Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok, jövök, megyek, rohanok, készülök, közben telepet nézek, persze hiába, mert a férfinép lebeszélt a neten való vásárlásról, inkább a hónunk alá kapjuk a dolgot és futás boltról, boltra, így kényelmesebb :(
Aztán készülök a sógornőm névnapjára, meggyleves lesz, készül, krumplisaláta, az is,
kétféle, majd paradicsomsali és sült hús mellé, meg részemről egy gyors süti, tiramisu.
Nem tudod, úgy megütni, hogy senki ne lássa. Este a sötétben. Engem, meg kitiltanak innen, meg megbírságolnak felbujtásért :DDD
Én is azt tenném meg a drágám is,csak amíg a szomszéd kölyökkel nem csinál semmit a hatóság a sokadik feljelentésre sem,addig minket azonnal elvinne a tisztelt nagyhatalmú :(
Zulu, én nem bánom kapj belőle Te is felezhetünk is, sőőt nagylelkű vagyok legyen Tiéd a 3/4-e, de én is pályázom rá.
szia Kata! Hol csavarogtál megint?
Háát azért nem a Te gyereked a hibás, bár éppen olyan, sőt idegesítőbb az tuti. Én úgy gondolom, hogy úgy meg csapkodnám azt a kölköt, aki az enyémet bántja, hogy arról koldulna.
Ha a hatóság nem intézkedik, egy szívlapáttal megküldenem az hét szentség.
Szia Kata! Kellemes pihenést!
Sziasztok! Reggel 6-kor indultam itthonról, most értem haza:( Puszi mindenkinek!
OK, megbeszéltük - akkor szombat este jelentkezem. :D
Talán lottózol? :) És te nyered meg a több milliárdot? HA gondolod,van még 4-5 ház az utcában,amit érdemes lenne megvenni,kipofozni és utána kiadni albérletbe vagy eladni :) Nagy segítség lenne az egész utcának!!!!! Örökké hálásak lennénk érte! ♥
Sajnos én nem tudok segíteni ebben a pillanatban, de várj szombat estig! :)
Baj....,felnőttek...,gyerekek....:(
Adna valaki kölcsön mondjuk 6 millát,hogy megvehessem szomszédék házát?????
köszi a kakaót,küldtem egy kis csokikát így éjszakára :)
Azon kívül,hogy abnormális 5 gyerekesék legnagyobbik ivadéka napi rendszerességgel agyonveri a gyerekeimet? Szinte semmi!
Küldtem egy esti kakaót, egészségetekre!
Na, mi történt már megint 'gyerekügyileg?
A gyerek kicsi - kis a baj, amit csinál
egy felnőtt nagy - sokkal nagyobb bajt képes csinálni (sőt van mikor szántszándékkal).
Jó helyen vagy. :)
Sok az elintézni való az egyesület háza tájékán is,a gyerekek is állandóan bajt csinálnak,stb...
Miért nincs türelmed? Vagy mihez nincs türelmed?
Sajnos nincs sok türelmem :( Remélem megértitek!
Most itt vagyok egy kicsit :)
Na végre, hogy látni a képes feledet is :D
Bekakukkolok egy kicsit! Csiripelték a madarak,hogy itt nagyon hiányolnak már :)
itt sincs hőség, kellemes az idő, azért írtam a sok őőőőő betűt, hogy értsd :)
Itt nem mondhatnám, hogy hőség lenne, csak olyan általam szeretett se nem meleg, se nem hideg :))
Egyébként, egészségedre...ezzel kellett volna kezdenem, de annyira leragadtam a hőségnél. :D
Hali :D
Szeretem, ittam gyorsan, míg el nem párolog ebben a nagy hőőőőségben :D
Sziasztok, szép napot mindenkinek!
Köszi a kávét, tízórait, hoztam helyette limonádét.
Sziasztok :)
Igaz már a tízórait hozom, kávét is kaptok, meg finom gyümiteát :)
Itt már csak Kata, Megi és Bolygó babázik ( tudtommal) de ha gondolod igyunk egy kv-t ! :)
Sehol egy vacak kávé? :)
Hol van a társaság? Iskolakezdésre készül mindenki?
Csendes és pihentető éjszakát Mindenkinek!
További ajánlott fórumok: