Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Nem gondolják.Én TUDOM,és nem gondolom!És majd ha lesz kedvem,akkor aggatok.És ne fújd fel magad olyanért,ami igaz!Na!Inkább legózzá szépen!Hisztis Poronty!
Ki emlékszik a sötétkék csomagolóra, fehér vinyettára, piros szegéllyel???
Gondolom az ifjoncok nem igen.
Arra gyűjtögeti! Hidegben jeges málnát akar enni :)
Málnalekváros palacsintát :)
Remélem nem jeges málnát :DDDD
Igen! Lusta vagyok! Meg még lehetne rám aggatni jó néhány jelzőt,ha gondoljátok....
Jah, viszek az útra egy kis padlizsánkrémet, vagy aki nem jön, annak küldök haza :D
Nem mondtam,hogy te hülye vagy... Viszont szerinte, kissé fáradt! Ajánlanék egy kis nyugtató teát :)
Most olvadjon el, menjen tönkre?
Mi csak igazi, teljes baráti szívből jövő, áldozatot hozunk érted.
Érted?:DDD
A sajátomat harmadiktól, általánosban én csináltam, apa úgy mondta, minél hamarabb elkezdem, annál szebb lesz.
A fiunkét is, bár neki nehezebb volt, lévén balkezes az egyetlenem :D
Ej de nagy az egyetértés! A fene a tollatokat! :D És én mit fogok a hidegben, szürkeségben eszegetni????
Részemről is jöhet az áldozat :)
Csak azért csináljuk, hogy lássa a mi kedves barátosnőnk, mi mindent megteszünt érte és egymásért :D
Benne vagyok, hozom a zsőnyegem és mehetünk, egy édes esti kis kiruccanásra, Tünde pedig rakja fel az asztal közepére egy tálba, sok kiskanállal és egy tálból fogunk málnázni :DDDD
(Igen,nálunk is ezért csinálja az Ádám...:D)
Szerintem csak azért csinálod, mert úgy gondolod, akkor szép és rendes.:)
Nem te vagy a hülye,hanem a bolygó lusta!!!
Én persze nem!! Nekem NEM a gyerek köti!!!!(Hanem Ádám...):D
Csóközön mindenkinek. Lefektetem a fiúkat.
Jó éjszakát!
A hagyományos,és a kézzel mosás nem ugyan az!!
Amúgy...nincs vele bajom.:)
Na, ugye? Neked is az jutott eszedbe:DDD
De mi azt is szeretjük:DDD
Egye fene,feláldozom magam...Küld ide,megeszem,nehogy megcsoffadjon...
Ne ríjjjá, megesszük!!! Na, nem azért mert telhetetlenek vagyunk, csak és kizárólag azért, ne menjen kárba!!!!
Ha időben szólsz, azt is újraélesztem....
Lehet én vagyok a hülye, de én megcsinálom Daninak, szépen precízen....
Az a baj, nem vagyunk nagy lekvár evők....
Gyorsan, gyorsan, szedjél ki belőle, ami olvad, aztán indulj finom turmixot és lekvárt főzni belőle :D
nah, jókat tudok így mondani, távolról :D
Holnap azuram addig fogom ütni, míg nem szerez egyet....mármint szerelőt!:)
További ajánlott fórumok: