Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
Bemásolom a naplómból, mert már a gondolataimat sem tudom összeszedni....
.. egy nagy lakótelepi játszótéren voltunk Dávidkával. Nagyon élvezte. Mindent kipróbált. :) Fel volt háborodva, hogy a gyerekek homokkal összekoszolták a vonatot:D Majd folyamatosan figyelnem kellett az egyik játékot, mert ki akarta próbálni. Persze közben néznem kellett, hogy csúszik, mászik 1x csak oda néz:Na anya, erről megint lecsúsztunk. Másik gyerekek voltak a játékon:D
Közben persze a nagyobb gyerekek bámulták. Én árgus szemmel figyeltem őket, pusmogtak, nem hallottam mit mondanak.....
Dávidkám észre sem vette, de nem tudom leírni engem mennyire megviselt:( Mert most még "csak" nekem fáj én látom, de mi lesz ha majd ő is észre veszi és őt is megviseli???? Mit mondok neki??? Nekünk már teljesen olyan mint a többi gyerek, sokszor már észre sem vesszük, de ilyenkor hideg zuhanyként ér a felismerés, Istenem mi vár rá?
Hogy csináljam, hogy ne sérüljön? Hogy készítsen fel az ÉLETRE? Istenem, most ÜVÖLTENI tudnék a kíntól.....
Tényleg annyira csúnya, annyira más?
a franc essen bele.....nem tölti be.
írd be hogy Máv utazási kedvezmények akkor hozza.
a nagycsaládosoknak van valami kedvezmény a mávnál.
ha tartósan beteg a gyerek, akkor is van utazási kedvezmény.
ha egyik se jár,akkor meg beutalóval mentek,akkor a háziorvostól kell kérni utazási papirt.azt majd visszatéritik.
nem kell sokáig sülni, inkább csak szikadjon.ha túl meleg a sütő majd zárd el, és ha lehült, indisd el újra.
nálam 2 napig melegedett, a sütőbe.
most a lépcsőházba, a napon van. nem éri por,se légy nem tud rá szállni.
ma délután megyek a lányomékhoz.a kislány beteg.
ahogy elkezdődik az iskola,jönnek a betegségek.
nem tudom meddig leszek, ha kell ,addig maradok, ameddig szükség van rám.
ma mennek vissza az orvoshoz.
Máté bejáratja az új bringáját,és kellek hozzá.
Szia Bolygó!
Ezt ajánlanám Neked a BKV-hoz.
2013. július 1-jétől kapható: új, 5/30 jegyet is vásárolhatnak mindazok, akik egy, a vásárláskor meghatározott 30 napos időszakban csupán 5 napon használják a budapesti közösségi közlekedést, akkor azonban intenzíven, többszöri átszállással. Az új jegytípus előnye, hogy 30 napon belül öt tetszőlegesen kiválasztott napon kínál kedvező áron utazási lehetőséget úgy, hogy tulajdonosa maga választhatja meg a felhasználás kezdő dátumát és időpontját. A kezdő dátumot és időpontot az egyéb, például a 24 vagy 72 órás jegyekkel ellentétben az ügyfél írja rá a tömb szelvényeire, tehát nem kell a vásárláskor eldönteni, melyik lesz az öt nap, amikor használni fogja.
a vonatot meg csak remélni tudom, hogy támogatja a TB. Ebben nem vagyok képben él-e még ez a lehetőség.
Szasztok Csevisek!
Üdv a koránkelőknek! :)
Ma nyüzsis napom lesz, de majd délután jövök olvasni.
Nyugodt, kellemes napot mindenkinek, és kevés munkát!
Szép napot mindenkinek!
Kata köszi a kávét.(_)?
Szia Kata, köszi :D
Nah én is akartam hozni a kávé és tea mellé egy kis tojásrántottát még :D
Érdekes még hétvégén sem szoktunk ilyeneket enni :D
Jó reggelt és szép napot!
Hoztam kávét és szendvicset.
az tényleg sok, de nem egyszerre, szerencsére.
igen, pénztárcakönnyítő, ez biztos.