Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Ugye!!!! na, mér értem is a döntést!!!:)))
Sokkal jobb lesz nélküle:D
Puszimindenkinek a segítségért, annyira jól esik, hogy le sem tudom írni!!!!!:)
A húgom teljes agymosáson ment keresztül, a pénzért tűr mindent. A családi pótlékon és a gyerektartáson kívül nincs más jövedelme. Egy jót még az életében nem dolgozott (1,5 évvel fiatalabb nálam, nekem már 20,5 év munkaviszonyom van.) Elhiszi ennek a majomnak, hogy így kell gyereket nevelni, hogy elég a gyereknek is a 14 fok!!!!...
Szerintem tuti, hogy nem veri, hiszen tegnap este akkor nem erőltette volna a holnapi találkozót (a pasi már kedd óta nincs otthon). A gyerek két hetente itt van Szolnokon az apjánál, ahogy elemséli vele mit csinálnak, elmesélné azt is ha az anyját verik...
Ez egyszerűen csak a húgom szegénységi bizonyítványa. Szerintem talált egy gazdag családot, most azzal barátkoznak (eddig nem jártak össze senkivel!!!). Szerintem itt is a pénz beszél.... Vagy mit tudom én, de már nem is érdekel... Nem rontja el a napom, de még az éjszakámat sem:))))
Nekem itt van ez a 3 gyönyörű fiú, Ő meg a pénzével sosem lesz boldog!!!(ami persze nem is az övé és csak akkor csurran belőle egy kicsi, ha jól viselkedik) Ő választott, én tiszteletben tartom a döntését, bármennyire nem értek egyet....
Most a homlokomra csaptam,és "ingok"....
Lehet,hogy jobb lesz Dávidkának CSAK veletek....
Végigolvastam a válaszodat mindenkiére és az jött le nekem, a hapi féltékeny a családra, mert tart tőle, hogy eleget vagytok ott, rájössz mi történik és elviszed tőle a húgodat. Főleg mert ki tudja, biztos, hogy csak a gyereket veri?:(
Nem sok nő tűri, még ha sok pénz is van a háttérben, hogy a gyerekét verje egy teljesen idegen férfi :(
Biztos, hogy nem verte meg a férfi, akár hány napja és most nem mer veletek találkozni, mert fél a véleményedtől?
Nem hinnék a húgomnak, neki semmiképpen.
Elvisszük őket, az biztos. Ha nem is holnap, de vasárnap tuti:)
A kicsi még nem rakja össze, hogy ott lakik Kerianyu is, így neki nem kell magyarázkodnom. Danika meg már felfogja, de ez meg legyen a húgom baja!
Azon, hogy évek óta nem dolgozik, mert nem is AKAR!!! Nem keres munkahelyet. Van neki egy nagyon hülye barátja, az tartja el. Télen 14 fok van a lakásban, mert a milliomos pasi spórol!!! Néha még a gyereket is megveri, nem is kicsit!(nem az övé)
Nem tetszésem fejeztem ki nem is 1x, de azért beszélünk és ha csak lehet találkozunk. Igaz, csak akkor találkozhatunk, ha a párja nincs itthon, vagy elengedi. Most nincs itthon a barátja... (apukánk lehetne a pasi)
Hát...Ő(hugod)veszít többet! Ne törődj velük! Ha szép idő lesz,vidd el a kincseket az állatkertbe,és mond,hogy kereszt anyu nem ér rá...
Hogy én mit gondolok RÓLA azt inkább nem írnám ide,mert az kimeríti a becsület sértés fogalmát..:(
Édesem, én fognám a gyerekeket és elvinném a húgomhoz, a barátok ha ott vannak, nem baj.
Ha nem tudtok egyhamar találkozni, akkor főleg.
És egyszer leülnék mellé, megkérdezném, hogy mi a baja, amiért elkerül bennünket.Sokkal rosszabb, hogy magadba folytod :(
Mi baja a hugodnak????????
Hát én komolyan mondom..nem értem...
Sziasztok!
Lányok ezt a titkosomba írtam, de Veletek megosztom. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert sírni lenne kedvem.:((
Holnap Berénybe megyünk az Állatkertbe. Ott lakik a húgom. Dávidka keresztanyja. Kincsem annyira rá van kattanva, mindennap 1000x kérdezi mikor látom már Kerianyut(ezt tudja húgom, mert tőle is kérdezi). Ritkán tudunk találkozni, mert nekünk is kevés hétvégénk szabad, meg nekik is minden fontosabb... Ők magukhoz SOHA nem hívnak!!!! Most sem arról volt szó, hogy hozzájuk megyünk, hanem az Állatkertben találkozunk, ha tudunk menni. (még én sem mondtam biztosra, mert kincsem kicsit rekedt és ha beteg lesz, nyilván nem megyünk). Itt könyörgött az este, hogy menjünk, mikor tudom biztosra mondani.. Ma délután írtam neki a facen(ott szoktunk "beszélgetni), hogy tudnunk menni. Erre most válaszol, hogy a kisfia osztálytársánál voltak egész délután és Zsoltika(a fia), holnap is inkább őket választja. Ugye nem haragszol? Hát szerintetek????? Még jó, hogy volt annyi eszem, hogy Dávidkámnak nem mondtam, hogy találkozhatnának.... Mondjuk Dani már össze rakja a dolgokat, tudja hogy Berényben van az Állatkert, meg tesómék is.. nagyon rosszul esett neki is, hogy nem képesek arra, hogy eljöjjenek. Az osztálytárs ott lesz vasárnap is, jövőhéten is....
Én vagyok a bunkó? Én vagyok a túl érzékeny??? Sírni lenne kedvem!!! Kincsemnek, 1000x elmondom egy nap, hogy nem tudom mikor találkozik a Kerianyujával...
Ja, ráadásul az i-re a pont, hogy nemsokára ISMÉT hosszú időre Ausztiába mennek. Azt már tudjuk, hogy az indulásig már máskor nem is tudunk találkozni. Lehet ezek után már nem is lenne kedvem....
Szia:)
Én mindjárt megyek fürdetni,utána jövök:)