Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szia, a fejünk fölött is lakik két fiúcska, kutyáik is voltak, vannak, de sosem, vagy szinte alig törődnek vele, anyuka és apuka sétáltatja, nyilván eteti is.
Remélem nálatok ez másképpen lesz :)
Szia, látszatra is nem fúj, de a sógornőm mondta, hogy bár szépen süt a nap, néha azért kemény a szél ereje is :(
Inkább pihenj :(
Csatlakozni én is csatlakoznék, de semmi több.
Már meg van a kutyus, a gond is vele.
A baj csak az lesz, hogy nem a gyerekek gondozzák majd, hanem az anyjuk.
Szia, mikor jössz már haza?:)
Nem kellene ilyeneket mondani, mert ezek szerint 3 nap és itt is ez lesz :(
Bilobil, tudom ajánladi, meg hasonlók, de elsőre semmi különös, viszont ha abbahagyod, érzed a hatását :)
itt is hasonló, olyan szépen mondják a madárkák a parkban, öröm hallgatni :)
Jah, és tudják ám a tévét túlkiabálni :D
köszi, de rosszabb lett délutánra :(
mire megfőztem, sütöttem a húst a sütőben, hiába a két elszívó, meleg volt, kiizzadtam, leültünk ebédelni, az egyik bekapcsolva maradt, és a hátam kifázott enyhéz, így most úgy fáj a gerincem két oldala, hogy levegőt alig tudok venni :(
Sziasztok!
Köszi az aggódást, majd jövő héten lesz beoltva a kutyi. Hétfőn. Tikok köszönik,jól vannak, a virágaim is. A többit meg majd hozza a sors. Csak 1 vacak lett elhozva, a másikat fájó szívvel ott kellett hagyniuk a gyerekeknek.
Sziasztok!
Itt hülye szél fúj, de gyönyörűen süt a nap. Szélvédett helyen napoztam is egy kicsit:)
Próbáltam a virágoskertet is rendbe tenni, de nem sokáig bírta a derekam. Nem baj, majd holnap folytatom
olabn car a memóriám hogy ....inkább nem is beszélek róla.kéne valami serkentőt szedni.
az éjjel nagyon álmos voltam.
a hajnalon azthittem kipurcanok.
boszika nálunk szép napsütéses idő van öröm kint lenni.ablak kitárva jön be a fény, a d vitamin.
jó táborozást nektek.ha nyugdíjjas leszek én is táborozok.
szerintem nálunk é fogok inkább utazni de lényegtelen.
Sziasztok!
mindenkinek köszöni a párom a jó kívánságokat.
ZSu,bocsi előre is.de a véleményem az hogy 2 kiskutya egyszerre nagy anyagi kiadés és ha egyébb jószágok is vannak nagy felelőség.
az oltási díj, a csipp,és a kaja, az már egy vagyon.ellenőrzik a csippet, 15 ezer a bünti, ha nincs benne,és bele kell tétetni azzzal együtt már egy húszas és darabja..
most lesznek az oltások,az is 3-5 ezer.
aranyosajk a kutyák,meg szeretem is őket de ha szükös az anyagi helyzet akkor inkább egyébre költök.
Szia és ez is, meg az is :)
Az igen, gratulálok, remélem lesz nagy öröm, mind a két napon :D
Puszilom az indiket és az anyukát is :D
Szép estét, vagy jó éjt!:)
Hétvégi tábor van :)
Egészséges, volt már orvosnál?
mert attól még lehet beteg, mivel kicsi :(
Zsu, mi lesz a virágokkal, tikokkal és az oltással?
Igen :) tegnap már mondtad, hogy kellett fát venni és már csak pakolni kell :)
jó munkát :)
boldog névnapot és kérünk, persze, hogy persze :D
a sütis naplómba raktam föl a tortát,szolgáljátok ki magatokat.
aztán lehet fútni,bringázni.
vagy......TÉVÉZNI!
legyen szép az éjszakátok,és roccalkodjatok.
Szia Boszika!
visszaolvastam.
ma jól elfáradtam.vettünk fát nagyon megfogyatkozott és ki tudja milyen esz a tél.vagy ezt írtam már???
a memőriám jó...jó???
éjszakás vagyok ma kezdem.
a macimnak névnapja is volt sütöttem neki túró tortát kicsit a zselatin elrontottam de azért finom.
kértek? küldök belőle.