Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A citológia vizsgálat eredményéről, ha gond van mikor értesítenek? fórum

A citológia vizsgálat eredményéről, ha gond van mikor értesítenek? (tudásbázis)

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Globus)
máj. 13. 12:40
Negatív.
11. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 18. 08:54
Milyen lett a lelet?
10. levarosbukta (válaszként erre: 9. - Globus)
febr. 23. 16:44
Ilyennel már én is találkoztam. Azt hiszik ha nem használják akkor az nincs is:). De kedvencem amikor valaki azért nem veszi fel a telefonhívást mert az nincs bent a telefonkönyvében. Papa,mama, gyerekek, férj slussz, más ne hivogassa :) és kikapcsolja ha kell ha nem! :)
9. globus (válaszként erre: 8. - Levarosbukta)
febr. 23. 11:07

Szakrendelésre százas nagyságrendekben érkeznek különböző leletek. Csak javasolni tudom az eeszt használatát mindenkinek.

Paranoiásokat felvilágosítom, hogy a leletek akkor is ott vannak, ha ő elvágja magát a lehetőségtől. Nevetnem kellett, amikor azt üvöltözte egy férfi, hogy azért nincs ügyfélkapuja, mert "őt ne figyeljék meg!"

8. levarosbukta (válaszként erre: 5. - Regin_a)
febr. 23. 10:11
Igy-igy! Nekem az idegsebész MR-t irt ki. Amikor mentem vissza akkor keresték ki a boritékot amiben az mr lelet volt. Akkor bontotta ki Aztán volt a hujuj! Na mindegy jól végződött a dolog. Szóval se idejük, se energiájuk végigböngészni a leleteket amig a páciens eléjük nem kerül. Igaz ez az eeszt. előtti időben volt. De szerintem most sem böngészik át.
febr. 23. 10:07
Lehetséges! Érdeklődj te!
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Regin_a)
febr. 22. 19:59
Köszi
5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 22. 19:58

Nem tudják! Rengeteg vizsgálati anyag kerül a laborba, sorbaállitják azokat

Ha pozitiv, akkor 5-6 hét, ha negatív ugyanez. Adott kapacitás van

Nekem egész más vizsgálat volt, kiszedtek egy egyértelműen jóindulatú sok éves furunkulust

Mégis elküldták vizsgálatra. Szoval nyugi!

Ha azt mondták emilben értesitenek, akkor fognak , talán negatív esetben nem. Ez utóbbit nem tudom

Mint írtam, nekem tel.számot adtak ahol lehetett érdeklődni az eredményről. Egy idő után feladtam. Tudtam hogy egy furunkulus csak extrém esetben lehet "rosszindulatú"

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Regin_a)
febr. 22. 19:17
De honnan tudják, hogy pozitív, ha csak 5-6 hét múlva nêzik meg?
3. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 22. 17:56

Nyugi! Pozitiv citologiát kiemelt figyelemmel kezelik.

Nekem adtak egy tel.számot, 4 hét múlva érdeklődjek. 1 hét alatt nem jutott hozzáértő elé az anyag. Szerencsére kitünt később hogy negatív

febr. 22. 15:32

4-6 hetet írtak, még egy hetet várj türelemmel, már amennyire lehet az ember türelmes ilyenkor.

Remélem minden leleted jó lesz!

febr. 22. 15:20
Azt mondta az orvosom 4-6 hét az eredmény, de ha gond van értesítenek. Ez eddig nem történt meg 5 hét alatt. Nem tudok eeszt-t nézni (hosszú). Lehetséges, hogy annak ellenére gond van, hogy nem értesítenek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook