Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed. (beszélgetés)
De előbb alól turjanak, most az a fontosabb, aztán felőlem turhatnak felül is:D
Jajjj, mit fogunk ezért kapni:(
(talán azt sem ártana:)))
Sziasztok!
De aki nem megy dokihoz, annak még annyi sem adatik meg, ami esetleg járna neki!!!!
Tessék hölgyem magát összeszedni és meglátogatni egy turkászt!(nem agyturkászt:)
Fatalista vagyok.Fontos lenne még maradni,de ha menni kell,akkor menni kell.Láttam már sok embert a környezetemben,akik járkáltak dokihoz szorgalmasan,oszt mégis megboldogultak.Mert ha valakinek lejár az idő,hát akkor lejár,nincs mit tenni.
De muszájjjjjjjj!!!!!!!!!!! A nyulaidnak még sokáig kellesz Te lüke! :)
De neeem...akkor kapirgálni akar,meg ilyenek...:(
Ideje lenne felkeresni egy turkászt!!!!
Na,lányok készüljetek,mert akkor kistestvéretek lesz,nálam második hónapja sehol semmi...
Szép napot mindenkinek!:)
A héten először?
Az jó akkor, mert lehet tanulni addig :D
Nem, a régi szerint sem lenne tanítási nap, de most átrendezték. szerdán lesz az első tanítási nap.
Köszi, Neked is, isibe igyekszel?
Sziasztok lányok, legyen szép napotok!
Most már nem kell fent maradnia, vagy még mindig?
Igen,Sátánkával ismét. Ma kicsit később végzek a kutatása miatt,de remélem így is végzek 1előtt! Ráadásul mire felértünk,piri is jelentkezett :-( Hurráááá!
Sziasztok, kellemes napot és hetet mindenkinek :)
Köszi a kávét Kata :)
Hiába Tündi, aki tuda, az tud, ágybakávé, édes :)
Jó, csak vigyázzatok magatokra, sátánkával mentek megint vissza?:) (bocsi, de annyira édes kifejezés nem takar semmit rosszat, inkább kedves)
Jó reggelt mindenkinek innen a vonatról!
Köszi! ágybakv! hmm finom! :)
Jó reggelt és szép napot! Meghoztam a kávét.
Mindenkinek kellemes pihenést, jó éjszakát és szép hetet :D
vigyázz, el ne kapd te is :(
Egy családon belül végigfut mindenkin:(
Jó egészséget, igyál sok teát, nem vizet, az nem jó, viszont a fekete tea sem megfelelő, mert a színek nem tesz jót, ha sokat iszol belőle.
Gyógyteeát és gyógyulj :)
A fiunk is tegnap óta göthöl, próbál nem beteg lenni, de remélem nem is lesz, torokfájással kezdődik nála is :(
Péket? miért azt? jobb nem jutott az eszedbe?:)
Ééééén? fenyegettem?
Jah, Enisst, hogy álljon meg, de elment :(
Nálunk már mindenki volt takonykórságos,úgy látszik,most rajtam a sor...:(
Miért pont pékeket? amúgy jobb ha vigyázol, a lányom is most vergödik ki a megfázásból!
Elköszönök lyányok...Szép éjt mindenkinek.Szerintem torok gyulladásom lesz,vagy fene tudja,olyan "fura" érzés van a gigámban..:( Álmodjatok szépeket,kergessetek pékeket.:)
Nem töled, csak a fenyegetésedtöl :)
Tőlem?:(
Nah, szép, mondhatom :(
Úgy megijedtünk, h szétszaladtunk! :)
További ajánlott fórumok: