Csúnyán beszél velem a párom! (beszélgetés)
A 11 közös év kezdetén is ilyen volt a férjed?
Mert akkor azt nem értem, hogy eddig hogy oldottad meg. Vagy eddig nem idegesített ez?
Na, én már azért is vagy kirúgnám, vagy faképnél hagynám, hogy felb...a a lábát az asztalra. Ha még a kávémat és felrúgja és nem ugrik feltakarítani meg elnézést kérni, akkor meg végképp!
Ekkora tuskóval nem lehet együtt élni.
Időszerű beszerezned egy Taser pisztolyt:
amikor elkezd menőn ugatni, lesokkolod, később már elég lesz a kezedbe venned, máris jól szituált lesz...:)
de minek?????
hogy lehet valaki ennyire faragatlan?
16 éve vagyunk házasok,de akkor is ő kér bocsánatot ha én vagyok a ludas!
Ne hagyd rád telepedni!
Tudod mikor rúghatná fel a kávém!Biztos fel rúgnám műholdnak!Nem még én hunyászkodjak meg!Takarodna a háztól is!!!
Na most képzeljünk el egy szituációt:én a dohányzó asztalon hagyom a kávémat a nappaliban ,ő felrakja a lábát az asztalra,persze úgy,hogy felrúgja a kávémat,ami ráborul a szőnyegre stb.... Na itt én vagyok a hibás,mert minek rakom le a kávét,miért nem iszom meg? (Na itt már az idegeim a plafonon) talán a lábadnak nem az asztalon van a helye!!! Mondom én.
Mire ő: fa..om gondolta volna,hogy még van benne kávé.....Itt már borul a bili nálam és kezdődik a végtelen vita,amit ő úgy zár le,hogy :Na most hagyauk itt abba,nem érdekel!!
Vicc az egész!!
Ugyan már!
Az én férjem is ilyen ha idegbeteg!
Ha káromkodik annyi a válaszom,hogy ja,abba bele!!És abbagyja,mert elröhögi magát!
Nem ,nincs gyerekünk!
Vita minden kapcsolatban van,de lehet vitázni másképpen is nem csak csúnyán beszélve.....
Van gyereketek?ha nincs akkor szokjon le róla még most..
Számomra ez visszataszító..
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy az 5 éves gyerekem ne beszéljen csúnyán?
- Terhes vagyok, a párom mégis csúnyán viselkedik velem
- Csúnyán beszél a 4 éves fiam mióta óvodába jár. Mit tegyek?
- Miért beszélnek csúnyán a fiatalok?
- Csúnyán beszél a gyerek, nálunk otthon ez nem szokás. Mit tegyek??
- A Honfoglalón hogyan lehet elnémíttatni aki csúnyán beszél?