Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Es mit irnak a "jo Pap"nak a fejfajara?
"Befelyezte a tanulmanyait"
Probléma?
Addig volt, míg nem ismertem meg a gondolataim erejét.
Az ajtot mar az "uj vilagban zartak", regen "betamasztottak"
Emlekszel a dalra hogyha nekem szaz forintom volna, az ajtomon vas kilincsem volna, de mivel hogy nincsen, fabol van a kilincsem, es madzag a huzoja...
Na most ezt jól meg "aszontad"
Faluban, tanyavilággal körbevéve, vagy tanyavilágban, a tanyaközpontban nőttél fel?
Hu de ehes lettem. Kell a majmot megetetnem. hi hi
Jo ejszakat!!
Mit mondott Zrinyi mielott kirohant a varbol???
(az utolso csukja be a kaput!) :) :)
Emlekszetek e meg, ki volt a "nadragos embor" ?
Az volt a varosi ember, mert a tanyasiak, falusiak azok meg gatyaban jartam meg a bornyuszaju umogben, meg a pitykes lajbiban.
Masik : meg ha valakinek "kitettek a szu"ret" annak man "le is ut fel is ut"volt! :)
Ötös.
Nekem a Rózsa Sándor című filmtől állt fel a hátamon néha a szőr. Hát (tudom ezzel nem kezdünk), de akkor is, na ahogy abban Ő-ztek. Legalább valaki nézett volna utána. De lehet én nem tudom jól, mert esetleg ők egy másik nyelvjárást beszéltek.
Nah, feltöltődött a bigyó, megyek is, elköszönök :D
Kellemes pihenést és szép hétvégét mindenkinek :D
Javítok, ha nem baj. Pöstiösen.
Könyér=kenyér
köll=kell
gyüssz?=jössz
mönté(l)-mentél?
ögyem mög= egyem meg
A Tudalekos Akadekia-nak es annak a gazdaiknak, az a celja, hogy a Magyarsagot kineveljek a Magyarbol.
Nekem fel all a szor a hatamon, amikor valaki azt mondja "megtapasztalom,mi ban volt az azt tapasztalom szoval, "bevallalom" akkor van kivallalom is? "Nyilaszaro" az a tegla , meg a cement kocka! Mert a nyilas nyito-csuko lenne akkor a leiro neve, mert a nyilas zarobol honnan lehet azt megtudni, hogy azt ki is lehet nyitni???
Az mar oltan Teke Nyakart mondas (nekem) hat nem?