Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Dr. Nagy István Géza (OTI) meddig van szabadságon?
Hát azt mondták, hogy csak időponttal lehet menni, és én Erdődi Balázshoz szerettem volna menni, de mondták, hogy hozzá csak személyes megbeszélés után lehet menni. De én nem tudok róla, hogy lenne magánrendelése, szóval ez bizonytalanított el...
Most se a körzetis orvoshoz járok az OTIba, és egy szóval nem említette, hogy nem járhatnék hozzá, többen azt mondták, hogy de a klinikán másképp van, bár nem értem ott miért lenne másképp. Csak hosszú távon mégis majd oda szeretnék járni, mert még ugyan nem tervezem a babát, meg hát vannak nehézségek, de azért jó lenne, ha olyan orvosnál szülnék, akit ismerek és nem a semmiből kéne orvost találni, na meg vannak más okok is. Na de nem értetlenkedek, majd az idő úgyis eldönti :)
Köszönöm a válaszokat!
nem akarok magánra menni, csak nem akarok a körzetihez menni, mert most annyit se kérdezett, mit dolgozok.
Hogy vannak a rendelések a klinikán?
Tudja vki?
hívtam egyet, akit nagyon dícsértek,de mindenáron a magánjába akar hívni, de nem akarok fizetni
köszi
Egyelőre azt hiszem lemondok a klinikáról, elég körülményes a bejutás oda. Most azért akartam volna odamenni, hogy hátha ott "gyorsba" (már amennyire eüben lehet gyorsba:) tudnának valamit mondani a bajomra.
Csak azt nem értem, hogy ha klinikára megyek vizsgálatra(nem terhesen, nőgyógyászatira), és nem oda tartozok, az fizetős lenne? Vagy elvállal a doki vagy nem? Hosszútávon oda szeretnék járni, de fizetni nem szeretnék érte.
Bocsi az értetlenkedésért :)
Sziasztok!
Dr. Orosz Gergőt ismeritek a Klinikáról? Mi a véleményetek róla?
Erdődi Balázsról is csak jókat hallottam eddig.
Azt lehet tudni, hogy az ambulancián konkrétan mikor rendelnek?
Vacilálok, melyik orvoshoz kellene menni.
Nem tudjátok a klinikára mindenképp kell időpont, vagy időpont nélkül is fogadnak?
Szia,
Én Feketénél szültem 2 héte csak pozítiv tapasztalatom van vele! Akár a 9 hónapot, akár a szülést nézve! Nagyon lelkiismertes és mindre oda figyelt a 9 hónap alatt! A szülésem elég hosszúra nyúlt de ő végig várta pedig aznap elég hosszú napja volt! Ja és pont pünküsd hétvége következett utána és bejött hétvégén megnézni hogy vagyunk, és mondta hogy ha bármi baj van hívjam nyugodtan, mert nem utazik sehová itthol lesz!
Sziasztok!
Én sem járok a körzeteshez. Ha a nem körzetes bepecsétel a könyvbe, akkor nem kötelezô a körzeteshez menni. A kisfiamnál nem is tudom ki lett volna a körzetes. A mostani terhességemnél tudom, de hozzá nem szívesen megyek, így csak a választottat látogatom.
Szia!
Én őket nem ismerem, csak Feketével találkoztam. Nálam dr Sápy Tamás a befutó! Nagyon szerettem, míg hozzá jártam, és most szeretnék újra hozzá menni majd. :)
Sziasztok!
Azért jöttem ide, mert én isorvost szeretnék váltani, nézegettem a véleményeket, de szeretném felfrissíteni a dolgot. Akihez körzetileg tartozom, az előző elhalt terhességem tudatában is csak annyit mondott, hogy az kivédhetetlen, 3 hét múlva menjek vissza. Azt se kérdezte mit dolgozok, hogy nem -e kéne kivonni magam a munkából.
Most a vélemények alapján Aranyosi, Török, Fekete dr-okon gondolkodtam.
Vélemények?
Vagy kit ajánlotok?
Köszönöm :)
OK, maradjunk annyiban, hogy amit írtam az a nagyon-nagy átlagra vonatkozik, akik kilógnak az átlagból azok másképp intézik a dolgot.
Én pl. nem tudtam, hogy az SZTK keretein kívül is csinálnak kiskönyvbe pecsételős terhesgondozást.
Szia!
Egyáltalán nem kötelező a körzetishez járnod orvost te választot ha van rá igényed. Én sem a körzetishez járok, nekem is fogadott dokim van aki ugyanúgy bele pecsétel a könyvembe és még jobban figyel rám! Ha bármi bajom van azzonnal fogad nem úgy mint a körzetis!
További ajánlott fórumok:
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Jó nőgyógyászt keresek Debrecenben, tud valaki segíteni?
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?
- Magán nőgyógyászt keresek Debrecenben
- Nagyon jó és rendes nőgyógyász Debrecenben
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?