Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok!
Csak bekukk,fáradt vagyok :)
Decsertessek!
(Vagy man Kendtok nyugovora tertek?...)
Nehéz az ilyen, de legalább a gyerkőcök kiszórakozzák magukat, helyettetek is :D
Fő a munkabeosztás :D
Mi meg még nem is voltunk, soha....nekünk a nyár a munkáról szól....a gyerekek mennek a párjaikkal. :)
Kata! Érezzétek nagyon jól magatokat! :)
Szia, nálunk a nyaralás ugrott, ma mondtuk vissza.
Férjem így nyugodtabb, hát akkor legyen a kedve szerint :D
Huh, medveanyám, aogy az egyik itteni kollegina mondja, szóval jó kis sűrűnapok előtt álltok :D
érezzétek jól magatokat :D
Sziasztok!
Én még mosok, most kezdek vasalni. A bőröndbe már bepakolva, süti megsütve,meglocsoltam mindent....
Volt dolog ma bőven.
Holnap reggel a természetgyógyászhoz indulunk, majd Balatonkenesei strand, majd Szabadbattyánra barátokhoz. Ott alszunk és vasárnap délután a Zamárdi kalandparkba megyünk.
Van program:)
Gyertek Ti is!!!
Sziasztok!
Beköszönök, dolgozok.
Boldog Névnapot mindenkinek aki most ünnepli!!!
Sziasztok, kellemes és szép napot mindenkinek :D
Egy mosáson és teregetésen, a fiúk munkába engedésén már túl vagyok :)
köszi Futikám a reggelit, a miegymás mindig bejön nekem :D
Nagon szép lehetett, a barátnőmék egy északi körútra mentek, két hétre, és Lengyelországnál kezdték, át a régi nagy CCCP-be, majd a finnekhez, még nem volt mese, de már elmenetel előtt mondták, szép lesz nagyon :D
Kíváncsi leszek, hogy érzek majd magad itthon :D
Nekem eddig bejött, élvezem a nyugalmat és a békét, bár még a férjem nincs egész nap velem :D
ISTEN ÉLTESSE ANNÁKAT ANIKÓKAT!:)
Szép napot mindenkinek! :)
én is szoktam hidegen keleszteni.
nálam lehet pízza lesz ma,vagy holap.
majd meglátjuk hogy lesz rá igény.
Szép jó reggelt!
hozom a reggeli municiót.kávé,(_)? tea,(_)? ,(_)? miegymás.
jó meleg van.
kicsit furcsa a hidegebb idő miatt.
a utazásom során úgy váltottunk öltözéket melegebbre, ahogy haladtunk észak felé.
fönt a Nordkapp-on már csak 7 fok volt a nappali forróság.
éjjel sütött a szemembe a nap,be kellett takarni a fejem hogy aludni tudjak.a közlekedés viszont nagyon jó,nagyon jó utak vannak. éjjel kevesen kószálnak az utakon,többnyire a turisták.
rengeteg rénszarvast láttunk az utakon,szépen csordákba sétálnak az útesten.
nagyon sok szépet láttam,fölsorolni sok idő lenne.
gyönyörű hegyek, tavak,folyók.a városok is szépek,de a szívem csücske inkább a hegyes, völgyes ,vizes táj.
Finnországba rengeteg tó van,meseszép.
a mikulással is találkoztam,fényképet is vettünk.
a Nordkapp-on nem láttuk a teljes napsütést az pár nappal előttünk volt de nagyon világos volt és a nap fénye ragyogott.
szerencsénk volt hogy nem volt köd.
faházba aludtunk,és bekapcsoltuk a fűtést.
a jeges tengeren hajókáztunk,egy madárszafarin vettünk részt, oda be kellett öltözni,nagyon hideg volt.
sok képet készítettem,kicsinyíteni kell, és majd mutatom.
voltunk sóbányába, drágakőbányába bányásztunk ametiszt.1db-ot el lehetett hozni ha találtunk.
hoztam egy darabot.majd kitalálom hogy megcsiszolom,vagy marad csiszolatlan.
nagyon érdekes volt látni hogy másfelé milyen az élet.nagyon szép épületeket házakat látunk a könnyűszerkezetest részesítik előnybe.
olyan erdők vannak hogy nem értem volna át a fákat.
sok szép faházat láttunk,de látunk nem annyira szépeket is.
az utazás elég fárasztó volt, de megérte.
még nem értem magam útól itthon,de lassan haladok.
az autónk is kész van,sokba került a találkozás a szarvassal.
most már jönnek a nyugalmasabb idők,az unokázás.
a medencét megengedtem,lehet fürdőzni.
aki akar jöhet,várlak benneteket.
anyu miatt is nyugodtabb vagyok,nincs áttét,a daganatot kiszedték.remélem nem jön vissza.
szédülget,de az erei azok rossz állapotba vannak.
ennyi van nálunk,remélem mindenki jól van.az indiántáborok működnek,a gyerekek jól érzik magukat a szünetbe.
Kipróbálom legközelebb a hidegen kelt lángost! Kollegína így készíti,én még nem csináltam.
Jó éjt mindenkinek!
én is, szerintem menjün leeküdni :D
Jó éjt mindenkinek :D