Csúnyán beszél velem a párom! (beszélgetés)
Szerintem pedig inkabb onuralom, onfegyelem kerdese.
Tisztelje meg a ferfi a not mar annyira, hogy nem beszel elotte rendszeresen mosdatlanul.
Ez egy nagyon rossz szokas, beidegzodes.
Nyilván csak akkor kezd el káromkodni, ha már mindent megtett annak érdekében, hogy megoldja a problémát, de nem járt sikerrel, ezért tehetetlen az ügyben.
Mondhatná, de ennek a mondatnak nincsen feszültséglevezető hatása.
A tehetetlen ember karomkodik.
Azzal az erovel mondhatna azt is, hogy "imadlak dragam!"
A legrosszabb amit tehetsz, ha így válaszolsz vissza neki. Gondolom hamar lehiggad, hagyd egy kicsit, had jöjjön ki belőle. Nem neked szól. Amikor káromkodik, kiadja a gőzt.
Mi amikor végeztem, röhögünk egyet. :)
Jaj, hát a férfiak...Játszák a macsót:DDDDD
Én csak annyit kérdezek a férjemtől, ha erre vetemedik, hogy most megoldódott e a problémád?
Szerencsére ilyen szintre ritkán jut el, de ha igen, akkor én ezzel zárom a "dühöngését". Ilyenkor hüppögve elvonul és nem szól hozzám úgy 5 percig, aztán mintha mi sem történt volna megy tovább az életünk.
Ja, nálam az is szokott hatni, ha mondok valami csúnyát én is. Pl. B+ ez szerinted megoldás? Ilyenkor ledöbben, mert az elmúlt 30 évben ilyet tőlem talán 10x hallott és magába száll. Én nem beszélek csúnyán, de az hozzátartozik, hogy én a bűbájost is tudom úgy mondani, ahogy más cifrázva elküld a legrondább helyre:DDDDD
Igaza van Guruljkának, nem ér annyit az egész.
Ha ideges, így vezeti le (egyik füleden be, a másikon ki), csak mosolyogj rajta, hadd mondja, amíg nem téged szid :)
A düh nem használ, csak neked árt, mert ugrál tőle a vérnyomásod, szapora lesz a szívdobogás, meg hasonlók. Nem éri meg! :D
Igaz, én már majdnem 60 éves vagyok.
De jó Neked!
Én erre képtelen vagyok,mert szétvet a düh olyankor! 😔
Ez sok férfinál van így. :D
Ne magyarázd meg, úgysem fogadja el. Én nemrég ismertem meg valakit, kedves és rendes ember, de még soha nem tudtam olyat mondani, amivel egyetértett volna. Hát áhítattal meghallgatom az ő magyarázatát, és kész. :D
11 éve!
Nem sokat veszekszünk,azt nem mondanám!
Nem tudom,hogy ki hogy van ezzel,de engem roppant zavar,hogy a párom ha ideges,akkor olyan szavakat használ hozzám,hogy : tudja a f...om, az Isten b.ssza meg, nem a g..it!
Régebben megbántott vele,ma már inkább feldühít és én is így válaszolok vissza!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy az 5 éves gyerekem ne beszéljen csúnyán?
- Terhes vagyok, a párom mégis csúnyán viselkedik velem
- Csúnyán beszél a 4 éves fiam mióta óvodába jár. Mit tegyek?
- Miért beszélnek csúnyán a fiatalok?
- Csúnyán beszél a gyerek, nálunk otthon ez nem szokás. Mit tegyek??
- A Honfoglalón hogyan lehet elnémíttatni aki csúnyán beszél?