Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek!
Kellemes nyárutó van,már csak 1 nap és itt az iskola :)
5 l levest főztem,ebédre el is fogyott! Mindenki kapott 2 palacsintát utána,azóta elcsórtak még egyet,és toporzékolnak!!!
Sziasztok, szép napot Mindenkinek!
Köszönöm a bőséges reggelt, annyit ettem,ittam alig tudok megmozdulni.
Aki pihen azoknak kellemes pihenést, aki dolgozik sok erőt hozzá.
Zulu gondolj arra a facipelésnél,hogy télen is remélhetőleg így fogsz izzadni a melegétől, mint most a munkától.
Egy kalappal a lottóhoz!!!
Majd mindjárt megyünk és segítünk a fiúkkal. A csuklódra meg vigyázz!!
Szasztok Csevisek!
Hogy milyen frissek vagytok ti! Igaz, még csak most gőzölög a kávém, még nem ittam, de órák kellenek, mire felébredek majd. Csak ne legyen ma nagyon meleg!
Lottó kitöltve, elküldve, visszaigazolva! Enis: tied is lehet, tudom nálad is jó helyre kerülne, jutna azoknak, akiknek tényleg szüksége van rá.
Nemsokára 10 q fát fog kelleni rakodnom autóra fel és le. Nem lesz egyszerű, remélem lesz egy fiú aki segít, mert van olyan nagy, amit meg sem bírok emelni.
Aztán meg jön majd a szétfűrészelés - a csuklómnak megint annyi lesz. :(
Most látlak:))) Köszi az ellátást.
Ha kinyílt a szemed, csukd be:D
Sziasztok!
Hoztam kávét, teát és egy kis reggelit:)
Édeseim, elköszönök, holnap már csak a húst kell megsütni és a paradicsomsalátát elkészíteni és kész vagyok :D
Jó éjszakát és kellemes hétvégét mindenkinek :D
Ebben nagyon igazad van.
Csak éppen a polgárőrség nappal nem létezik, ők éjjel araszolgatnak csak. Úgy tudom.
Anno, még elnézték, főleg ha igaza volt az illetőnek.
Ma már ez komoly probléma és meghurcolják, tekintve az illetők hovatartozására, nem beszélve a környezet hozzáállásáról.
Nem kell félni, Bolygó lányunk nem teszi meg, mivel nem olyan, neked is a szájacskád jár csak :)
Egyébként megvédünk a bírság ügyben, a kitiltásról nem beszélve :D