és nem tűnt eddig el semmitől. Most ezt a diprophos injekciót javasolta bőrgyógyász ....
Én is teniszkönyökre kaptam /bár már 2 éve/, és ugyanezek voltak a mellékhatások. A másodiktól nem is múlt el a fájdalom, de az orvos nem adott többet.
Soha többet ezt az injekciót.
Nagyon beteg lettem tőle.
További ajánlott fórumok: