Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Félreértettél Boszika, a Zsu most süti, én javasoltam, hogy reggel süsse ki frissen.
Én csak a hidegen tésztából készítek pogácsát, és a bejglit is így készítem mindig.
Szép álmokat lányok, ne legyetek nyűgösek.
Álmodjatok szépeket!!!
azért, mert úgy tettél mint aki sosem csinált még így, ahogy most a lányunk :D
Sok pogácsát sütöttem előző este készített tésztából, sokkal finomabb az íze, puhább :)
szerintem ezt itt senki nem mondta,
talán máshova szántad a megjegyzést :D
Miért csinálnék bolondot?? Mi rosszat mondtam?
hát csak mert izé, szóval az úgy volt,
bolondot csinálsz az emberből mindig :D
Miért ne???...ugyanannyi idő :))
lehelgetni helyett, beszélgetni-t olvastam :)
Több évig volt laptopom, nem új, használt, kicsit melegedett mindit, de nem fagyott le soha.
Az is elég a gépnek, ha alátesz egy boltban kapható emelőt, megdönti a gépet kicsit és alatta jól szellőzik, hiszen ez a nagy meleg szegénynek sem tesz jót :(
Én tudom :)...de köszönöm!
Nem vagyok én teljesen hülye!!!!
Van olyan recept, amit el lehet tartani sokáig, a hűtőben, zacskóba téve és csak annyit veszel ki belőle, amennyire szükséged van.
Vagy, előző este megcsinálod a tésztát, éjjel a hütőben áll és másnap kisütöd.
Reggel fél 8-kor indulok!!!! Megőrültél? Hajnali 5-kor süssek lángost? Titkárunk akkor kel :) Felesbe sütünk :)
Nem lenne elég csak elkészíteni és frissen kisütni? Na nem akarok én okoskodni....de mégis :DDD
Lehelgetni kellene neki. Esetleg laptopja van? Lehet túl melegszik neki, tegyen alá valamit, mondjuk egy lábosalátétet. Lehet egy hűtőventilátor sem ártana neki. Jobbulást a gépének! :)
Sziasztok!
Csendes nap volt ma.
lángost sütök holnapra.....
Megtudhatod most is :D Nem volt séta! Kocsival kijött,megleste a fiát,gyerekeknek hozott rágcsát. Tomival körbe sétálta a nagy fát és elment. De legalább volt kint! Tomi már állva aludt :) Annyira lekötötte a tábor..
Köszi! Nagyon jól telt a nap :) Még javában tartott,mikor sorra jöttek a gyerekek,hogy mikor lesz újra tábor,pedig még itt a holnapi nap :D
Na, akkor majd holnap megtudom!
Szép estét! Megi, milyen volt a séta??? :)
Megi jó éjt kíván mindenkinek! Megint lefagyott a gépe,20 perce próbálja melengetni,de semmi! :(
Nem lehetne a kis fiadat, nem a picit, is elvinni, talán jót tenne neki is :D
Szia, mennyire kicsit?
Hogy telt a nap?
Paripagolni,a lovas tanyára.Az ott élő család,terápiás lovakat is tart,beteg gyerekeknek/embereknek.Tévében is voltak.(Pacidoki alapítvány)
További ajánlott fórumok: