Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sokkal!
Nincs arrafelé valami jóképű csont melegítő?:D:D:D:D
Sziasztok!
Megi ne "rijja ma, itt 6 fok van es, hogy a valtozatossag fel ne zaklasson esik az eso. Na ugye mindjart szebbnek latod a helyzeted?
Kata koszi a kavet, keves volt, engem mar nem eleszt fel semmi.
Jó reggelt és szép napot!
Meghoztam a kávét és a teát. Ágyatok mellett van, bele ne lépjetek!!!!
Akkor aludj sokat, imádom az újkrumplit és mindenféle krumplit, szóval sok krumplira van szükségem :)
Majd elolvassa, ha olvassa :D
oké, szerettem aludni én is, most is :D
képes voltál annyit nem aludni? azta! :DDD
Én is megyek,szép jó éjt nektek!:)
(Aztán majd hallgathatom a röfögést!):D
Szóljatok szabotnak,holnap ne kukorékoljon korán,szándékomban áll,kialudni a krumplit a fődbű'!! (Az újkolompért!):D
Tudom, én sem arra gondoltam. arra ott a nyakörv, vagy a pötty a hátra, ami nem olcsó egyáltalán.
Viszont én is ezekre gondoltam.
Mi is haza akartunk vinni egy édes-aranyos-drága-tündér-édi kis vizslát az egyik karácsony előtt, kitették az egyik bolt előtt, csak amikor közöltem, hogy koszos, vinni kell azonnal az állatorvoshoz, akkor gondolták át a fiúk, mit is viszünk mi be az autóba.
Imádom az állatokat, egy-kettőtől félek ugyan, de az eszemmel szeretem őket.Először.
Utálok korán kelni, viszont későn fekszem :)
már szerencsémre semmi ilyen dolgom, csak néha :)
az öregedés a legújabb kutatások szerint, 27 éves kor után kezdődik :)
Emeletes házban, a másodikon, nem igazán tudok bogarászni, esetleg az erkélyen :D
szegények :(
Nem a bolha a baj...Azt ki lehet írtani,bár bosszantó!
De egy esetleges parvó..Vagy hasonló...Ismerem a tüneteit,de ha nincs még tünet,az nem jelent semmit!:(
Néha a gyerek, vagy nálunk a férjem dönt.
Mondhatok én bármit, akkor is az lesz, amit ő akar.
Lehet náluk a gyerekek döntenek.
De ezt Te tudod jobban, viszont ki kellene a kutyát vizsgálni, mielőtt a gyerekek, vagy más ember, állat, közelébe engedik.
Sok gonosz dolgot hordoznak ezek a kis édesek, főleg ha koszból veszi ki az ember őket.:(
Nem létezik,hogy van ember,akinek sikerül.Én meg nem akarom lehangolni a fórumot,úgyhogy hagyjuk.Nem is AKAROM.
Miután egész délelőtt esküdözött,és érveket sorolt,hogy nem,nem kell kutya(meglehetősen jó érveket!!!)ezek után megengedte a gyerekeknek,oké,jöhet a kutya!
Játszótéri keverék.Ami nem baj!!!!
A baj az,hogy ismeretlen helyről van.
Majd most egy hétig,csak kapun át beszélünk maximum,mert ha akutya ne adj'isten beteg (hordozó)és Csuti megkapná,akkor Ádám,mint a véres kezű hentesek,leabál mindenkit!
Utána,persze,eszembe jutott,mi közöm ahhó' hogy van-e kutyája,avagy nincs????
Azé' mondtam:Hagyjuk inkább..Csak felhúzom magam olyasmin,aminek semmi értelme.Megszokhatnám,elfogadhatnám,hogy ilyen,és kész!
Tudom,velem van a baj,hogy nem tudok cizellálni,és örökösen jár a pofám,mint a kacsa se..e!
komolyan mondom, ha még az illatától sem fájna sokszor a gyomrom, ezért szeleteli és pucolja a férjem néha, mennék, csak kicsit messze vagy ahhoz, hogy délre hazaérjek :(
Persze elővehetem lassan a zsőnyegemet is :DDD
Szia, mikor lesz a választás?:)
Csak azért kérdezem, hogy szoríthassunk időben :D
Szorítsunk, vagy ne?:D
most pontosan a kádra gondolsz, vagy a fára?
De miért pont a kádba akarod ültetni?
Leszoktok a fürdésről?
Igaz mosakodni is lehet, a fürdés sem egészen egészséges, ahogy monygyák mostanság :DDDD