Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Csatlakozom Megihez. Alapos takarítás után semmi baja nem lesz a babának. :)
Hát amikor Megit látogattam meg akkor, de felejtős vagy.
Köszönöm a gyors választ, megnyugtató :)
(nem is vagyok hisztis.....)
Szerintem nyugodtan.Ha ki van takarítva utána,meg szellőztetve,akkor semmi baja nem lesz.Annyi port,a levegőn is összeszed egy baba!:)
Nagyon szép a Zsuzsi!(Egy pirinyót se hasonlít az anyjára:D:D Tényleg nem.)De a mimikájuk,hisztijük,ugyan az:D:D
A fiúknak meg olyan a szeme,mint senki másnak!Lacusnak pedig-mondhat Zsu,amit akar-,tuti,hogy fekete műszempillái vannak,mert ilyen gyönyörű,valódiban nem létezik!!!
Üdv, lenne egy olyan problémánk, hogy egy 4 hónapos csecsemőnk van, és szeretnénk felújítani az ablakokat (lecsiszolás, újrafestés). Ez nagy porral jár, amellett, hogy minden le lesz takarva, a baba és anyukája elmegy 1-2 hétre, ki lesz takarítva, mégis arra lettünk figyelmeztetve, hogy a por, ami keletkezik a munkálatok során, hónapokig benne maradhat a levegőben, károsodásokat okozva a babának. Be merjük tehát vállalni az ablakfelújítást, vagy sem? Köszi előre is a válaszokat.
Még nekem is volt kék csomagolóm a "kezdetekben" és a piros szélű vignettát még most is használom a gyerekeknél.
Soha nem találnád ki....A nővérem anyu első házasságából született:D:D:D A 2 öcsém,meg a fiaimmal egy idős,viszont nekik más volt az anyukájuk...Volt,mert meghalt szegény.:(
Vagyis apunak,én voltam/vagyok az egyetlen kislánya!:D
Ezek a Barbie házak elbújhatnának mellette, nyugodtan, bár mondjuk pár bútor vásárolt volt :D
A konyha és a fürdőszoba bútor :D
Ha nővéred volt, hogy lettél egyetlen lány?
Fiú mellett igen :D
Az csodálatos lehetett!:)
Te már élőben láttad őket?
:D Apu szigorú volt,de én mindig letudtam szedni a lábáról:D Szerintem,az is belejátszhatott,hogy ő nagyon szegény körülmények között nőtt fel,és azt akarta,hogy a szemefénye egyetlen lányának mindene meglegyen!:)
Azt nekem apukám csinált a saját két kezével, ahogy emeletes babaházat is, saját bútorral :D
utána a fiamé lett, vár formáját felvéve magára :D
Gyönyörűséges lánya van, meg azok szemszínek a fiúknak.
Így legalább tudja, hogy nem cserélték el a lányát :DD
én nem, mindig azt mondta, kell a szigor két, három nő mellé, mert elkényeztetnek :D
És még babakocsit is kaptál tőle.
Csakhogy én apuci szemefénye,elkényeztetett kislánya voltam,és nekem semmi nem volt muszáj!:D:D
Ha látnád ilyenkor! Mint a lánya!:D:D:D A Zsuzska is így biggyeszti a száját!:D:D
én utáltam az ilyesmit.
De csináltam, mert muszáj volt, azóta is gyűlölök minden csomagolást, bár szépen szoktam csinálni.
:DDD Lányok...mint az oviban :DDDD
Én is betudtam kötni,de lusta lévén,a nővérem kötötte,ő meg szerette!:)Meg apu,mert szerette a precíz munkát.A fiamét is be tudnám,mert hetedikbe megy,de valahogy nem bíznám rá...És-ugye-itt van ez a délceg Ádám gyerek...:D:D
Ha még lenne,most is abba csomagolnám!!Év végéig(meg tovább) bírta!De piros szegélyű vinnyettát, vettem!:)
További ajánlott fórumok: