Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Csak 1 napra????
Naaaaaaaa!!!!!!!
Köszönöm szépen, megkaptam:)
Hozzánk mikor jössz?
És,ha cserélünk?????
Akkor neked is lesz meg nekem is lesz :)
Szia! Én is palacsintát sütök, bableves lesz még. A kertem kész. Már csak a másodvetések és a palánták vannak :) A virágosom is szépen alakul. MA csinálok képeket.
Annyi tojás van a 3 tyúktól,hogy a napi szükségletet fedezi. Igaz,nem sütök minden nap piskótát belőle, de tésztának,nokedlinek,kevert sütinek elég :)
Szép napot kívánok én is, mindenkinek!
gulyáslevest főzök,meg palacsintát sütöttem.túrósat,meg baracklekvárosat.a lekvárt én főztem,igazi nagyi leki.
kértek,postázom.
Kata, Dávidkának jobbulást kívánok.
Boszika,szerintem is küld el az írásaidat.
a maci tegnap nem fogott semmit.van ilyen.
egy jó nagy harcsaszerlet nagyon jól esne....
Szabot,én visszahoznám a szemet szemért büntetést.
Zsu, a kerted rendbe van már?
a szomszédomat is ellátják a tyukok tojással,még nekünk is ad előle.
Eniss,ma ne tanuj, nagyon szép idő van.
a mai nappal 30 munkanapot kell még dolgozni.
de lehet hogy kevesebb.majd májusba számoltatom ki pontosan.
én május végéig számoltam,egy hét ráhagyással.
majd kiderül jól számoltam-é
aztán majd szépen sorralátogatlak benneteket, hogy ne unatkozzak. mindenki azt kérdezi tőlem mit fogok csinálni??? mit?? hát élvezem az életet...@@@@unokázok,olvasok, meg még nemtom.
Jó reggelt és szép napot! Meghoztam a kávét és a teát.
Futikám, nagyon aranyos vagy:) Biztos elfogad benneteket! Tőletek 1000x több szeretetet kap!
Megyek aludni én is, nagyon szédülök, jön a meleg, akkor szoktam ilyen csúnyán, szinte nem látok :(
Még szerencse, hogy holnapra kész az őszibarack leves, a kókuszos süti, a majonézes kukorica és a krumpli.
Holnap csak a rizset kell elkészítsem és kirántani a gombát, brokkolit, csirkemájat és egy szelet húst fejenként.
Jó éjszakát és kellemes hétvégét, remélem lesz időtök némi roccalkodásra, Futi után szabadon :)