Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
jó, értem én, de miben kell hinni, nah, majd megnéztem a neten, arra van az aranyos :DDDD
Hát igen, de én így dömdödöm :D
Nem vagytok meg almosak?
nem kell koran kelni reggel?
Jó történet :D
Minden régi mondásnak van igaz tartalma :D
Mosolyogni, nevetni, mindig jobb és egészségesebb tőle az ember gyereke :D
egy asszony vett ket soprut, es varta a buszt a megalloban.
Megekezett a busz, kinyilt az ajto, nem volt leszallo, es a sofor kinezett es azt mondta: Asszonyom, egyik sem indult be?
sokan hisznek benne, én nem hiszek semmiben, amíg meg nem tapasztalom az áldásos hatását.
De ismersz már, elég szőrszál hasogató vagyok.
Hajjatok 11ben kint voltunk Csikszeredan, es tobbek kozott a turista csoportal menve, megneztunk egy templomot, amit a mar nemregen meghalt tervezi tervezett, es annak a tetejen kivulrol a kupola mellett negy rezbol levo angyal all! Es ott voltam egy parad a takarito helyi asszonyok, es ugye nem allhattam meg hogy kozejuk menve azt mondtam:most mar ertem, amikor keresztapam elkaromkodta magat, hogy: "Azt a fuzfan futyulo renz Angyalat " hogy honnan ered!
Eloszorre a rosszallasra indulo arckifelyezesek, derulesre tertek at... mindig jobb erzes, ha az ember magautan egy felfele fordulo szajszelet hagy, mint egy lefele gorbulot...
Enissünk, meg kellene reikiztetni Megit, nem gondolod?:D
egyébként mi az a reiki, miből áll, mi történik amitől, szóval, nah, valaki, mondana pár szót a dologról?:D
Megi hova lett?
Elvitte a rézorrú badoly ?:D
Azt hallottad?
Tudod Spanyol orszagban a bika viadalok utan, a helyi ettermek felszolgaljak a meghalt bika testet!
Hat az egyik ember kerte a bika golyojat sutve. A pincer ki is hozta, es a kuncshaft nezegeti es nezegeti, es a pincer meglatja, es meg kerdezte, valami baj van, kedves Vendeg?
Vendeg: nagyon kicsillem, mondta
A Pincer: kedves vendeg talan rosszkor jott , mert nem mindig a bika veszit!
Ugye, ugy vagyok, mint amikor az ember elment a szemorvoshoz, es amikor a doktor kerdezi, mire panaszkodik?
az ember azt mondta: Doktor ur, latja azt a legyet a falon menni a diplomajs sarkan?
Doki; Igen latom!
Az eber: no azt en nem latom!
imádnivaló a nyelvünk :D
ilyen fomában nem, de egy időben, amikor alig lehetett hozzájutni, akkor sokat csináltam velőt rántva, tartárral :D
húúú, az nagyon finom volt, ma már nem lehet, mivel a férjem diétájába nem fér bele :)
kakastaréj pörköltöt viszont igen :D
a nemesebb szerveiből készültről nem beszélve, nagy ritkaság volt mindkettő :D
az ember okossága sosem a diplomájától függ :D
Akkor nem sok lehet, mivel fa alá menni, viharban, nem valami okos dolog :DDDD
erdekes a nyelvunk, nem?
A sutnivalo, ebben a modnatban az agyrol szol, es Te ettel mar diszno eszt hagymaval? Jaj de finom is volt az!!!!
se doktor, se okos
Csak eppen annyi sutnivalom van hogy a fa ala menjek a viharokban, de nem be a hazba!
;) ;)
Ilyen az ember :)
Mi sem járunk Hszoboszlóra, mert itt van két lépésre, oda meg minek menni?
Inkább elkóricálunk a Mátrába, és ott próbáljuk jól érezni magunkat :D
Milyen erdekes az elet, Szegedtol nem messze van
es nekem meg mindig Cserkeszolo volt az utiranyom...
A mashol mindig zoldebb a fu...