Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Sziasztok, kellemes napot mindenkinek :D
Hát itt sincs valami nászéjszakai forróság, az biztos, a fiúk enyhén felöltöztek már, holott mikor jönnek haza, már kellemesen meleg van.
Már én is reggelente a téli köntöskémben vagyok, mivel hűvös van a lakásban, de még zokni nélkül, bár zárt papucskában :D
Szasztok Csevisek! :)
A kávé már lassan ki is hűl, de csak most jutottam ide. Nyüzsis ez a mai reggel.
Kint rohadt hideg van. A fene, hogy ez az időjárás vagy trópusi forróság, vagy fagypont - közte alig van idő átállni a szervezetnek. :(
Legyen nyugis napotok!
Sziasztok!
Megint csak puszilok mindenkit, még visszaolvasni sincs időm.... Nem jól alszok, nagyon fáradt vagyok:(
Jó éjszakát!
idézet eleje:5 kiló az rengeteg Boszika,idézet vége.
nah?
max összemegy a felére, ha nem többre.
Akartam venni olyan elektronyos aszalót, de a férjem szerint kutyafüle az egész.
Egy pöttynyit biztosan igaza volt :D
Szerencse,hogy nem jártál még nálunk....
17kiló visszajött. Most meg nincs még meg az ihlet...:(
Hát amennyit egy gyerekszobában kell takarítani, az csak nem olyan sok :))
A súlyt nem tudom mennyit nyom a latban, elképzelhető. Olyan szépen elindult tavaly pedig lefelé a súlyod.
az igen, nem is kicsit :)
örülök és remélem ők is a sok finomságnak amit vittél :D
a munka fáraszt.
mamáék jól vannak.jó sokáig voltam náluk,örültek nekem.
a szilvát kimagozzuk,és sütőpapirra rakjuk.a sütőbe alacsony fokozaton aszaljuk.
amikor ráérünk bekapcsoljuk a sütőt.amikor jól megpötyedt,akkor kirakom a napra.
ha légy ,vagy bogarak vannak, letakarom szünyoghálóval.
nálam a lépcsőházba van,a cipős szekrény tetején.ott meleg van, és szikkad.
aszalva?
felrakjuk Zsuzsának és Meginek a padlására :D
Takarítás.
Szerintem a súlytól fáj.
Mi lett kész a szobában???
És mitől fáj a lábad? Lehet megerőltetted?