A citológia vizsgálat eredményéről, ha gond van mikor értesítenek? (tudásbázis)
Szakrendelésre százas nagyságrendekben érkeznek különböző leletek. Csak javasolni tudom az eeszt használatát mindenkinek.
Paranoiásokat felvilágosítom, hogy a leletek akkor is ott vannak, ha ő elvágja magát a lehetőségtől. Nevetnem kellett, amikor azt üvöltözte egy férfi, hogy azért nincs ügyfélkapuja, mert "őt ne figyeljék meg!"
Nem tudják! Rengeteg vizsgálati anyag kerül a laborba, sorbaállitják azokat
Ha pozitiv, akkor 5-6 hét, ha negatív ugyanez. Adott kapacitás van
Nekem egész más vizsgálat volt, kiszedtek egy egyértelműen jóindulatú sok éves furunkulust
Mégis elküldták vizsgálatra. Szoval nyugi!
Ha azt mondták emilben értesitenek, akkor fognak , talán negatív esetben nem. Ez utóbbit nem tudom
Mint írtam, nekem tel.számot adtak ahol lehetett érdeklődni az eredményről. Egy idő után feladtam. Tudtam hogy egy furunkulus csak extrém esetben lehet "rosszindulatú"
Nyugi! Pozitiv citologiát kiemelt figyelemmel kezelik.
Nekem adtak egy tel.számot, 4 hét múlva érdeklődjek. 1 hét alatt nem jutott hozzáértő elé az anyag. Szerencsére kitünt később hogy negatív
4-6 hetet írtak, még egy hetet várj türelemmel, már amennyire lehet az ember türelmes ilyenkor.
Remélem minden leleted jó lesz!
További ajánlott fórumok:
- Ismersz olyat, akinek P4 lett a citológia eredménye? Nőgyógyászati rákszűrésen.
- Van valaki aki tudja értelmezni az MR vizsgálati eredményeket?
- Májvizsgálat eredményére nagyon rossz értékek jöttek ki, kezdjek el aggódni?
- Segítene valaki a terheléses cukor és inzulin vizsgálatom eredményének értékelésében?
- Rehabilitációs felülvizsgálat eredménye
- Terheléses cukorvizsgálat eredménye..