Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nos, ha mindenki megnyugodott és aludni ment, akkor örülök, hogy jól végződött az este.
Mindenkinek kellemes pihenést, szép álmokat és ha kedvetek van, roccalkodjatok, vagy huncutkodjatok, ami jobban teccccik :DDD
mellettetek tényleg pozitivabb lettem, tudtam h csak ki kell magambol beszéljem, s máris jobb
hnap beszélek vele, aztán még két nap, s jöhet a tesztelés
igazábol probálok nem rá gondolni h baba van-e....mert már az is kikészit, h várakozzak, h mi lesz
nem terveztük, de szeretettel fogadjuk ha jön,
Miért hagyna el, ennyiért, akkor bolond és nem a Te nagy Őd, hanem másé, akkor menjen.
Még most,mikor nem fáj annyira.
Milyen régóta jártok már? Vagy éltek együtt?
Ha nem titok és nem túlzottan privát szféra.
köszi...nagyon jol esnek a szavaitok, máris jobb....most elment haverjához, isznak egyet, beszélgetnek, s rem hnap már jobb lesz...
csak félek, h pont most hagy el...mikor a legnagyobb szükségem lenne rá
Lefekvés után, össze kellene bújni, roccalkodni egy cseppet :)
Utána biztos megnyugszik :D
sajnos hiába beszéltük meg, de mégis sikerül a legaprobb dolgon összekapnunk....
még nem lehet tudni h baba van-e a dologban, v nem...gyanujelek vannak, de ugye nen lehetünk benne biztosak
Néha vannak rossz napjai az embernek, ez lehet férfi és nő egyaránt.
Rá kell kérdezni, hogy miért ideges.
Mert ha babát vársz, előfordul, hogy a hormonjaid kissé, hogy is mondjam, túltengnek :D
Először is, ha már napok óta tart a vita, akkor ideje lenne megbeszélni, főleg, mert ez így nem jó, senkinek, akár van baba, akár nincs.
Ha ze valam kis apróság, mert azon lehet a legjobban összeveszni, akkor nincs gáz.
Még nem tudja, hogy mi a lehetőség, netán apa lesz, avagy mégsem?:)
Tisztázni kell, de sürgősen.
Hiszed vagy nem, de egy finom ebéd, vagy vacsora, le tudja venni a férfiakat a lábukról. Első menetben :)
Utána már tudnak beszélni bármiről :D
nem gondolkozok az abortuszon, teljesen ellene vagyok....
azon gondolkozom, hogy a francban legyek megértöbb, és ö miért nem tud kicsit több dolgot elviselni
Azta! puszilom az indiket :)
üdv a naaaagy mayának :D