Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
nekem melegem van.már majdnem a végén vagyok a lekvárnak.
csináltam képeket majd fölrakom.megsütöttem a pitét is,csak hogy lássátok.na meg azért is mert finom.
holnap viszek belőle anyunak.
ma sokat főztem.zöldborsólevest,1 litert. rakottkrumplit,az holnapra is lesz,és a szilvás pitét.
tele vagyok mint a déli busz.
pár csak pöszög a lekvár a takarítást utálom utánna a legjobban.
bármennyire is óvatos vagyok, mégis beköpi a csempét.
Sziasztok, kellemes ebéd utáni szieszták kívánok, már aki nem dolgozik, annak :D
Finom zöldbabfőzelék és marhapörkölt volt, utána gyümi és uzsonnára is az lesz.
Küldök mindenkinek, remélem megfelel :)
Szia Eniss :)
Nálunk jelenleg szintén borult az idő, kissé hűs, az eddig megszokotthoz képest, de állítják, lassan megint melegedni fog :D
sziasztok, szép napot mindenkinek!
Jó sokat dolgoztál Futi. Én csak nagyon finom szilvát ettem az idén. Szerencsém volt vele. :)
Köszönöm a bőséges ellátást Tőletek!
Szia, nálunk Manci lesz műben nemsokára :)
Köszi, jöhet a kávé, álmos vagyok, pedig szépen süt a napocska :D
Én nem műszakoltam soha, de azért elfáradtam és tavaszig kialudtam magam :D
Viszont a gyerek 5 éves koráig, főleg a téli hónapokban, ugráltunk, futottunk, orvoshoz szaladtunk vele, olyan csúnyán köhögött :(
Azok a nagyszeműk levesnek, negyedelve szilávsgombócnak jók, ha nem édes, mert néha igen finomak azért.
Az idén én sem ettem még jó szilvát :(
Szép jó reggelt mindenkinek!
Rozi mos,és kávézom. tartsatok velem!
Mindjárt esik az eső :)
a 40 évből,vagy 30 három müszakba telt el.sok hétvégén is dolgoztam.
a sok munkát eg kellett csinálni,igy az alvás maradt el.
Szia Boszika!
beraktam vagy 35 üveg szilvát és azuram keveselte.aztán szedtünk még és felezve raktam el.azt a nagyszemüt én azt nem szeretem íze nem sok csak szép nagy.
ma az aprószemüből lesz lekvár.
már mevan a befőzés,az aszalás,meglesz a lekvár,a többi szilva megy kifőzésnek(pálinka)
Húú, Futikám, nem semmi, amit csináltál, ügyes vagy :)
Nah azzal én is úgy voltam, télen maradtam itthon, sötét volt, ébredtem a fiúkkal, reggeliztünk, kávéztunk, beszélgettünk, majd külön elmentek én pedig vissza az ágyba, egy órácskát még :)
Szerintem mire eljut az ember a nyugdíjas korig, sajnos elég sok álmatlan éjszaka után lesz már, amit be kell pótolni, feltétlenül.
Hát még neked, aki éjszakázott sokat :)
alapos takarítás után semmi baja nem lesz a babának.a kinti szabadlevegőn is sok por van.nem szabad nagyon óvni a babát,mert később alergiás lesz ha nagyon steril körülmények között van.
jó munkát kívánok.
olvasom hogy egyesekne születésük után kocsijuk volt.
hátt......nekem nem volt.nagyanyán a kendőjébe kötött,és ugy vitt.
lehet nem ismeritek azt a nagy vállkendőt,olyan formán, mint a mai kenguru, vagy hogy hivják azt a babahordozót.
Szép jó reggelt!
Boszika, köszi a finomságokat.
én most ébredtem,még a kávé forró mellettem.
tudok aludni....én ha van rá lehetőségem, a 8-10órát megalszom.
szerintem a sok év alatt összeszedtem a sok álmatlan órákat,és most pótolom.
a málnafogyasztásba szívesen besegítek..csak hogy ne romoljon el.mert jó szívem van.
az iskolás szülöknek kitartás, a csomagoláshoz.
Enissa,a pite finom,nem ázik el.
már sütöttem.
tegnap is volt szándékomba ,de ne volt már erőm.
rengeteg szilvát raktam be.
vagy 60 7dcl üveggel.
ma lekvárfőzés lesz,de a szilva még a fán van.
az aszalás is megy.tegnap a gáztüzhelyemnek valami kattanásos baja lett. a szikráztató állandóan működik.a maci szerint áthúz a kapcsoló...ma majd megnézi.
idegesit, hogy állandóan kattog.
ha elzárom a sütőt majd kihúzom a konektorból.
' reggelt:)
Sziasztok, szasztok, csőtök, csácsumi, haligali :)
HOztam teát, kávét, pirítóst, lekvárt, miegymást:)
mond úgy, kicsit nem :D
ebbe lehet beleegyezik talán :D